Stroomgeneratoren

Stroom nodig wanneer er geen stroom is? Dan is een stroomgenerator (of stroomaggregaat) dé oplossing. Deze machines zijn een bron van elektriciteit. Ideaal dus voor op de camping, in boten en op markten. Maar ook kun je ze heel goed thuis gebruiken wanneer onverhoopt de stroom uitvalt. Welkoop heeft de Scheppach stroomgenerator te koop in verschillende modellen: van compact en draagbaar tot robuust en krachtig.

Lees meer Lees minder
Aantal:
De nieuwe inhoud wordt geladen...


Stroomgenerator bij Welkoop

Bij Welkoop verkopen we de stroomgeneratoren van Scheppach, een Duits merk dat kwalitatieve, praktische machines ontwikkelt en bekendstaat om hun houtbewerkingsmachines. Een stroomgenerator (ook wel een stroomaggregaat genoemd) is een apparaat dat werkt op benzine: het motorblok verbrandt de brandstof en zet deze energie om naar elektriciteit. Hoe groter de motor, hoe meer elektriciteit er wordt opgewekt. 

Voor welke stroomgenerator je kiest? Dat hangt vooral af van waar je het apparaat wilt gaan gebruiken en welk apparatuur je erop gaat aansluiten.

Kleine stroomgenerator

Voor het opwekken van stroom kun je je keuze bijvoorbeeld laten vallen op de compacte Scheppach SG2000. Dit kleine apparaat heeft een maximaal vermogen van 2000 watt en een constant vermogen van 1600 watt. In de tank gaat 3,2 liter benzine en de cilinderinhoud is 105,6 cc. Al met al heeft deze kleine stroomgenerator genoeg power in huis om je huishoudelijke apparaten te voorzien van stroom – ideaal wanneer de stroom een keer uitvalt. Dankzij de lichte constructie is dit een kleine, draagbare stroomgenerator die je makkelijk overal mee naartoe neemt. Dus naast het gebruik binnenshuis, is deze stroomgenerator ideaal om mee te nemen naar de camping of een markt of braderie. 

 Krachtige stroomgenerator

Zoek je meer power? Laat de keuze dan vallen op de Scheppach SG7000. Dit krachtige stroomaggregaat heeft een sterke 13 PK benzinemotor. In de tank gaat 25 liter benzine en de cilinderinhoud is 389 cc. Resultaat is een maximaal vermogen van 5500 watt en een constant vermogen van 3600 watt. Dankzij dit hoge vermogen is deze sterke stroomgenerator niet alleen ideaal voor in huis, maar ook voor op de zaak of voor industrieel gebruik. 


Meer van Scheppach bij Welkoop

 Bij Welkoop vind je nog meer krachtige tuinmachines van het merk Scheppach. Zoals aardboren, mixers, houtklovers, luchtontvochtigers en gemotoriseerde kruiwagens. En om je stroomgenerator of andere tuinmachines die op benzine lopen te vullen, vind je bij Welkoop jerrycans in verschillende groottes: met een inhoud variërend van 1,5 liter tot 20 liter.