Welkom bij Welkoop Dierenpunt

De beste zorg voor je huisdier? Ook daarvoor kun je gewoon bij Welkoop terecht, bij het Welkoop Dierenpunt. Voor voedingsadvies, dieetvoeding, vaccinaties en diergeneesmiddelen. En dat voor een vriendelijke prijs. Wij staan zes dagen per week voor je klaar, beantwoorden al je dierenvragen en voeren kleine ingrepen uit. 

Waarvoor kan ik terecht bij Welkoop Welkoop Dierenpunt?

Een goed voedingsadvies, een gezondheidscheck of medicijnadvies. Onze medewerkers kunnen je er alles over vertellen. Zij hebben een paraveterinaire achtergrond en geven deskundig advies. Ook kleine ingrepen kunnen wij voor je uitvoeren. Moet je huisdier bijvoorbeeld gevaccineerd, gechipt of ingeënt worden? Geen probleem. Voor castraties, sterilisaties en gebitsbehandelingen kun je ook bij ons terecht. Heeft je huisdier extra zorg nodig? Dan verwijst de medewerker je altijd door naar onze dierenarts. Neem voor de beschikbaarheid van de dierenarts contact op met het dierenpunt bij jou in de buurt.

Alles onder één dak

Van maandag tot en met zaterdag doen we er alles aan om je huisdier fit en gezond te houden, gewoon in de Welkoop-winkel. Want Welkoop heeft verstand van dieren én wij bieden nu alles aan onder één dak. De beste zorg, dieetvoeding, maar ook die leuke waterbak voor je hond of voerbak voor je kat

Bij het Welkoop Dierenpunt staan we altijd voor jou en je huisdier klaar. Kan onze medewerker je niet helpen? Dan maken we gelijk een afspraak bij onze dierenarts. Spoedgeval? Wij hebben korte lijntjes met de dierenartsen van Farmarts.

Paraveterinair, dierenarts… Wat is het verschil?

Het Welkoop Dierenpunt wordt bemand door een paraveterinair medewerker. Daarnaast is in diverse van onze dierenpunten op bepaalde dagen een dierenarts aanwezig. Maar wat is het verschil tussen hen? Een paraveterinair medewerker is vergelijkbaar met een verpleegkundige in een ziekenhuis, maar dan op dierengebied. Paraveterinairen zijn kundig opgeleid en zijn gediplomeerde medewerkers, maar mogen niet alle werkzaamheden van een dierenarts uitvoeren. Zo mag hij geen injecties toedienen of operaties uitvoeren, maar hij kan wel een goed advies geven en herhaalrecepten uitschrijven. 

Kan ik met mijn cavia ook naar het Welkoop Dierenpunt? 

Ja, alle huis- en erfdieren zijn van harte welkom bij het Welkoop Dierenpunt. Dus heb je een hond, kat, kip, geit, konijn of een ander knaagdier? Dan mag hij voortaan mee naar Welkoop. 

Voor vragen of het maken van een afspraak kun je contact opnemen met een van de onderstaande dierenpunten.


Welkoop Dierenpunt Beilen

0593-540343
Dierenpunt-beilen@welkoop.com

Welkoop Dierenpunt Heerenveen
0513-650325
Dierenpunt-heerenveen@welkoop.com

Welkoop Dierenpunt Hoogeveen
0528-235129  
Dierenpunt-hoogeveen@welkoop.com

Welkoop Dierenpunt Meppel
0522-243425
Dierenpunt-meppel@welkoop.com

Welkoop Dierenpunt Steenwijk
0521-523159
Dierenpunt-steenwijk@welkoop.com

Welkoop Dierenpunt Westerbork
Dierenpunt-westerbork@welkoop.com
0593-370060 (via keuzemenu is Welkoop Dierenpunt te bereiken)

Voor spoedgevallen buiten openingstijden is het telefoonnummer: 0522-760 770.

Lees ook: