Speeltoestellen

Of je nu heel hoog op de trampoline wilt springen of met je skelter op avontuur gaat, met een BERG is alles een belevenis. Hierbij staat veiligheid bij BERG voorop. BERG skelters en trampolines zijn daarom van kwaliteit, uitvoerig getest en veilig. Bovenal gaan BERG producten generaties lang mee! Kortom BERG staat voor kwalitatieve en veilige skelters en trampolines die passen bij Welkoop.

Voordelen

  • Een BERG stáát voor kwaliteit dankzij het ontwerpen in eigen huis, duurtesten en voortdurende kwaliteitsbewaking. 
  • BERG producten groeien mee door verplaatsbare stoel en verstelbaar stuur. 
  • Door de vier wielen zijn BERG skelters stabiel. 

BERG Buzzy

Leren trappen was nog nooit zo makkelijk! Met de BERG Buzzy doe je de eerste trapervaring op. En door het verstelbare stuur en zadel groeit de BERG Buzzy met je mee. Erg stabiel en veilig door de vier EVA banden die nooit lek gaan. 

BERG Buddy Orange 

De BERG Buddy is een supercoole skelter waarmee je urenlang heerlijk buiten kunt rondrijden. Deze kleine fijne skelter is erg wendbaar en snel. De BERG Buddy Orange is voor de kleine stoere  ontdekkers! Door de verstelbare stoel en het verstelbare stuur groeit de BERG Buddy met je kind mee! 

Jeep® Adventure Pedal go-kart 

Lekker door de modder racen, survivallen in het bos en scheuren door de plassen. Deze ijzersterke Jeep® neemt je kind overal mee naar toe, zodat hij of zij samen de meest onvergetelijke avonturen beleven. De Jeep® Adventure Pedal Go-kart is een lichte en compacte skelter en heeft alles wat jouw kind nodig heeft. Zoals stoere terreinbanden, een reservewiel en is standaard uitgerust met een trekhaak voor de BERG Junior Trailer. Tijdens het rijden kan de skelter in één beweging stoppen en na stilstand achteruit rijden. Door het compacte model is het extra wendbaar, zelfs ruig terrein is een makkie!

Accessoires

Voor nóg meer speelplezier met je BERG skelter kun je ook bij Welkoop terecht. Er zijn leuke Buddy accessoires beschikbaar als een sirene, vlag, aanhanger of zelfs een zwaailamp. De aanhanger kan gebruikt worden bij de BERG Buddy, BERG Buddy Orange en Jeep® Adventure Pedal go-kart.

Kom voor persoonlijk advies en ons assortiment naar de winkel.