Om je beter van dienst te zijn maakt Welkoop gebruik van cookies. Cookiebeleid

 • Welkoop Kippenkorrel - Kippenvoer - 20 kg
 • Welkoop Kippenkorrel - Kippenvoer - 20 kg
 • r8BZaJOU9-A
 • WW7P_T6bHSU

Welkoop Kippenkorrel - Kippenvoer - 20 kg

Volledige productbeschrijving

10.49 Prijs per kg 0.52
Controleer voorraad
Bestel 
 • Volledige voeding voor volwassen kippen
 • Voorkomt selectief eten
 • Productomschrijving
 • Specificaties
 • Logistieke informatie
 • Reviews

Productomschrijving

Welkoop Kippenkorrel is een volledig voer voor kippen, samengesteld uit een rijke variatie grondstoffen van de hoogste kwaliteit. Kippenkorrel heeft een optimale korrelgrootte waardoor zowel grote rassen als krielkippen er tot de laatste kruimel van opnemen. De homogeen samengestelde korrels voorkomen selectief eten en zorgen ervoor dat kippen alle belangrijke voedingsstoffen in de juiste verhouding binnen krijgen. De uitgebalanceerde samenstelling stelt het welzijn van de kippen voorop en biedt de hennen alle noodzakelijke voedingsstoffen voor het leggen van smakelijke eieren met een prachtige okergele dooierkleur.


Specificaties

Advies
Voedingsvoorschrift Start met het voeren van Kippenkorrel vanaf een leeftijd van circa 20 weken, als de hennen legrijp zijn. Stel het voer onbeperkt beschikbaar aan de kippen, maar laat eenmaal per dag wel de bak leegeten om verspilling te voorkomen en dagelijks vers voer te kunnen geven. Belangrijk • De maximale hoeveelheid per dier per dag niet overschrijden • Zorg altijd voor de aanwezigheid van voldoende vers en schoon drinkwater
Bewaaradvies Koel, droog en indien mogelijk donker bewaren.
Samenstelling
Ingredienten Mais, Tarwegries, Zonnebloemzaadschroot, Tarwe, Sojaschroot(1), Krijt, Raapzaadschroot, Kalksteentjes, Luzerne, Sojaolie(1), Palmolie, Monocalciumfosfaat en Zout. "Bevat genetisch gemodificeerde organismen"
Analytische bestanddelen As 130 g, Ruw eiwit 148 g, Ruw vet 37 g, Ruwe celstof 66 g, Calcium 38.6 g, Fosfor 5.3 g, Natrium 1.3 g, Lysine 6.6 g, Methionine 3.4 g
Nutritionele toevoegingsmiddelen E672 Vitamine A 10000 IE, E671 Vitamine D3 2500 IE, 3a700 Vitamine E (DL-atocoferolacetaat) 35 mg, Koper-Cu (E4) kopersulfaatpentahydraat 12 mg, Zink-Zn (E6) zinksulfaat-monohydraat 44 mg, Mangaan-Mn (E5) mangaanoxide 101 mg, IJzer-Fe (E1) ijzersulfaat-monohydraat 50 mg, Selenium-Se (E8) natriumseleniet 0.15 mg, Jodium-I (E2) kaliumjodide 1.1 mg

Logistieke informatie

 • Afhalen:
  Dit artikel kun je afhalen in de winkel. Je kunt de voorraadbeschikbaarheid van de winkel checken door in het veld "controleer voorraad" je postcode in te vullen en op te klikken.

 • Thuisbezorgd:
  Dit artikel kan worden thuisbezorgd. Je kunt de voorraadbeschikbaarheid checken door in het veld "controleer voorraad" je postcode in te vullen en op te klikken.

 • Thuisbezorgd op afspraak:
  Bestel het artikel online of in 1 van onze winkels. Het artikel wordt altijd door de leverancier bij je thuisbezorgd.
  Bestel je online? Plaats het artikel in je winkelwagen en kies voor thuisbezorgen. Op het moment dat je je order hebt afgerond en betaald zal de leverancier de verdere afhandeling van de order voor zijn rekening nemen. Bij hele grote artikelen (tuinkas, speeltoestel, ...) zal de leverancier voor levering contact met je opnemen.

 • Thuisbezorgd met een verzendtoeslag:
  Voor het thuisbezorgen van dit artikel rekenen we een verzendtoeslag per bestelde eenheid. De hoogte van de verzendtoeslag kan per artikel verschillen en wordt altijd berekend ook bij een franco order. De hoogte van de verzendtoeslag kun je vinden op de artikel pagina.   

Garvo Alfamix Kippen - Kippenvoer - 12,5 kg 20% Korting

GARVO

Garvo Alfamix Kippen - Kippenvoer - 12,5 kg

19.99 15.99
Pedigree®Adult - Hondenvoer - Lam - 15 kg

Pedigree

Pedigree®Adult - Hondenvoer - Lam - 15 kg

32.49 23.95
Welkoop Gemengd Graan gebroken mais - Kippenvoer - 20 kg

Welkoop

Welkoop Gemengd Graan gebroken mais - Kippenvoer - 20 kg

10.29 8.99
Welkoop Houtvezel - Bodembedekker - 10 kg

Welkoop

Welkoop Houtvezel - Bodembedekker - 10 kg

7.99 6.49
Welkoop Strooivoer - Tuinvogelvoer - Insecten - 2 kg 2 voor 7.50

Welkoop

Welkoop Strooivoer - Tuinvogelvoer - Insecten - 2 kg

4.49
SANICAT Sanicat Ultra - Kattenbakvulling - Fijn - 15 L 2e Halve Prijs

Sanicat

SANICAT Sanicat Ultra - Kattenbakvulling - Fijn - 15 L

7.49
Verder winkelen