Vers vlees voor honden

Wist je dat vers vlees goed is voor sommige honden?

Hier lees je waarom.

Voordelen van vers vlees

Vers vlees is een goed alternatief voor honden die niet goed reageren op standaard hondenvoer. Het is makkelijk verteerbaar omdat het gemaakt is van 100% natuurlijke ingrediënten. Het rauwe vlees wordt ingevroren en geseald. Hierdoor verliest het niks van zijn voedingswaarde. Bekijk het assortiment vers vlees voor honden.

Vers vlees van Kenner

Lang leve de bacteriën

De bacteriën in vers vlees zijn goed voor de darmen van je hond. Die krijgen namelijk weer eens iets nieuws te verteren. Dit maakt het afweersysteem van je hond sterker en verlaagt de zuurgraad in de maag. De juiste zuurgraad is belangrijk voor het doden van parasieten en dus voor de gezondheid van je hond. 

Vers vlees als medicijn

De natuurlijke ingrediënten in vers vlees maken de hond sterker en actiever. De hondenmaag gaat efficiënt om met het verse vlees en dat zie je op den duur terug aan de hond. Het voer kan helpen als de hond futloos is of diarree heeft. En er zit vaak zalmolie in het voer. Daar krijgt de hond een mooie, glanzende vacht van.

Smaken van vers vlees

Vers vlees is er in smaken zoals kip, lam en eend. Een lekkere afwisseling van de standaardbrokken. Vers vlees is daarom ook leuk om aan je hond te geven op dierendag, rond de Kerst of als je je hond wilt belonen. Hij zal je dankbaar zijn.

Lees meer over hondenvoer