Tuinaccessoires

Niet alleen handig, het staat ook heel leuk en gezellig. Kies de juiste zonwering, leuke tuinkussens en warmte voor buiten. Denk aan een parasol, partytent of vuurkorf.

Zonwering

We willen natuurlijk het liefst een prachtige zomer met veel zonnige dagen. Aan de andere kant is het in de blakende zon ook snel te heet. Gelukkig zijn er allerlei zonbeschermers, die vaak ook sfeer toevoegen aan je tuin en terras.

Parasols

De collectie parasols is groot. Van zeer voordelige basismodellen tot mooi vormgegeven parasols die je perfect afstemt op de tuinmeubels. Een groot voordeel is dat je een parasol makkelijk met de zon mee verplaatst. Kies een bijpassende parsolvoet van graniet, beton, gietijzer of plastic die je vult met water. 

Partytenten en pagodes

Wil je meer schaduw dan een parasol biedt? Dan is een partytent of pagode een oplossing. Omdat smaken verschillen zijn er diverse modellen, zoals romantisch, oerdegelijk, wandmodellen en vrijstaand.


Hoe professioneel wil je het hebben?

Je hebt de keuze uit verschillende kwaliteitsniveaus, van instapmodel tot professionele oplossing. Professionele partytenten hebben metalen koppelstukken en zware kwaliteit doek en frame. Laat zo’n professioneel systeem, na een degelijke montage het hele seizoen

Tuinkussens

Tuinkussens voor je tuinmeubels zijn er in uiteenlopende modellen, kleuren en dessins. Ze zijn gemaakt van materiaal dat geschikt is voor buiten, zoals katoen, polyester en dralon. Graag geven we je en paar onderhoudstips voor je tuinkussens:

  • Houd het kussen schoon door het regelmatig te borstelen met een zachte borstel.
  • Sommige tuinkussens mogen in de wasmachine, kijk op het wasvoorschrift.
  • Verwijder lichte vervuiling met water en zeep. Spoel af met schoon water en droog het kussen aan de lucht of met een zachte handdoek.
  • Boen nooit, maar dep bij donkere kleuren.
  • Bewaar de kussens in een vochtvrije ruimte, zoals een waterdichte kussenbox of opberghoes.

Warmte buiten

Wil je zolang mogelijk genieten van je terras? Dan is terrasverwarming ideaal. Van vuurkorf tot complete buitenhaard, je vindt het allemaal in onze winkel.

Wil je meer informatie? In onze winkels geven wij je graag persoonlijk advies.