Bruder Scrambler Ducati Cafe Racer en bestuurder 1:16 - Vrachtwagens & auto's -

Volledige productbeschrijving

21.99
Controleer winkelvoorraad
Bestel 
 • Vervaardigd uit hoogwaardige kunststoffen zoals ABS
 • Bestuurder met stijlvolle kleding, helm en handschoenen
 • Productomschrijving
 • Specificaties
 • Leverinformatie
 • Reviews

Productomschrijving

Motorrijden is voor veel mensen pure passie en Ducati bouwt emoties op! Deze verklaring wordt weerspiegeld in elk model van de Italiaanse motorfietsfabrikant. Het Ducati Scrambler Café Racer belichaamt een van de meest invloedrijke bewegingen in de motorgeschiedenis in de jaren zestig en brengt deze rebellerende geest opnieuw in de schijnwerpers met eigentijdse functies. BRUDER presenteert deze indrukwekkende motorfiets nieuw in zijn assortiment. Designelementen zoals de gouden wielen, de uitlaat of de spiegels aan het stuur zijn zeer gedetailleerd overgenomen en tegelijkertijd is het model uitgerust met functies zoals de stuurbare vork of de verende achteras. Danger is deze racer van een bworld-figuur met stijlvolle kleding en bijpassende helm en handschoenen.

Specificaties

Algemeen
Leeftijdscategorie 3 jaar en ouder
Type miniatuurspeelgoed Vrachtwagens & auto's

Uitleg over de verzendicoontjes bij producten:

 • Afhalen:
  Dit icoontje wijst erop dat je dit artikel kunt afhalen in de winkel. Je kunt de voorraadbeschikbaarheid van de winkel checken door in het veld "controleer winkelvoorraad" je postcode in te vullen en op te klikken. Op het moment dat de winkel je order heeft verwerkt, ontvang je een afhaalbericht via de mail en kun je de order afhalen in de geselecteerde winkel.

 • Thuisbezorgd:
  Dit icoontje wijst erop dat dit artikel kan worden thuisbezorgd. Wij bezorgen alleen binnen Nederland.

 • Thuisbezorgd op afspraak:
  Dit icoontje wijst erop dat dit artikel rechtstreeks door de leverancier wordt geleverd. Bestel het artikel online of in 1 van onze winkels.
  Bestel je online? Plaats het artikel in je winkelwagen en kies voor thuisbezorgen. Op het moment dat je je order hebt afgerond en betaald zal de leverancier de verdere afhandeling van de order voor zijn rekening nemen. Bij hele grote artikelen (tuinkas, speeltoestel, ...) zal de leverancier voor levering contact met je opnemen. Wij bezorgen alleen binnen Nederland.

 • Thuisbezorgd met een transporttoeslag:
  Dit icoontje wijst er op dat er een transporttoeslag wordt berekend bij verzending van dit artikel. Voor het thuisbezorgen van dit artikel rekenen we een transporttoeslag per bestelde eenheid. De hoogte van de transporttoeslag kan per artikel verschillen en wordt altijd berekend ook bij een order. De hoogte van de transporttoeslag kun je vinden op de artikel pagina. Wij bezorgen alleen binnen Nederland.

Stiga SV 213E - Verticuteermachine - 32 cm

Stiga

Stiga SV 213E - Verticuteermachine - 32 cm

119.00
DCM Gazonmeststof - Gazonmeststof - 20 kg

DCM

DCM Gazonmeststof - Gazonmeststof - 20 kg

39.50
Talen Buitenmeubelen Weidebank - Tuinbank - Bruin - 120 x 91 x 62 cm

Talen Buitenmeubelen

Talen Buitenmeubelen Weidebank - Tuinbank - Bruin - 120 x 91 x 62 cm

129.00
Gloria Prima 5 - Drukspuiten - 5 liter

Gloria

Gloria Prima 5 - Drukspuiten - 5 liter

27.95
Verder winkelen