Watervogelvoer

Vogelvoer is er in allerlei verschillende soorten. Je kunt je voorstellen dat het niet logisch is om eenden hetzelfde voer te geven als dat je jouw kanarie aanbiedt. Watervogelvoer is zeer geschikt voor watervogels zoals eenden, zwanen en ganzen. Met al het zwemmen en vliegen kunnen de watervogels dan ook wel wat extra energie gebruiken. Met voer voor watervogels van Welkoop geef je jouw watervogels de juiste voedingsstoffen. Een gevarieerd aanbod aan eendenvoer of zwanenvoer, in allerlei soorten en maten. Ook voor tips kun je terecht bij Welkoop. Op onze website vind je namelijk een pagina voor voeding voor buitenvogels

Bekijk ook Voer | Vogelvoer | Sierhoendervoer

Lees meer Lees minder
Aantal:
De nieuwe inhoud wordt geladen...

Watervogelvoer kopen

Bij Welkoop vind je voeding voor watervogels voor zowel jonge als wat oudere vogels. De watervogelvoeding van Welkoop is samengesteld uit een mix van gevarieerde grondstoffen en Welkoop zorgt hierbij voor de beste kwaliteit in watervogelvoer. Het eendenvoer en ganzenvoer wordt aangeboden in de vorm van korrels en graan. Wat de beste optie is voor jouw watervogel? Dat lees je in onderstaande alinea's.

Watervogelvoer gemengd graan

Gemengd graan voor watervogels is een aanvullende voeding voor watervogels als zwanen, ganzen en eenden. Het zorgt ervoor dat de werking van de spiermaag wordt bevorderd. Doordat het een fijne structuur heeft van ronde zaden kan het makkelijk worden opgenomen in het lichaam van de watervogel. Het kan worden aangeboden op het land of onder het water. Het voordeel van voeden onder water is dat de zaden wellen, zodat het dier het makkelijk kan opnemen. Daarnaast is het onmogelijk voor ongedierte om mee te eten van het voedsel. 

Voer voor watervogels korrel

Met de Welkoop watervogel korrels zorg je ervoor dat jouw watervogel de juiste verhouding aan belangrijke voedingsstoffen binnenkrijgt. Deze homogeen samengestelde korrels zorgen ervoor dat jouw watervogel de juiste balans heeft. De meeste watervogels leggen beperkt eieren. Deze korrels zorgen voor het lichaamsonderhoud van het waterdier en daarbij hoort ook de stimulatie van het leggen van eieren. Een ander voordeel van de watervogelkorrels is dat het zorgt voor een stevig verenpak.

Wil je nog meer weten over watervogelvoer? Bespreek al jouw vragen met een adviseur in één van onze vele winkels. Niet voor niets zijn wij de beste winkelketen in de categorie Tuin & Dier. Welkoop weet wat te doen!