Welkoop Varkensmuesli - Varkensvoeding - 15 kg

Volledige productbeschrijving
15.99 Prijs per kg 1.07
Controleer winkelvoorraad
Bestel 
 • Volledig diervoeder voor biggen, varkens en hangbuikzwijnen
 • Bevat lecithine dat bijdraagt aan een goede vetverbranding
 • Een smakelijke gevarieerde muesli
 • Productomschrijving
 • Specificaties
 • Leverinformatie
 • Reviews

Productomschrijving

Welkoop Varkensmuesli is een volledig voer voor hobbyvarkens. Het is geschikt om als basis te dienen voor een gezonde dagelijkse maaltijd waarbij ook groenvoer wordt gevoerd. Voor hobbyvarkens is een andere voedingsbenadering noodzakelijk om overgewicht te voorkomen. Varkensmuesli bevat goed verteerbare voedingstoffen die een optimale ontwikkeling van biggen stimuleert en helpt ondersteunen.


Specificaties

Advies
Voedingsvoorschrift Om een natuurlijke ontwikkeling te waarborgen, de biggen niet voor de achtste week spenen. Vanaf de vierde week kan varkensmuesli onbeperkt worden bijgevoerd naast moedermelk of kunstmelk. Na het spenen tot een leeftijd van ongeveer vier maanden kan Varkensmuesli onbeperkt worden aangeboden, naast wat stro, hooi, groente en/of fruit. Vanaf vier maanden is de benodigde dagelijkse hoeveelheid varkensmuesli afhankelijk van onder andere het gewicht, de dagelijkse beweging en de voedingswaarde van het bijgevoerde groenvoer. Als richtlijn kunt u grote volwassen varkens dagelijks ongeveer 1,5% van het lichaamsgewicht aan varkensmuesli bijvoeren. Hangbuikzwijnen en minirassen kunt u dagelijks ongeveer 2,5% van het lichaamsgewicht bijvoeren. BELANGRIJK Voer geen bereide etensresten. Voorkom te magere of te dikke dieren en houd de conditie van de dieren altijd in de gaten. Zorg altijd voor wat groenvoer van goede kwaliteit en voor schoon en vers drinkwater.
Bewaaradvies Koel, droog en donker bewaren. Ten minste houdbaar tot, batchnummer, erkenningsnummer producent: zie etiket op verpakking
Algemeen
Geschikt voor Varken Ja

Uitleg over de verzendicoontjes bij producten:

 • Afhalen:
  Dit icoontje wijst erop dat je dit artikel kunt afhalen in de winkel. Je kunt de voorraadbeschikbaarheid van de winkel checken door in het veld "controleer winkelvoorraad" je postcode in te vullen en op te klikken. Op het moment dat de winkel je order heeft verwerkt, ontvang je een afhaalbericht via de mail en kun je de order afhalen in de geselecteerde winkel.

 • Thuisbezorgd:
  Dit icoontje wijst erop dat dit artikel kan worden thuisbezorgd. Wij bezorgen alleen binnen Nederland.

 • Thuisbezorgd op afspraak:
  Dit icoontje wijst erop dat dit artikel rechtstreeks door de leverancier wordt geleverd. Bestel het artikel online of in 1 van onze winkels.
  Bestel je online? Plaats het artikel in je winkelwagen en kies voor thuisbezorgen. Op het moment dat je je order hebt afgerond en betaald zal de leverancier de verdere afhandeling van de order voor zijn rekening nemen. Bij hele grote artikelen (tuinkas, speeltoestel, ...) zal de leverancier voor levering contact met je opnemen. Wij bezorgen alleen binnen Nederland.

 • Thuisbezorgd met een transporttoeslag:
  Dit icoontje wijst er op dat er een transporttoeslag wordt berekend bij verzending van dit artikel. Voor het thuisbezorgen van dit artikel rekenen we een transporttoeslag per bestelde eenheid. De hoogte van de transporttoeslag kan per artikel verschillen en wordt altijd berekend ook bij een order. De hoogte van de transporttoeslag kun je vinden op de artikel pagina. Wij bezorgen alleen binnen Nederland.

Kenner Adult / Senior - Hondenvoer - Lam - Rijst - 12 kg 20% Korting

Kenner

Kenner Adult / Senior - Hondenvoer - Lam - Rijst - 12 kg

29.95 23.96
Welkoop Krielkippenmix - Kippenvoer - 20 kg

Welkoop

Welkoop Krielkippenmix - Kippenvoer - 20 kg

18.25
Welkoop Gemengd Konijnenvoer - 5 kg

Welkoop

Welkoop Gemengd Konijnenvoer - 5 kg

6.59
Welkoop Stro - Bodembedekker - 5 kg

Welkoop

Welkoop Stro - Bodembedekker - 5 kg

6.39
Welkoop hondensnack - Kauwstaven - XL - 10 stuks 2e Halve Prijs

Welkoop

Welkoop hondensnack - Kauwstaven - XL - 10 stuks

12.99
Welkoop Extra Hygiëne - Kattenbakvulling - Fijn - 20 L

Welkoop

Welkoop Extra Hygiëne - Kattenbakvulling - Fijn - 20 L

10.79
Verder winkelen