Aanbiedingen

Sorteer op:
Aantal:
De nieuwe inhoud wordt geladen...

Kom naar de Potgrond 10-daagse van Welkoop en profiteer tien dagen lang van hoge kortingen. In alle Welkoop winkels is een ruim assortiment potgrond en tuinaarde beschikbaar. Daarnaast hebben wij ook vele soorten ‘grondverbeteraars’ zoals mest, kalk en turf(strooisel). 

Potgrond

Welkoop potgrond is geschikt voor het op- en verpotten van planten in potten, bakken en kuipen. De samenstelling van deze potgrond zorgt voor een goede water- en luchthuishouding. Dit is noodzakelijk voor een goede ontwikkeling van het wortelgestel en een optimale groei van de planten.

Kokospotgrond

Kokospotgrond houdt water en voedingsstoffen langer vast. Het is een hoogwaardige, extra bemeste potgrond voor het op- en verpotten van alle planten in potten, bakken en kuipen. De kokosvezels werken als een spons, ze hebben een zeer hoog waterhoudend vermogen. Je hoeft daardoor minder vaak water te geven. De kokos zorgt bovendien voor een open structuur van de grond, waardoor wortels snel kunnen groeien.

Tuinturf

Tuinturf is zeer geschikt voor het (ver)planten van zuurminnende tuinplanten in de volle grond, zoals rododendron, azalea, pieris, skimmia en heideplanten. De samenstelling van tuinturf is zorgt ervoor dat de bodem rondom de plant zuurder, luchtiger en vochtvasthoudender wordt.Wil je meer informatie? In onze winkels en op de website geven wij je graag  advies.