Speeltoestellen

Buitenspelen is het leukste wat er is, helemaal met een speeltoestel. De toestellen zijn degelijk, veilig en groeien mee met je kind. Varieer en combineer eindeloos.

Lekker buitenspelen

Met mooi weer zijn de meeste kinderen niet meer te houden. Buitenspelen is gewoon het leukste wat er is, helemaal met een speeltoestel van Jungle Gym. Niet alleen geweldig leuk maar ook degelijk, veilig, flexibel en te koop in bijna al onze winkels. Controleer welke winkel bij jou in de buurt speeltoestellen verkoopt door te klikken op de button ‘Meer informatie’.

Alles kan

De Jungle Gym speeltoestellen sluiten aan bij de verschillende behoeften van je opgroeiende kind. Varieer en combineer eindeloos met de torens, glijbanen, modules en accessoires. Er is een geschikt speeltoestel voor elke smaak, beschikbare ruimte en budget. Later uitbreiden is altijd mogelijk waardoor het speeltoestel meegroeit met je kind. Er zitten leuke extraatjes bij zoals een Jungle Gym vlaggetje, Jungling Cards™ en veel torens zijn inclusief accessoires.

Veiligheid voorop

Bij alle toestellen staat de veiligheid van het kind voorop. Alle Jungle Gym producten voldoen dan ook ruimschoots aan de Europese veiligheidsrichtlijnen voor speeltoestellen in de particuliere tuin. Alle producten hebben veiligheidscomponenten zoals antislip trapsporten, handgrepen, speciale afwerkdoppen, grondankers, Safety Ball™ en een Bumper Pad™. Zo creeër je een veilige speelgelegenheid voor je kind. Graag geven we je een paar tips:

Installeer speeltoestellen volgens de bijgeleverde informatie.

  • Controleer de kettingen, touwen, ophangmechanismen en grondankers regelmatig op slijtage.
  • Maak de grond onder het speeltoestel schokdempend.
  • Zorg dat de omgeving vrij is van obstakels. Haal krukjes, boomstammen en harde randen weg waar een kind op of tegenaan kan vallen.
  • Laat je kind nooit alleen in een zwembadje, gebruik zwembandjes.

 
 
 
 
 
 
 
 

Montage

Met de doe-het-zelf pakketten is het in elkaar zetten van je eigen speeltoestel heel makkelijk. Ze hebben allemaal een duidelijke handleiding en een volledige montageset met alle benodigde schroeven, moeren, bouten, verbindingsbeugels, boortjes en handige tools. Kies zelf het hout en bepaal daarmee de duurzaamheid en uitstraling van het speeltoestel. Kies geïmpregneerd hout of hout dat van nature resistent is tegen rot en insecten. Verf het speeltoestel in de favoriete kleur van je kind.

Kom voor persoonlijk advies en ons assortiment naar de winkel.