Nordmann gezaagd - Kerstboom - 250-300 cm

Volledige productbeschrijving
69.95
Levering
 
 • Naalden prikken niet
 • A-Shape vorm
 • Verdraagt zware kerstversiering

Dit product is alleen te verkrijgen in een Welkoop winkel.

 • Productomschrijving
 • Specificaties
 • Leverinformatie
 • Reviews

Productomschrijving

Nordmann gezaagd - Kerstboom - 250-300 cm. Deze boom heeft mooie dikke takken, donkergroene naalden en een mooi getafelde opbouw.

De zachte naalden prikken niet en vallen niet uit. De Nordmann heeft dikke takken, zodat zware kerstballen en versieringen geen probleem zijn.

Altijd een naaldvaste boom

Bij Welkoop hebben we de mooiste bomen van de beste rassen, zorgvuldig gekweekt en uit goede grond. Kerstbomen die tot en met de kerst mooi blijven - zonder naalden onder de boom. Vallen de naalden toch eerder uit? Dan krijg je van ons een nieuwe boom. Dat is onze NaaldVastGarantie.

Laat je boom gratis op maat zagen

Een gezaagde kerstboom blijft langer mooi als er 3-5 cm van het stammetje wordt gehaald. Zo kan de boom beter water opnemen. Maak daarom gebruik van onze gratis zaagservice en ontvang een zakje boomvoeding. Onze medewerkers helpen je graag en zagen je kerstboom op maat.


Specificaties

Advies
Onderhoudsadvies Behandel de Nordmann net als een snijbloem, zaag onder van de stam ca. 5cm af – laat altijd de bast om de stam, hierdoor neem de boom zijn water op. Zet de boom na aankoop liefst 24 uur in de garage (of andere koele plek binnen) met de afgezaagde stam in een emmer water, zo heeft de boom even tijd om te acclimatiseren.
Kenmerken kerstbomen
Geschikt voor binnen Ja
Geschikt voor buiten Ja
Gezaagd Ja
Kerstboom soort Nordmann
Kerstboom hoogte 250-300 cm

Uitleg over de verzendicoontjes bij producten:

 • Afhalen:
  Dit icoontje wijst erop dat je dit artikel kunt afhalen in de winkel. Je kunt de voorraadbeschikbaarheid van de winkel checken door in het veld "controleer winkelvoorraad" je postcode in te vullen en op te klikken. Op het moment dat de winkel je order heeft verwerkt, ontvang je een afhaalbericht via de mail en kun je de order afhalen in de geselecteerde winkel.

 • Thuisbezorgd:
  Dit icoontje wijst erop dat dit artikel kan worden thuisbezorgd. Wij bezorgen alleen binnen Nederland.

 • Thuisbezorgd op afspraak:
  Dit icoontje wijst erop dat dit artikel rechtstreeks door de leverancier wordt geleverd. Bestel het artikel online of in 1 van onze winkels.
  Bestel je online? Plaats het artikel in je winkelwagen en kies voor thuisbezorgen. Op het moment dat je je order hebt afgerond en betaald zal de leverancier de verdere afhandeling van de order voor zijn rekening nemen. Bij hele grote artikelen (tuinkas, speeltoestel, ...) zal de leverancier voor levering contact met je opnemen. Wij bezorgen alleen binnen Nederland.

 • Thuisbezorgd met een transporttoeslag:
  Dit icoontje wijst er op dat er een transporttoeslag wordt berekend bij verzending van dit artikel. Voor het thuisbezorgen van dit artikel rekenen we een transporttoeslag per bestelde eenheid. De hoogte van de transporttoeslag kan per artikel verschillen en wordt altijd berekend ook bij een order. De hoogte van de transporttoeslag kun je vinden op de artikel pagina. Wij bezorgen alleen binnen Nederland.

Stiga SV 213E - Verticuteermachine - 32 cm

Stiga

Stiga SV 213E - Verticuteermachine - 32 cm

175.00
DCM Gazonmeststof - Gazonmeststof - 20 kg

DCM

DCM Gazonmeststof - Gazonmeststof - 20 kg

51.50
Talen Buitenmeubelen Weidebank - Tuinbank - Bruin - 120 x 91 x 62 cm

Talen Buitenmeubelen

Talen Buitenmeubelen Weidebank - Tuinbank - Bruin - 120 x 91 x 62 cm

160.00
Gloria Prima 5 - Drukspuiten - 5 liter

Gloria

Gloria Prima 5 - Drukspuiten - 5 liter

36.50
Verder winkelen