Actief met je kat

Lekker spelen met je kat is leuk en gezond. Koop speeltjes zoals muizen, balletjes, hengels en/of een snackbal. Zet de krabpaal naast zijn slaapplek.

Leuke speeltjes

Ook al zit een kat binnen, hij heeft veel beweging nodig. Als hij de kans daarvoor niet krijgt, raakt je kat gefrustreerd en gaat zelf op zoek naar uitwegen voor zijn jachtinstinct. Zo ontwikkelt hij snel lastige gewoontes en ongewenst gedrag. Blijf daarom creatief in het vinden van nieuwe spelletjes en speeltjes die je kat bezighoudt. In onze winkel vind je kattenspeeltjes in alle soorten en maten zoals speelmuizen, balletjes, hengels enzovoorts.

Muizen

Muizen doen het altijd goed bij katten net als balletjes en een hengel waar een speeltje aan hangt. Of geef een speelbal gevuld met iets lekkers. Deze is geschikt voor alle snacks door de verstelbare opening. Maak er een echt speelkwartier van en speel samen met je kat. Ruim na het spelen de speeltjes weer op. Zo blijft de jacht, het spelen, spannend en leuk.

Krabpaal

Zonder scherpe nagels kan een kat niet jagen. Hij maakt dus regelmatig zijn nagels scherp. Buiten gebruikt hij een boom of houten paal, maar binnen zijn meestal de meubels of de gordijnen de klos. Met een fijne krabpaal of krabplank voorkom je dat. Kies een krabpaal met verschillende niveaus, dat vergroot het territorium van je kat.

Waar moet de krabpaal staan?

Zet de krabpaal niet in de buurt van de kattenbak, maar liever bij zijn slaapplek. Juist als je kat net wakker wordt, wil hij zich graag even uitrekken en lekker krabben.

Kom voor persoonlijk advies en ons assortiment naar de winkel.