Konijnenhok Manor - 147x50x80cm - Grijs

Volledige productbeschrijving

139.00 119.00
Controleer winkelvoorraad
Bestel 
 • Konijnenhok met overdekte ren en ruim nachthok
 • Ren is af te sluiten bij kou
 • Voorzien van uitneembare lade
 • Productomschrijving
 • Specificaties
 • Leverinformatie
 • Reviews

Productomschrijving

Konijnenhok Manor is een ideaal hok voor (dwerg)konijnen. Het hok is gebeitst in een mooie kleurstelling. Het konijnenhok beschikt over een ruimte binnenruimte waar de konijnen heerlijk beschut kunnen schuilen en slapen. Door de handige metalen schuiflade en de diverse deurtjes aan de voorzijde is het hok makkelijk te verschonen en kan je ook altijd makkelijk bij de konijnen. Het trapje is voorzien van extra balkjes voor een goede grip. Het hok heeft een afmeting van 147x50x80 cm en is gemaakt van dennenhout. Wil je jouw konijnen extra ruimte geven dan kan je zowel aan de linker- als aan de rechterkant een extra ren plaatsen. De zijwanden van het zijpaneel van het hok zijn namelijk uitneembaar. Op deze manier kan je de ren eindeloos vergroten om veel bewegingsvrijheid voor je konijnen te creëren.

Belangrijk: Dit hok is behandeld voor gebruik buiten. Desondanks dien je het hok nog een keer extra te beitsen aan de buitenkant. Hiermee verlaag je het risico op eventuele schimmelvorming of rot, en blijft de kleur van het hok mooier egaal en beter behouden. Hiervoor wordt een transparante beits op waterbasis geadviseerd. Beits het hok absoluut niet aan de binnenkant, dit kan de gezondheid van je konijn in gevaar brengen.

Let op: je ontvangt dit hok als bouwpakket, geleverd met voorgeboorde panelen, schroevenset en bouwtekening.

Houd bij de aanschaf en plaatsing van het hok rekening met de volgende punten:

 • Houdt rekening met de grootte van de konijnen en het aantal konijnen tijdens de aanschaf van een hok. Een konijn moet alles kunnen doen wat het normaal ook zou doen (recht op staan, rennen, springen, uitrekken).
 • Het nachthok dient beschut en donker te zijn zodat het konijn een comfortabele en veilige slaapplek heeft.
 • Konijnen kunnen niet goed tegen tocht, felle zon, nattigheid en grote temperatuurverschillen. Hierom dient het hok in de schaduw en de luwte geplaatst te worden. Zorg er ook voor dat het hok niet in regent.

Specificaties

Algemeen
Afmeting of diameter in cm 147x50x80cm
Materiaal Hout
Geschikt voor buiten Ja
Geschikt voor Konijn Ja
Geschikt voor Cavia Ja
Aantal dieren 2
Inclusief nachthok Ja
Inclusief trapje Ja
Aantal verdiepingen 2
Aantal deuren 3
Inclusief schuiflade Ja
Materiaal schuiflade Metaal
Kleur Grijs

Uitleg over de verzendicoontjes bij producten:

 • Afhalen:
  Dit icoontje wijst erop dat je dit artikel kunt afhalen in de winkel. Je kunt de voorraadbeschikbaarheid van de winkel checken door in het veld "controleer winkelvoorraad" je postcode in te vullen en op te klikken. Op het moment dat de winkel je order heeft verwerkt, ontvang je een afhaalbericht via de mail en kun je de order afhalen in de geselecteerde winkel.

 • Thuisbezorgd:
  Dit icoontje wijst erop dat dit artikel kan worden thuisbezorgd. Wij bezorgen alleen binnen Nederland.

 • Thuisbezorgd op afspraak:
  Dit icoontje wijst erop dat dit artikel rechtstreeks door de leverancier wordt geleverd. Bestel het artikel online of in 1 van onze winkels.
  Bestel je online? Plaats het artikel in je winkelwagen en kies voor thuisbezorgen. Op het moment dat je je order hebt afgerond en betaald zal de leverancier de verdere afhandeling van de order voor zijn rekening nemen. Bij hele grote artikelen (tuinkas, speeltoestel, ...) zal de leverancier voor levering contact met je opnemen. Wij bezorgen alleen binnen Nederland.

 • Thuisbezorgd met een transporttoeslag:
  Dit icoontje wijst er op dat er een transporttoeslag wordt berekend bij verzending van dit artikel. Voor het thuisbezorgen van dit artikel rekenen we een transporttoeslag per bestelde eenheid. De hoogte van de transporttoeslag kan per artikel verschillen en wordt altijd berekend ook bij een order. De hoogte van de transporttoeslag kun je vinden op de artikel pagina. Wij bezorgen alleen binnen Nederland.

Miranda Laan - 04-04-2021 13:23
Zeer klein

We hebben een voskonijntje. Stond bij dat er 1 tot 2 konijnen in konden. Hok stond niet opgesteld in de winkel. Als ik het hok had gezien in de winkel had ik het hok nooit gekocht. Snap niet dat dit verkocht wordt zo klein! Hij staat nu een paar uur, het liefste breng ik het hok terug!

Kenner Adult / Senior - Hondenvoer - Lam - Rijst - 12 kg 20% Korting

Kenner

Kenner Adult / Senior - Hondenvoer - Lam - Rijst - 12 kg

29.95 23.96
Welkoop Krielkippenmix - Kippenvoer - 20 kg

Welkoop

Welkoop Krielkippenmix - Kippenvoer - 20 kg

17.49 16.00
Welkoop Gemengd Konijnenvoer - 5 kg

Welkoop

Welkoop Gemengd Konijnenvoer - 5 kg

6.59
Welkoop Stro - Bodembedekker - 5 kg

Welkoop

Welkoop Stro - Bodembedekker - 5 kg

6.39
Welkoop hondensnack - Kauwstaven - XL - 10 stuks

Welkoop

Welkoop hondensnack - Kauwstaven - XL - 10 stuks

12.99
Welkoop Extra Hygiëne - Kattenbakvulling - Fijn - 20 L

Welkoop

Welkoop Extra Hygiëne - Kattenbakvulling - Fijn - 20 L

10.79
Verder winkelen