Nu al in meer dan 130 winkels: online bestellen, ophalen in de winkel, thuisbezorgd via PostNL.

CDa-Lb5iQDM
Welkoop webwinkel

Bekijk de video voor een handige uitleg.

Online bestellen

Bij Welkoop kun je een groot deel van het assortiment online bestellen. Je kunt je bestelling in een deelnemende Welkoop-winkel ophalen of laten thuisbezorgen. Tijdens het bestellen kun je zien of het gewenste artikel in de winkel van je keuze op voorraad is en of het bij je thuisbezorgd kan worden. Sommige artikelen worden niet thuisbezorgd en zijn alleen af te halen bij een Welkoop-vestiging. Voor je je bestelling plaatst zie je in de webwinkel de verwachte levertijd en eventuele bezorgkosten.

Gratis ophalen in de winkel

Als je de keuze maakt om je bestelling in een Welkoop-winkel op te halen ontvang je een orderbevestiging en een bericht wanneer je bestelling klaarstaat. Je betaalt je bestelling bij het afhalen in de winkel. We houden je bestelling 5 dagen beschikbaar. Ben je niet in de gelegenheid je bestelling binnen deze periode op te halen, neem dan contact op met de betreffende winkel om een andere afspraak te maken.

Thuisbezorgen

Je kunt je bestelling ook laten thuisbezorgen. Thuisbezorging bij Welkoop kost € 5,95 en is gratis bij bestellingen vanaf € 50,00. Thuisbezorgen is nog niet mogelijk in geheel Nederland. Controleer in de webwinkel of ook in jouw postcodegebied wordt thuisbezorgd.Om te zien of thuisbezorging ook in jouw woonplaats beschikbaar is, moet je eerst je postcode invoeren. Voor de meeste artikelen die je laat thuisbezorgen geldt: op werkdagen voor 17 uur besteld, de volgende dag in huis. Als de levertijd langer is, wordt de verwachte levertijd aangegeven. Bestellingen worden geleverd door Post NL. Als je zending door Post NL ontvangen is, krijg je per mail een track & trace code waarmee je de zending kunt volgen via de website of app van Post NL. Bezorging vindt plaats van dinsdag tot en met zaterdag van 9.00 tot 20.00 uur. Indien je pakket na twee pogingen niet bij jou of je  buren afgeleverd kan worden, krijg je bericht dat je het pakket kunt afhalen bij een afhaalpunt van PostNL in de buurt.

Retouren

Online aankopen kunnen binnen 14 dagen na ontvangst gratis geretourneerd worden bij een Welkoop-winkel naar keuze. Na ontvangst van het retourartikel betalen wij het aankoopbedrag terug. Indien je de hele online aankoop retourneert ontvangt je ook de eventuele verzendkosten terug. Retourneren per post kan ook. Hiervoor betaalt u zelf de kosten van het retoursturen, tenzij Welkoop u een onjuist of beschadigd artikel heeft gestuurd.