Fairybell

Wil jij in een korte tijd een grote kerstboom in jouw tuin? Dat kan met de kerstverlichting van Fairybell! De kerstbomen van Fairybell zijn duurzaam, snel op te zetten, gaan jaren mee en ze worden geproduceerd in Nederland. De Fairybell bestaat uit honderden tot duizenden LED lampjes in de vorm van een kerstboom. Er zijn verschillende soorten kerstbomen: deur kerstbomen, muur kerstbomen, kerstbomen voor in elke tuin en vlaggenmast kerstbomen

Bekijk ook: Kunstkerstbomen | Kerstverlichting | Kerstdecoratie

Lees meer Lees minder
Aantal:
De nieuwe inhoud wordt geladen...

Fairybell kopen

De kerstdecoraties van Fairybell worden geproduceerd in Nederland, zijn snel op te zetten en gaan jarenlang mee. Ze vormen een milieuvriendelijk alternatief voor een echte kerstboom omdat er geen nieuwe boom voor hoeft te worden gekapt. De verlichting bestaat uit honderden tot duizenden zuinige ledlampjes in de vorm van een kerstboom. Bij Welkoop kun je kiezen tussen een aantal verschillende soorten ledkerstbomen voor in de tuin.

  •  Deur- en muurkerstbomen
    Zowel de deur- als de muurkerstboom van Fairybell is zonder te boren op te hangen aan je deur of muur. Zo voorkom je schade aan je muur of deurpost. Wel zo makkelijk en vlug! De ledverlichting geeft een warme, witte gloed en de lampjes zijn bestand tegen alle weersomstandigheden. De kerstbomen zijn in verschillende hoogtes verkrijgbaar. Kies de kerstdecoratie die bij jouw deur of muur past en geef je huis gelijk een fikse dosis kerstsfeer!
  •  Kleine kerstbomen inclusief standaard
    Fairybell heeft een indrukwekkende selectie aan kleinere ledverlichte kerstbomen voor buiten. Wil je bescheiden beginnen? Dan is de boom van 145 centimeter hoog iets voor jou. Ben je meer van het motto “go big or go home”? Dan kun je uitpakken met een boom van 4 meter hoog! Gelukkig zijn er ook opties van 2 en 3 meter, zodat je helemaal zelf kunt bepalen wat bij jou past. De kerstverlichting wordt inclusief standaard en grondpin geleverd en kan binnen een kwartier zonder gereedschap buiten worden opgezet.
  •  Kerstbomen aan een vlaggenmast
    Ga je de kerstdecoratie groots aanpakken? En beschik je over een vlaggenmast in je tuin of bij je bedrijf? Fairybell biedt vlaggenmastkerstbomen van hoge kwaliteit aan. Je hebt de keuze tussen hoogtes van 6, 8, 10 of 12 meter met tussen de 900 en wel 4000 duurzame ledlichtjes! Elke boom is binnen een halfuur op te zetten door de lampjes op te hijsen aan de vlaggenmast. Hoeveel kerstgevoel kan jij aan?

Nog niet uitgekeken op de kerstdecoraties? Blijf nog even in de kerstverlichting hangen, ook daar kan Welkoop je verder mee helpen. Of bekijk alvast wat voor kerstboom je aanschaft, ga je dit jaar voor een echte of een kunstkerstboom?