Volume
voordeel
2 voor 40.00

Pedigree Adult - Hondenvoer - Lam - 10 kg

Volledige productbeschrijving

22.95 Prijs per kg 2.30
Controleer winkelvoorraad
Bestel 
 • 100% complete diervoeding
 • Zonder toegevoegde kunstmatige kleurstoffen
 • Zonder toegevoegde kunstmatige smaakstoffen
 • Productomschrijving
 • Specificaties
 • Leverinformatie
 • Reviews

Productomschrijving

PEDIGREE® geloofd dat elke hond een liefdevol thuis en de beste voeding verdient. Ruim 40 jaar ervaring met het ontwikkelen van PEDIGREE® recepten heeft ons geleerd dat honden vier universele basisbehoeften hebben: Huid & Vacht, Afweersysteem, Verteerbaarheid en Gebitsverzorging. Daarom zijn PEDIGREE® VITAL PROTECTION™ droge brokken speciaal ontwikkeld om voeding te bieden die tegemoet komt aan deze vier behoeften: ze helpen bij het ondersteunen van een sterk afweersysteem, ze zorgen voor een gezonde huid en vacht, een goede verteerbaarheid en ze helpen het gebit van je hond schoon te houden. PEDIGREE® VITAL PROTECTION™ helpt je hond gezond en vol levenslust te houden.

De beste manier om voor je hond te zorgen is door middel van effectieve gebitsverzorging. Het dagelijks geven van PEDIGREE® VITAL PROTECTION™ droge brokken in combinatie met PEDIGREE® DentaStix® kan hieraan bijdragen.
DentaStix® is een lekker kauwstaaf met een unieke X-vorm, waarvan wetenschappelijk bewezen is dat deze bij dagelijks gebruik de opbouw van tandplak en tandsteen kan helpen verminderen.

Voor meer informatie, verwijzen wij u graag naar onze website : www.pedigree.nl

Specificaties

Soort voeding
Soort voeding Krokante brok
Algemeen
Smaak Lam
Honden ras Geschikt voor alle rassen
Middelgroot ras (10 - 25 kg) Ja
Groot ras (25-40 kg) Ja
Volwassen Ja
Alle leeftijden Ja
Geen specifieke behoefte Ja
Soepele gewrichten Ja
Gewichtsbeheersing Ja
Huid/vacht probleem Ja
Gebit Ja
Actieve hond Ja
Geen specifieke eigenschap Ja
Ingredienten Granen vlees en dierlijke bijproducten (18%, waarvan 4% lam in de donkerbruine brokken) oliën en vetten (waarvan 0.4% zonnebloemolie) plantaardige eiwitextracten plantaardige bijproducten (waarvan 1% gedroogde bietenpulp) mineralen groenten (4% worteltjes in de oranje brokken, 4% erwtjes in de groene brokken)
Analytische bestanddelen Analytische bestanddelen (%): eiwit: 21 vetgehalte: 13 anorganische stof: 7.5 ruwe celstof: 1.8 Additieven per kg: Antioxidanten / Nutritionele additieven: Vitamine A: 12921 IE Vitamine D₃: 1425 IE Vitamine E: 450 mg Pentagehydrateerd kopersulfaat: 26.4 mg Monogehydrateerd mangaansulfaat: 216 mg Kaliumjodide: 2.2 mg Natriumseleniet: 0.65 mg Monogehydrateerd zinksulfaat: 575 mg
Voedingsvoorschrift Dagelijks aanbevolen hoeveelheden per 24h: Hond van 5 kg: Alleen Droge Voeding 85 g; 50 g Droge Brokjes + Blik* 150 g Hond van 10 kg: Alleen Droge Voeding 140 g; 95 g Droge Brokjes + Blik* ½ Hond van 20 kg: Alleen Droge Voeding 240 g; 125 g Droge Brokjes + Blik* 1¼ Hond van 30 kg: Alleen Droge Voeding 325 g; 185 g Droge Brokjes + Blik* 1½ Hond van 40 kg: Alleen Droge Voeding 405 g; 240 g Droge Brokjes + Blik* 1¾ Hond van 50 kg: Alleen Droge Voeding 475 g; 245 g Droge Brokjes + Blik* 2½ Het is aanbevolen om een mix van PEDIGREE® droogvoeding en PEDIGREE® natvoeding te geven. *400g 375 kcal = 100 g bakje. Voedingsadvies: Zorg voor een geleidelijke overgang wanneer u naar een nieuwe voeding overschakelt en pas de hoeveelheid aan naar de behoefte van uw hond. Verminder de dagelijkse hoeveelheid voor honden met overgewicht. Hoe uw hond te voeden? Bezoek de website of neem contact op met de consumentendienst. Zorg dat er altijd vers drinkwater beschikbaar is. Tip: een glas van 25cl bevat ongeveer 100g droge voeding.
Bewaaradvies Koel en droog bewaren in gesloten verpakking. Houdbaarheidsdatum: zie achterzijde verpakking.

