Spelen

Spring, klim, lach en bewonder

Ons hoogwaardige speelgoed leuk voor ieder kind

Trampoline springen

Misschien is dit wel het leukste speeltoestel voor in de tuin. Kinderen van alle leeftijden zijn er dol op. Springen op een trampoline is heerlijk! Na uren stuiteren en buitelen heb jij in elk geval geen kind meer aan ze. Maar ook is het een hele leuke manier om fit te blijven. Het zal je niet verbazen, je traint er vooral je beenspieren mee, maar ook je buikspieren. Trampolinespringen is gelukkig niet alleen gezond, maar vooral heel leuk voor jong en oud.

Schommelen of klimmen

Het zonnetje schijnt. De temperatuur is goed. Het is heerlijk buiten! Waar zijn je kinderen dan te vinden? In de tuin natuurlijk! Want er gaat natuurlijk niets boven spelen op het speeltoestel in je eigen tuin. Maar wat kies je dan? Een klimrek om te klimmen en klautren of glijbaan om fijn naar beneden te roetsjen? Een schommel om heerlijk rond te zwieren in de lucht of een duikelstang om te laten zien hoe lenig je bent. Of ben je een echte sporter en wil je liever basketballen of voetballen. Een ding is zeker, bij Welkoop vind je het perfecte buitenspeeltoestel voor ieder kind. Als het meezit mag jij als ouder vast ook wel even meedoen.

Welkoop heeft voor iedereen wat wils; klimtoestellen, speeltoestellen met schommel, speeltoestellen met glijbaan en sportieve speeltoestellen.

Huisje om in te spelen

Een eigen hutje, een plekje onder de zon. Hierin zijn kinderen de baas. Een plek waar ze urenlang kunnen spelen met broertjes, zusjes, vriendjes of vriendinnen. Dat is toch de droom van ieder kind? Met de kinderspeelhuisjes van Welkoop maak jij die droom waar. Ook in kleine tuinen is er voldoende ruimte om een klein & klassiek speelhuisjes te plaatsen. Heb je meer ruimte dan kun je ook kiezen voor een huisje met veranda, een glijbaan of zandbak. Of een huisje die alle drie deze extra’s heeft. 

Duurzame en hoogwaardige houten speelhuisjes

Alle houten speelhuisjes bij Welkoop zijn gemaakt van hout met een FSC-keurmerk. Dat betekent dat het hout afkomstig is uit verantwoord beheerde bossen, waar rekening wordt gehouden met het leefgebied van diersoorten en planten. Dit zorgt ervoor dat de huisjes gemaakt zijn van kwalitatief hoogwaardig hout. Bij Welkoop koop je dus altijd een huisje voor je kind dat goed is voor de wereld en dat jarenlang meegaat!

Meer weten?

Nog niet genoeg van het buitenspelen? Bekijk hier alles voor het spelen in je tuin