CSI Urine Hond Pyppy Spray - Reinigingsmiddel - 500 ml

Volledige productbeschrijving
12.95 Prijs per L 25.90
Controleer winkelvoorraad
Bestel 
 • Breekt (urine)geur en -vlekken volledig af
 • Werkt snel
 • Verwijderd ook oude vlekken
 • Productomschrijving
 • Specificaties
 • Leverinformatie
 • Reviews

Productomschrijving

Urine vlekken zijn geen gewone vlekken. CSI URINE verwijdert urine, ontlasting of braaksel volledig aan de hand van slimme technologie. Gewone schoonmaakmiddelen zorgen voor een tijdelijke frisse geur, wat voor huisdieren niet voldoende maskerend is. Doordat CSI URINE urine volledig verwijdert wordt opnieuw markeren voorkomen en blijft je huis en omgeving heerlijk fris.

Specificaties

Algemeen
Geschikt voor Hond Ja
Volwassen Ja
Senior Ja
Alle leeftijden Ja
Productvorm Spray
Samenstelling CSI URINE werkt op basis van enzymen en bacteriën die deze enzymen produceren. Zij werken op moleculair niveau en breken de urine volledig af waardoor het niet alleen fris ruikt, maar de vlek ook doet verwijderen voor de krachtige hondenneus. Dit voorkomt opnieuw markeren.
Gebruiksadvies Controleer voor kleuraantasting op een onopvallende plek. Verwijder overtollige urine, uitwerpselen of braaksel met keukenpapier. Bedrenk de vervuilde plek met CSI URINE en overlap de randen van de plek. Niet schrobben. Gebruik CSI URINE niet samen met andere schoonmaakmiddelen. Laat het aan de lucht drogen. Dit kan tot 24-48 uur duren. Wanneer de vlek volledig is opgedroogd, stofzuig of borstel de resten weg.

Uitleg over de verzendicoontjes bij producten:

 • Afhalen:
  Dit icoontje wijst erop dat je dit artikel kunt afhalen in de winkel. Je kunt de voorraadbeschikbaarheid van de winkel checken door in het veld "controleer winkelvoorraad" je postcode in te vullen en op te klikken. Op het moment dat de winkel je order heeft verwerkt, ontvang je een afhaalbericht via de mail en kun je de order afhalen in de geselecteerde winkel.

 • Thuisbezorgd:
  Dit icoontje wijst erop dat dit artikel kan worden thuisbezorgd. Wij bezorgen alleen binnen Nederland.

 • Thuisbezorgd op afspraak:
  Dit icoontje wijst erop dat dit artikel rechtstreeks door de leverancier wordt geleverd. Bestel het artikel online of in 1 van onze winkels.
  Bestel je online? Plaats het artikel in je winkelwagen en kies voor thuisbezorgen. Op het moment dat je je order hebt afgerond en betaald zal de leverancier de verdere afhandeling van de order voor zijn rekening nemen. Bij hele grote artikelen (tuinkas, speeltoestel, ...) zal de leverancier voor levering contact met je opnemen. Wij bezorgen alleen binnen Nederland.

 • Thuisbezorgd met een transporttoeslag:
  Dit icoontje wijst er op dat er een transporttoeslag wordt berekend bij verzending van dit artikel. Voor het thuisbezorgen van dit artikel rekenen we een transporttoeslag per bestelde eenheid. De hoogte van de transporttoeslag kan per artikel verschillen en wordt altijd berekend ook bij een order. De hoogte van de transporttoeslag kun je vinden op de artikel pagina. Wij bezorgen alleen binnen Nederland.

Kenner Adult / Senior - Hondenvoer - Lam - Rijst - 12 kg 20% Korting

Kenner

Kenner Adult / Senior - Hondenvoer - Lam - Rijst - 12 kg

29.95 23.96
Welkoop Krielkippenmix - Kippenvoer - 20 kg

Welkoop

Welkoop Krielkippenmix - Kippenvoer - 20 kg

18.25
Welkoop Gemengd Konijnenvoer - 5 kg

Welkoop

Welkoop Gemengd Konijnenvoer - 5 kg

6.59
Welkoop Stro - Bodembedekker - 5 kg

Welkoop

Welkoop Stro - Bodembedekker - 5 kg

6.39
Welkoop hondensnack - Kauwstaven - XL - 10 stuks 2e Halve Prijs

Welkoop

Welkoop hondensnack - Kauwstaven - XL - 10 stuks

12.99
Welkoop Extra Hygiëne - Kattenbakvulling - Fijn - 20 L

Welkoop

Welkoop Extra Hygiëne - Kattenbakvulling - Fijn - 20 L

10.79
Verder winkelen