Uitleg over de verzendicoontjes bij producten:

 • Afhalen:
  Dit icoontje wijst erop dat je dit artikel kunt afhalen in de winkel. Je kunt de voorraadbeschikbaarheid van de winkel checken door in het veld "controleer winkelvoorraad" je postcode in te vullen en op te klikken. Op het moment dat de winkel je order heeft verwerkt, ontvang je een afhaalbericht via de mail en kun je de order afhalen in de geselecteerde winkel.

 • Thuisbezorgd:
  Dit icoontje wijst erop dat dit artikel kan worden thuisbezorgd. Wij bezorgen alleen binnen Nederland.

 • Thuisbezorgd op afspraak:
  Dit icoontje wijst erop dat dit artikel rechtstreeks door de leverancier wordt geleverd. Bestel het artikel online of in 1 van onze winkels.
  Bestel je online? Plaats het artikel in je winkelwagen en kies voor thuisbezorgen. Op het moment dat je je order hebt afgerond en betaald zal de leverancier de verdere afhandeling van de order voor zijn rekening nemen. Bij hele grote artikelen (tuinkas, speeltoestel, ...) zal de leverancier voor levering contact met je opnemen. Wij bezorgen alleen binnen Nederland.

 • Thuisbezorgd met een transporttoeslag:
  Dit icoontje wijst er op dat er een transporttoeslag wordt berekend bij verzending van dit artikel. Voor het thuisbezorgen van dit artikel rekenen we een transporttoeslag per bestelde eenheid. De hoogte van de transporttoeslag kan per artikel verschillen en wordt altijd berekend ook bij een order. De hoogte van de transporttoeslag kun je vinden op de artikel pagina. Wij bezorgen alleen binnen Nederland.

Kenner Adult / Senior - Hondenvoer - Lam - Rijst - 12 kg

Kenner

Kenner Adult / Senior - Hondenvoer - Lam - Rijst - 12 kg

29.95
Welkoop Krielkippenmix - Kippenvoer - 20 kg

Welkoop

Welkoop Krielkippenmix - Kippenvoer - 20 kg

18.25
Welkoop Gemengd Konijnenvoer - 5 kg

Welkoop

Welkoop Gemengd Konijnenvoer - 5 kg

6.59
Welkoop Stro - Bodembedekker - 5 kg 2 voor 11.00

Welkoop

Welkoop Stro - Bodembedekker - 5 kg

6.39
Welkoop hondensnack - Kauwstaven - XL - 10 stuks

Welkoop

Welkoop hondensnack - Kauwstaven - XL - 10 stuks

12.99
Welkoop Extra Hygiëne - Kattenbakvulling - Fijn - 20 L

Welkoop

Welkoop Extra Hygiëne - Kattenbakvulling - Fijn - 20 L

10.79
Verder winkelen