Bruder MB Sprinter ambulance met bestuurder 1:16 - Vrachtwagens & auto's -

Volledige productbeschrijving
55.00
Controleer winkelvoorraad
Bestel 
 • Vervaardigd van hoogwaardige kunststoffen
 • Compatibel met figuur
 • De deuren en zijdeur kunnen worden geopend
 • Productomschrijving
 • Specificaties
 • Leverinformatie
 • Reviews

Productomschrijving

Voertuigen van hulpdiensten zijn cruciaal voor BRUDER. De nieuwe MB Sprinter-ambulance is nu toegevoegd om het assortiment af te ronden. Bij het recreëren van een noodsituatie staat dit voertuig met zijn vele functies voorop. De paramedicus (inbegrepen in de leveringsomvang) heeft toegang tot de cabine via de openslaande deuren. Dankzij de nieuwe licht- en geluidsmodule met verschillende sirene-signalen en verlichtingsfuncties kan de ambulance elk incident snel en veilig bereiken. De miniatuur paramedicus krijgt toegang tot het geavanceerde behandelingsgebied door de openende achterdeuren en zijdeuren en de afneembare dakmodule. Elk bworld-figuur kan veilig worden vervoerd op de in hoogte verstelbare brancard die in en uit het voertuig beweegt, volledig in lijn met het motto van Bruder - net als het echte werk. Verhoog de waarde van dit geweldige voertuig met accessoires 62710 bestaande uit een paramedicus en een patiënt.

Specificaties

Algemeen
Leeftijdscategorie 3 jaar en ouder
Type miniatuurspeelgoed Vrachtwagens & auto's

Uitleg over de verzendicoontjes bij producten:

 • Afhalen:
  Dit icoontje wijst erop dat je dit artikel kunt afhalen in de winkel. Je kunt de voorraadbeschikbaarheid van de winkel checken door in het veld "controleer winkelvoorraad" je postcode in te vullen en op te klikken. Op het moment dat de winkel je order heeft verwerkt, ontvang je een afhaalbericht via de mail en kun je de order afhalen in de geselecteerde winkel.

 • Thuisbezorgd:
  Dit icoontje wijst erop dat dit artikel kan worden thuisbezorgd. Wij bezorgen alleen binnen Nederland.

 • Thuisbezorgd op afspraak:
  Dit icoontje wijst erop dat dit artikel rechtstreeks door de leverancier wordt geleverd. Bestel het artikel online of in 1 van onze winkels.
  Bestel je online? Plaats het artikel in je winkelwagen en kies voor thuisbezorgen. Op het moment dat je je order hebt afgerond en betaald zal de leverancier de verdere afhandeling van de order voor zijn rekening nemen. Bij hele grote artikelen (tuinkas, speeltoestel, ...) zal de leverancier voor levering contact met je opnemen. Wij bezorgen alleen binnen Nederland.

 • Thuisbezorgd met een transporttoeslag:
  Dit icoontje wijst er op dat er een transporttoeslag wordt berekend bij verzending van dit artikel. Voor het thuisbezorgen van dit artikel rekenen we een transporttoeslag per bestelde eenheid. De hoogte van de transporttoeslag kan per artikel verschillen en wordt altijd berekend ook bij een order. De hoogte van de transporttoeslag kun je vinden op de artikel pagina. Wij bezorgen alleen binnen Nederland.

Stiga SV 213E - Verticuteermachine - 32 cm

Stiga

Stiga SV 213E - Verticuteermachine - 32 cm

119.00
DCM Gazonmeststof - Gazonmeststof - 20 kg

DCM

DCM Gazonmeststof - Gazonmeststof - 20 kg

39.50
Talen Buitenmeubelen Weidebank - Tuinbank - Bruin - 120 x 91 x 62 cm

Talen Buitenmeubelen

Talen Buitenmeubelen Weidebank - Tuinbank - Bruin - 120 x 91 x 62 cm

129.00
Gloria Prima 5 - Drukspuiten - 5 liter

Gloria

Gloria Prima 5 - Drukspuiten - 5 liter

27.95
Verder winkelen