Soorten zwembaden

Een zwembad in de tuin is fantastich. Ze zijn te koop in alle soorten en maten, waterpret voor elke tuin. Van opblaasbadje tot luxe jacuzzi.

Betaalbare luxe

Op warme zomerdagen altijd verkoeling bij de hand. Iedere dag een frisse duik nemen in je eigen achtertuin. Een privé zwembad in de tuin is een heerlijke en betaalbare luxe. Investeren in een zwembad is zeker het overwegen waard, een zwembad betekent een flinke waardevermeerdering van je woning. Geniet volop van de waterpret.
 

Soorten en maten

Zwembaden zijn er in alle soorten en maten. Bedenk daarom goed waarvoor je het zwembad gebruikt, voor je een keuze maakt. Puur ter ontspanning of om aan je conditie te werken? De keuze hangt ook af van de grootte van je tuin en wat je mooi vindt. Houd daar rekening mee bij het kiezen van de vorm en afmeting.

Metaalfolie zwembad

Een metaalfolie zwembad bestaat uit een zeer sterk metalen frame en zijwanden van stevig folie. Het zwembad wordt standaard geleverd met een solide pomp en filterinstallatie. Plaats het zwembad op een vlakke ondergrond of graaf het in. Je zet het zwembad makkelijk zelf in elkaar.

Bubbelspa

Geniet en ontspan in deze betaalbare, luxe, opblaasbare spa van het warme water dat uit de massagejets komt. Ook heerlijk in de winter. Bekijk de demonstratiefilm van de Camaro Bubbelspa.

Waterpret in elke tuin

Opblaasbare zwembaden bezorgen het hele gezin veel zwemplezier. Ze zijn eenvoudig te monteren en na de zomer weer snel en makkelijk opgeborgen. Deze zwembaden brengen de luxe van een privé zwembad binnen handbereik.

In de winkel vind je al onze producten en geven we je graag persoonlijk advies.