Wil je je tuin snel gezellig aankleden, maar heb je geen zin om een complete kerstboom op te tuigen? Kies dan voor de verlichting van Fairybell. Hang de lampjes aan een deur, muur of vlaggenmast, steek de stekker in het stopcontact en klaar is je sfeervolle wintertuin!

Wat is een Fairybell?

De sfeerverlichting van Fairybell bestaat uit honderden tot duizenden zuinige ledlampjes in de vorm van een kerstboom. Je brengt je tuin en huis er snel mee in kerstsfeer, zonder dat je een echte kerstboom nodig hebt. Je kunt ze bovendien jaar na jaar opnieuw gebruiken. Goed voor het milieu én voor je portemonnee dus! De lichtjes verspreiden een zacht en feeëriek licht. Zodra de schemering invalt, verandert jouw tuin in een sprookjesachtige wintertuin.


Er zijn drie varianten Fairybells:

  • Deur- en muurkerstbomen. Tover je huis om in een echt kersthuis: hang een kerstboom aan de deur of de muur. Zo’n kerstboom is zonder te boren op te hangen en de lampjes zijn bestand tegen alle weersomstandigheden. Verkrijgbaar in verschillende hoogtes, zodat er altijd eentje is die perfect op jouw deur of muur past.
  • Kleine kerstbomen inclusief standaard. Ledverlichte kerstbomen voor buiten, inclusief standaard en grondpin. Verkrijgbaar in verschillende maten, van bescheiden boompje van 145 centimeter hoog tot blikvanger van wel vier meter! 
  • Kerstbomen aan een vlaggenmast. Heb je een vlaggenmast in je tuin staan? Pak dan groots uit met een vlaggenmastkerstboom! Je hebt de keuze tussen hoogtes van zes, acht, tien of twaalf meter. De boom is snel op te zetten door de lampjes simpelweg aan de vlaggenmast omhoog te hijsen.

Appeltje-eitje

Alle Fairybell-varianten zijn heel gemakkelijk op te zetten of op te hangen. Er zit bovendien een duidelijke, Nederlandstalige handleiding bij. Is het tijd om je sfeerverlichting weer op te ruimen? Ook dat is snel gebeurd! De lampjes nemen bovendien een stuk minder ruimte in op zolder dan een kunstkerstboom. 

Nog veel meer keuze

Op zoek naar nog meer sfeerverlichting, een kerstboom of andere wintertuin-decoratie? Bij Welkoop vind je alles voor een buitengewone winter! 

Ook leuk om te lezen