Door de huidige situatie is het bij ons erg druk. De bezorging van je bestelling, reactie van onze klantenservice of leveranciers duurt langer dan je van ons gewend bent.
Bij voorbaat dank voor je begrip en geduld.

 

Veel meer dan zand en water - en liefst de combinatie van die twee - hebben kinderen niet nodig om zich urenlang te vermaken. Zandtaartjes bakken, zandkastelen bouwen of gewoon lekker scheppen. Ook als je maar een kleine tuin hebt, kun je vast wel ergens een zand- en waterspeelplek creëren. 

Zandbak of zandtafel? 

Bij Welkoop heb je de keuze uit verschillende typen zandbakken. Wil je een zandschelp van kunststof die je kunt afsluiten met een deksel? Of kies je toch liever voor een houten zandbak? Die zijn vaak iets groter, zodat er meerdere kinderen tegelijk in kunnen spelen. We hebben ook zandtafels met bankjes erbij. Je kunt deze tafels goed afsluiten met een deksel, zodat ze ook dienst kunnen doen als picknicktafel. Kliedert je kind het liefst met modder, kies dan voor een combinatie van een zand- en watertafel. Succes gegarandeerd. 

Veilig speelzand

Gebruik voor het vullen van je zandbak of -tafel altijd speciaal speelzand, dat is wel zo veilig. Speelzand is namelijk gezeefd, zodat je zeker weet dat er geen scherpe stukjes of steentjes in zitten. 

 

Wil je ons bezoeken? Dat kan. Wel vragen wij je om je te houden aan de 1,5 meter afstand, kom zoveel mogelijk alleen naar de winkels en doe je aankopen zoals je altijd doet. Dan is er genoeg voor iedereen. Voor jouw veiligheid en die van onze medewerkers verzoeken wij je om de adviezen van ons winkelpersoneel op te volgen en rekening te houden met de hygiënemaatregelen die zijn aangesteld door het RIVM. Op deze manier creëren we samen een veilige winkelomgeving waarbij een goede gezondheid het allerbelangrijkste is. 
Uiteraard staan wij ook online voor je klaar! Heb je een vraag over tuin of dier? Stel je vraag direct via de Welkoop Facebook pagina of via het contact formulier. Onze deskundige medewerkers helpen je graag. We hopen je, net als altijd, zo goed mogelijk tot dienst te zijn.


Zoals altijd staan wij met onze gezamenlijke passie voor je klaar. We doen het tenslotte samen!