Naaldvastgarantie

Naaldvastgarantie

Welkoop Naaldvastgarantie

Bij Welkoop doen we er alles aan om je zo lang mogelijk te laten genieten van een mooie kerstboom. Daarom biedt Welkoop de naaldvastgarantie.

Een kerstboom mooi houden start al bij de verkoop; dankzij onze zaagservice kan de boom beter water opnemen. Een kerstboom heeft, net als een snijbloem, regelmatig vers water nodig. Voeg je hier onze kerstboomvoeding bij én zet je de boom op de juiste plek in de kamer, dan zal de boom tot aan de kerst mooi blijven.

Uiteraard zullen er nog enkele naalden op de grond vallen, helemaal geen enkele naald op de grond is helaas niet haalbaar. Dit zijn vaak de oude naalden die onderaan de boom zitten.

Heb je jouw kerstboom netjes verzorgd*, maar vallen er toch nog veel naalden vanaf waardoor je kale takken krijgt, dan kun je gebruik maken van de naaldvastgarantie.
Neem je boom en aankoopbewijs mee naar de winkel, dan krijg je van ons gratis een nieuwe kerstboom .

De garantie loopt t/m 24 december 2019.


*Stappen om aan de Garantievoorwaarden te voldoen:

Gezaagde boom:

Stap 1
Zaag een stuk van 2-3 cm van de stam af bij of direct na aankoop. – Maak eventueel gebruik van onze zaagservice

Stap 2
Zet de boom minimaal 6-8 uur in een emmer met water om hem vol te laten zuigen met water en laat de boom diezelfde tijd acclimatiseren in de schuur/garage. Zo is de overgang van buiten naar binnen niet te groot.

Stap 3
Zet een gezaagde boom altijd in een standaard met waterreservoir, let op: zorg ervoor dat het waterreservoir altijd met water gevuld is.

Stap 4
Geef je kerstboom voeding, dit doe je door de meegeleverde boomverzorging toe te voegen aan het waterreservoir.

Stap 5
Zet je boom niet bij de verwarming, hierdoor zal je boom snel in kwaliteit achteruit gaan.