Sheba Mini Filets Chef Multipack - Kattenvoer - Zalm - Rund - Saus - 85 gram

Volledige productbeschrijving

7.29 Prijs per kg 85.76
Controleer winkelvoorraad
Bestel 
 • Vier smaak varianten
 • Verpakt in maaltijdzakjes
 • Malse reepjes vlees
 • Productomschrijving
 • Specificaties
 • Leverinformatie
 • Reviews

Productomschrijving

Sheba Mini Filets Chef Multipack is kattenvoer van zalm, rund en kip. Het kattenvoer bestaat uit een luxe mix van malse reepjes in een overheerlijke saus. Het voer is ideaal om jouw kat te verwennen! Het kattenvoer is verkrijgbaar in vier smaak varianten en zit verpakt in maaltijdzakjes.

Over Sheba
Voor Sheba is het een prioriteit omkatten van een overheerlijke en integere maaltijd te kunnen voorzien. Zowel door verantwoorde inkoop van de beste grondstoffen als dor het productieproces. Ze geloven dat écht goed eten niet alleen ontstaat door deskundige bereiding, maar ook door het gebruik van geselecteerde ingrediënten die met zorg zijn verkregen.

Specificaties

Algemeen
Smaak Zalm
Smaak 2 Rund
Smaak 3 Kip
Kat ras Niet rasspecifiek
Kitten Nee
Adult Ja
Senior Ja
Alle leeftijden Nee
Leefomgeving Binnen en buiten
Darmprobleem Nee
Gesterilliseerd en gecastreerd Nee
Gebitsprobleem Nee
Blaasgruis en urineweg Nee
Gewichtsbeheersing Nee
Geen specifieke behoefte Nee
Soort kat voeding Natvoer
Voedingssubstantie Saus
Ingredienten Met zalm: vlees en dierlijke bijproducten (40%), vis- en bijproducten (waarvan 4% zalm), granen, mineralen, suikers. Met witvis: vlees en dierlijke bijproducten (40%), vis- en bijproducten (waarvan 4% witvis), granen, mineralen, suikers. Met kip: vlees en dierlijke bijproducten (44%, waarvan 4% kip), granen, mineralen, suikers. Met rundvlees: vlees en dierlijke bijproducten (44%, waarvan 4% rundvlees), granen, mineralen, suikers.
Analytische bestanddelen Analytische bestanddelen (%): eiwit: 8.5 vetgehalte: 4.5 anorganische stoffen: 2 ruwe celstof: 0.3 vocht: 82 Additieven per kg: Nutritionele additieven: Watervrij calciumjodaat: 0.32 mg Pentagehydrateerd kopersulfaat: 5.1 mg Monogehydrateerd ijzersulfaat: 33.8 mg Monogehydrateerd mangaansulfaat: 6.3 mg Monogehydrateerd zinksulfaat: 44.6 mg
Voedingsvoorschrift Zorg voor een geleidelijke overgang wanneer u naar een nieuwe voeding overschakelt en pas de hoeveelheden aan de behoefte van uw kat aan. Verminder de dagelijkse hoeveelheid voor katten met overgewicht. Bakje 85 g = 70 kcal. 24h Dagelijks aanbevolen hoeveelheden Kat 3 kg; 2 ½ Alleen Maaltijdzakjes; Maaltijdzakje 1 ½ + 15 g Droge Brokjes Kat 4 kg; 3 Alleen Maaltijdzakjes; Maaltijdzakje 2 + 20 g Droge Brokjes Kat 5 kg; 3 ½ Alleen Maaltijdzakjes; Maaltijdzakje 2 ½ + 20 g Droge Brokjes

Uitleg over de verzendicoontjes bij producten:

 • Afhalen:
  Dit icoontje wijst erop dat je dit artikel kunt afhalen in de winkel. Je kunt de voorraadbeschikbaarheid van de winkel checken door in het veld "controleer winkelvoorraad" je postcode in te vullen en op te klikken. Op het moment dat de winkel je order heeft verwerkt, ontvang je een afhaalbericht via de mail en kun je de order afhalen in de geselecteerde winkel.

 • Thuisbezorgd:
  Dit icoontje wijst erop dat dit artikel kan worden thuisbezorgd. Wij bezorgen alleen binnen Nederland.

 • Thuisbezorgd op afspraak:
  Dit icoontje wijst erop dat dit artikel rechtstreeks door de leverancier wordt geleverd. Bestel het artikel online of in 1 van onze winkels.
  Bestel je online? Plaats het artikel in je winkelwagen en kies voor thuisbezorgen. Op het moment dat je je order hebt afgerond en betaald zal de leverancier de verdere afhandeling van de order voor zijn rekening nemen. Bij hele grote artikelen (tuinkas, speeltoestel, ...) zal de leverancier voor levering contact met je opnemen. Wij bezorgen alleen binnen Nederland.

 • Thuisbezorgd met een transporttoeslag:
  Dit icoontje wijst er op dat er een transporttoeslag wordt berekend bij verzending van dit artikel. Voor het thuisbezorgen van dit artikel rekenen we een transporttoeslag per bestelde eenheid. De hoogte van de transporttoeslag kan per artikel verschillen en wordt altijd berekend ook bij een order. De hoogte van de transporttoeslag kun je vinden op de artikel pagina. Wij bezorgen alleen binnen Nederland.

Kenner Adult / Senior - Hondenvoer - Lam - Rijst - 12 kg

Kenner

Kenner Adult / Senior - Hondenvoer - Lam - Rijst - 12 kg

29.95
Welkoop Krielkippenmix - Kippenvoer - 20 kg

Welkoop

Welkoop Krielkippenmix - Kippenvoer - 20 kg

18.25
Welkoop Gemengd Konijnenvoer - 5 kg

Welkoop

Welkoop Gemengd Konijnenvoer - 5 kg

6.59
Welkoop Stro - Bodembedekker - 5 kg 2 voor 11.00

Welkoop

Welkoop Stro - Bodembedekker - 5 kg

6.39
Welkoop hondensnack - Kauwstaven - XL - 10 stuks

Welkoop

Welkoop hondensnack - Kauwstaven - XL - 10 stuks

12.99
Welkoop Extra Hygiëne - Kattenbakvulling - Fijn - 20 L

Welkoop

Welkoop Extra Hygiëne - Kattenbakvulling - Fijn - 20 L

10.79
Verder winkelen