Door de huidige situatie is het bij ons erg druk. De bezorging van je bestelling, reactie van onze klantenservice of leveranciers duurt langer dan je van ons gewend bent.
Bij voorbaat dank voor je begrip en geduld.

 

Het kan zomaar ineens lekker zwemweer worden! En wat is er dan fijner dan in je eigen tuin in het zwembad te plonsen? Even afkoelen, elkaar natspetteren, relaxen op een luchtbedje en vooral: heel veel lol maken. We geven je graag wat tips om straks heerlijk in je eigen zwembad te kunnen plonzen!

Wat voor zwembad kies jij?

Opblaasbare zwembaden zijn voor elke tuin geschikt. Je kunt ze overal neerzetten, vult ze snel met water en kunt ze ook gemakkelijk weer opbergen. Ideaal als je je zwembad niet het hele seizoen wilt of kunt laten staan. Ze zijn in verschillende afmetingen en vormen verkrijgbaar, dus er is er altijd eentje te vinden die perfect is voor jouw tuin en gezin.

Je kunt ook kiezen voor een metaalfolie zwembad. Zo’n zwembad bestaat uit een sterk metalen frame en zijwanden van stevig folie. Je kunt het eenvoudig zelf in elkaar zetten. Het zwembad wordt geleverd met pomp en filterinstallatie, zodat je altijd schoon water hebt. Met zo’n fijn zwembad kun je elke dag genieten in je tuin!

Hoe geniet je zo lang mogelijk van je zwembad?

Framepool zwembaden zijn ideaal om wat langer te laten staan. Je zet ze gemakkelijk op. Natuurlijk wil je het water ook lekker fris houder. Er zijn ook pompen en filterinstallaties beschikbaar waarmee je het water regelmatig kunt verversen. Zo kun je de hele zomer een verkoelende duik nemen op het moment dat je daar zin in hebt.

 

Wil je ons bezoeken? Dat kan. Wel vragen wij je om je te houden aan de 1,5 meter afstand, kom zoveel mogelijk alleen naar de winkels en doe je aankopen zoals je altijd doet. Dan is er genoeg voor iedereen. Voor jouw veiligheid en die van onze medewerkers verzoeken wij je om de adviezen van ons winkelpersoneel op te volgen en rekening te houden met de hygiënemaatregelen die zijn aangesteld door het RIVM. Op deze manier creëren we samen een veilige winkelomgeving waarbij een goede gezondheid het allerbelangrijkste is. 
Uiteraard staan wij ook online voor je klaar! Heb je een vraag over tuin of dier? Stel je vraag direct via de Welkoop Facebook pagina of via het contact formulier. Onze deskundige medewerkers helpen je graag. We hopen je, net als altijd, zo goed mogelijk tot dienst te zijn.


Zoals altijd staan wij met onze gezamenlijke passie voor je klaar. We doen het tenslotte samen!