Royal Canin Urinary Care Pouch - Kattenvoer - Gelei - 12x85 gram

Volledige productbeschrijving

13.49
Controleer winkelvoorraad
Bestel 
 • Ondersteunt de urinewegen
 • Om mooi op gewicht te blijven
 • Bijzonder smakelijk
 • Productomschrijving
 • Specificaties
 • Leverinformatie
 • Reviews

Productomschrijving

Royal Canin Urinary Care Pouch is kattenvoer voor volwassen katten. Het kattenvoer is natvoer, wat bestaat uit vleesbrokjes in saus. Heb jij het idee dat jouw kat niet regelmatig plast? Of dat er iets mis is met de urinewegen? Urinary Care Pouch is speciaal ontwikkeld om de urinewegen te ondersteunen, door de vorming van urinekristallen te verlagen en om een mooi gewicht te behouden.

Over Royal Canin
Bij Royal Canin hebben ze een groot respect voor katten en honden. Bij alles wat ze doen, willen ze hun impact op het milieu zo veel mogelijk beperken. Daarom letten ze goed op waar de grondstoffen vandaan komen en zoeken ze naar duurzame alternatieven. Ook is Royal Canin bezig om steeds meer van de verpakkingen te recyclen.

Royal Canin is continu bezig met het verbeteren van de prestaties. Daarvoor maken ze gebruik van de nieuwste inzichten en technologieën. Op die manier worden de producten voortdurend verbeterd én kunnen ze het energieverbruik en de afvalproductie beperken. Ook investeert Royal Canin in voedselveiligheid en kwaliteit.

Specificaties

Algemeen
Kat ras Niet rasspecifiek
Kitten Nee
Adult Ja
Senior Nee
Alle leeftijden Nee
Leefomgeving Binnen en buiten
Darmprobleem Nee
Gesterilliseerd en gecastreerd Nee
Gebitsprobleem Nee
Blaasgruis en urineweg Ja
Gewichtsbeheersing Ja
Geen specifieke behoefte Nee
Soort kat voeding Natvoer
Voedingssubstantie Gelei
Ingredienten vlees en dierlijke bijproducten, granen, mineralen, plantaardige bijproducten, suiker
Analytische bestanddelen Ruw vet: 3.00 %, Ruwe as: 1.20 %, Ruwe celstof: 0.80 %, Vochtgehalte: 82.00 %, Ruw eiwit: 9.30 %
Nutritionele toevoegingsmiddelen Vitamine D3: 195.00 IE/kg, E1 (ijzer): 3.00 mg/kg, E2 (jodium): 0.09 mg/kg, E4 (koper): 0.70 mg/kg, E5 (mangaan): 1.00 mg/kg, E6 (zink): 10.00 mg/kg
Voedingsvoorschrift Gebruksaanwijzing: zie voedingstabel. Productiecode, registratienummer en datum van minimum houdbaarheid: zie verpakking. Zorg dat er altijd vers drinkwater ter beschikking staat.
Bewaaradvies Bewaren in een droge en koele omgeving.
Serie naam Feline Health Nutrition

Uitleg over de verzendicoontjes bij producten:

 • Afhalen:
  Dit icoontje wijst erop dat je dit artikel kunt afhalen in de winkel. Je kunt de voorraadbeschikbaarheid van de winkel checken door in het veld "controleer winkelvoorraad" je postcode in te vullen en op te klikken. Op het moment dat de winkel je order heeft verwerkt, ontvang je een afhaalbericht via de mail en kun je de order afhalen in de geselecteerde winkel.

 • Thuisbezorgd:
  Dit icoontje wijst erop dat dit artikel kan worden thuisbezorgd. Wij bezorgen alleen binnen Nederland.

 • Thuisbezorgd op afspraak:
  Dit icoontje wijst erop dat dit artikel rechtstreeks door de leverancier wordt geleverd. Bestel het artikel online of in 1 van onze winkels.
  Bestel je online? Plaats het artikel in je winkelwagen en kies voor thuisbezorgen. Op het moment dat je je order hebt afgerond en betaald zal de leverancier de verdere afhandeling van de order voor zijn rekening nemen. Bij hele grote artikelen (tuinkas, speeltoestel, ...) zal de leverancier voor levering contact met je opnemen. Wij bezorgen alleen binnen Nederland.

 • Thuisbezorgd met een transporttoeslag:
  Dit icoontje wijst er op dat er een transporttoeslag wordt berekend bij verzending van dit artikel. Voor het thuisbezorgen van dit artikel rekenen we een transporttoeslag per bestelde eenheid. De hoogte van de transporttoeslag kan per artikel verschillen en wordt altijd berekend ook bij een order. De hoogte van de transporttoeslag kun je vinden op de artikel pagina. Wij bezorgen alleen binnen Nederland.

Kenner Adult / Senior - Hondenvoer - Lam - Rijst - 12 kg

Kenner

Kenner Adult / Senior - Hondenvoer - Lam - Rijst - 12 kg

29.95
Welkoop Krielkippenmix - Kippenvoer - 20 kg

Welkoop

Welkoop Krielkippenmix - Kippenvoer - 20 kg

18.25
Welkoop Gemengd Konijnenvoer - 5 kg

Welkoop

Welkoop Gemengd Konijnenvoer - 5 kg

6.59
Welkoop Stro - Bodembedekker - 5 kg 2 voor 11.00

Welkoop

Welkoop Stro - Bodembedekker - 5 kg

6.39
Welkoop hondensnack - Kauwstaven - XL - 10 stuks

Welkoop

Welkoop hondensnack - Kauwstaven - XL - 10 stuks

12.99
Welkoop Extra Hygiëne - Kattenbakvulling - Fijn - 20 L

Welkoop

Welkoop Extra Hygiëne - Kattenbakvulling - Fijn - 20 L

10.79
Verder winkelen