Spinnen: Spider Free - Insect Clean

Weer spinnen uit je tuin, van je tuinpad en auto met Spider Free – Insect Clean. Het doodt ze niet en gaat vuil van insecten tegen. Behandel de plek twee keer per jaar.

Spinnenplaag

Eindelijk een natuurlijke oplossing voor je spinnenprobleem

Het spinnenseizoen loopt van april tot en met augustus. Tijdens het spinnenseizoen zijn spinnen en insecten zoals luizen, vliegen, muggen en wespen weer actief. Wekelijks ramen zemen, sponningen en roosters schoonmaken, dagelijks spinnenwebben en vastzittende uitwerpselen weghalen: het geeft onnodig veel extra werk. Grote kans dat je auto een groot web rond de spiegels heeft en dat je ’s ochtends met je gezicht in een spinnenweb loopt. Vervelend, helemaal als je bang bent voor spinnen en insecten. Omdat spinnen een beschermde diersoort zijn mogen zij niet worden gedood.

Spider Free - Insect Clean

Spider Free – Insect Clean is een uniek, biologisch afbreekbaar en CTGB/VROM toegestaan product dat spinnen niet doodt, maar wel de overlast en vervuiling beperkt. Spider Free - Insect Clean legt een transparant conserveringslaagje aan, waarop spinweb niet hecht. De behandelde plaatsen zijn oninteressant voor de spin en hij zoekt een andere nestelomgeving. Ook zorgt de natuurlijke conserveringslaag dat het vuil dat de spin, luis, vlieg, mug, wesp, witte vlieg, wants, trips en spint achterlaat afgestoten wordt. Zo blijft de plek lang schoon. Spider Free - Insect Clean werkt het hele spinnenseizoen lang (zes maanden), afhankelijk van weersinvloeden en spin- of insectpopulaties. Behandel de plaatsen waar de insecten zitten, twee keer per jaar. Spider Free - Insect Clean is een natuurproduct op basis van algen- en kruidenextracten. Dit geeft direct effect. Als tweede component bevat het een membraam op basis van etherische olie en enzymen voor een langdurig effect. De eigenschappen van Spider Free - Insect Clean zijn:

  • Honderd procent biologisch afbreekbaar. Daardoor overal inzetbaar, zelfs in de voedingsindustrie.
  • Niet giftig.
  • Een transparant middel, geeft geen vlekken.
  • Heeft geen etsende werking op glas, houten kozijnen, gegalvaniseerde materialen, aluminium, plastic, RVS, rubber, chroom, keramiek, porselein of emaille.
  • Veilig gebruiken op planten.
  • Zonder spuitlicentie toepasbaar.
  • Tot zes maanden werkzaam.

Je vindt Spider Free in onze winkels. Inhoud 500 milliliter voor € 9,99.

Wil je meer informatie? In onze winkels geven wij je graag persoonlijk advies.