Siku Voorladerhulpstukken 1:32 - Accessoires -

Volledige productbeschrijving

19.49
Controleer winkelvoorraad
Bestel 
 • Geschikt voor alle andere SIKU 1:32-modellen
 • Veegborstel wordt geleverd met palletvork
 • Productomschrijving
 • Specificaties
 • Leverinformatie
 • Reviews

Productomschrijving

De reeks aanbouwapparaten voor SIKUFARMER32-tractoren met voorladers wordt voortgezet met deze uitzonderlijke set. Het bestaat uit een werkplatform, sneeuwploeg, veegborstel en boomstamklauwen. Het werkplatform is ook uitgerust met een deur. De sneeuwploeg kan naar links en rechts worden verplaatst en de boomstamklauwen hebben een vrijhangende klauwcomponent. Het onderscheidende kenmerk van de veegborstel is de meegeleverde palletvork. Dit kan worden gebruikt om de borstel op te pakken. De tanden van de nieuwe palletvork van de Fendt 939 Vario-voorladertractor uit de SIKUCONTROL32-serie passen ook in de houders van de veegborstel.

Specificaties

Algemeen
Leeftijdscategorie 3 jaar en ouder
Type miniatuurspeelgoed Accessoires

Uitleg over de verzendicoontjes bij producten:

 • Afhalen:
  Dit icoontje wijst erop dat je dit artikel kunt afhalen in de winkel. Je kunt de voorraadbeschikbaarheid van de winkel checken door in het veld "controleer winkelvoorraad" je postcode in te vullen en op te klikken. Op het moment dat de winkel je order heeft verwerkt, ontvang je een afhaalbericht via de mail en kun je de order afhalen in de geselecteerde winkel.

 • Thuisbezorgd:
  Dit icoontje wijst erop dat dit artikel kan worden thuisbezorgd. Wij bezorgen alleen binnen Nederland.

 • Thuisbezorgd op afspraak:
  Dit icoontje wijst erop dat dit artikel rechtstreeks door de leverancier wordt geleverd. Bestel het artikel online of in 1 van onze winkels.
  Bestel je online? Plaats het artikel in je winkelwagen en kies voor thuisbezorgen. Op het moment dat je je order hebt afgerond en betaald zal de leverancier de verdere afhandeling van de order voor zijn rekening nemen. Bij hele grote artikelen (tuinkas, speeltoestel, ...) zal de leverancier voor levering contact met je opnemen. Wij bezorgen alleen binnen Nederland.

 • Thuisbezorgd met een transporttoeslag:
  Dit icoontje wijst er op dat er een transporttoeslag wordt berekend bij verzending van dit artikel. Voor het thuisbezorgen van dit artikel rekenen we een transporttoeslag per bestelde eenheid. De hoogte van de transporttoeslag kan per artikel verschillen en wordt altijd berekend ook bij een order. De hoogte van de transporttoeslag kun je vinden op de artikel pagina. Wij bezorgen alleen binnen Nederland.

Stiga SV 213E - Verticuteermachine - 32 cm

Stiga

Stiga SV 213E - Verticuteermachine - 32 cm

119.00
DCM Gazonmeststof - Gazonmeststof - 20 kg

DCM

DCM Gazonmeststof - Gazonmeststof - 20 kg

39.50
Talen Buitenmeubelen Weidebank - Tuinbank - Bruin - 120 x 91 x 62 cm

Talen Buitenmeubelen

Talen Buitenmeubelen Weidebank - Tuinbank - Bruin - 120 x 91 x 62 cm

129.00
Gloria Prima 5 - Drukspuiten - 5 liter

Gloria

Gloria Prima 5 - Drukspuiten - 5 liter

27.95
Verder winkelen