• ECOstyle Immulon - 100 ml

ECOstyle Immulon - 100 ml

Volledige productbeschrijving

32.50
Controleer winkelvoorraad
Bestel 
 • Bij luchtweginfecties
 • Bevordert snel herstel bij virussen.
 • Bevat Echinacea.
 • Productomschrijving
 • Specificaties
 • Leverinformatie
 • Reviews

Productomschrijving

Bij een luchtweginfectie of verkoudheid is snel herstel belangrijk. Immulon activeert het maagdarmstelsel en wekt daardoor de eetlust op. Juist bij zieke paarden is het belangrijk dat het paard de eetlust houdt om herstel te bevorderen. Immulon bevat verdunde Echinacea en Lachesis waardoor het immuunsysteem versterkt. De weerstand tegen virussen en bacteriën neemt hierdoor toe. Ook bevat Immulon Coffea arabica (verdunning uit Coffea). Coffea arabica geeft een krachtige energiebooster, activeert het maagdarmstelsel en wekt de eetlust op. 

Specificaties

Algemeen
Ingredienten Per 100 g: Echinacea angustifolia D2 15,0 g, Lachesis D8 20,0 g, Phosphorus D6 15,0 g, Decoctum uit Coffea arabica tosta (coffea in verhouding tot decoctum = 1:3) 50,0 g.
Gebruiksadvies Immulon kan preventief en curatief worden gegeven. Preventief: Paard/pony: 2x daags 15 ml in de mond, gedurende 2 tot 3 dagen met een tussenperiode van 1 dag. Veulen: 2 x daags 5-8 ml in de mond, gedurende 2 tot 3 dagen met een tussenperiode van 1 dag. Curatief: Paard/pony: 3-4x daags 15 ml in de mond. Veulen: 3-4x daags 5-8 ml in de mond.
Bewaaradvies Niet bewaren boven 25 °C. Niet in de koelkast of vriezer bewaren. Beschermen tegen vorst.

Uitleg over de verzendicoontjes bij producten:

 • Afhalen:
  Dit icoontje wijst erop dat je dit artikel kunt afhalen in de winkel. Je kunt de voorraadbeschikbaarheid van de winkel checken door in het veld "controleer winkelvoorraad" je postcode in te vullen en op te klikken. Op het moment dat de winkel je order heeft verwerkt, ontvang je een afhaalbericht via de mail en kun je de order afhalen in de geselecteerde winkel.

 • Thuisbezorgd:
  Dit icoontje wijst erop dat dit artikel kan worden thuisbezorgd. Wij bezorgen alleen binnen Nederland.

 • Thuisbezorgd op afspraak:
  Dit icoontje wijst erop dat dit artikel rechtstreeks door de leverancier wordt geleverd. Bestel het artikel online of in 1 van onze winkels.
  Bestel je online? Plaats het artikel in je winkelwagen en kies voor thuisbezorgen. Op het moment dat je je order hebt afgerond en betaald zal de leverancier de verdere afhandeling van de order voor zijn rekening nemen. Bij hele grote artikelen (tuinkas, speeltoestel, ...) zal de leverancier voor levering contact met je opnemen. Wij bezorgen alleen binnen Nederland.

 • Thuisbezorgd met een transporttoeslag:
  Dit icoontje wijst er op dat er een transporttoeslag wordt berekend bij verzending van dit artikel. Voor het thuisbezorgen van dit artikel rekenen we een transporttoeslag per bestelde eenheid. De hoogte van de transporttoeslag kan per artikel verschillen en wordt altijd berekend ook bij een order. De hoogte van de transporttoeslag kun je vinden op de artikel pagina. Wij bezorgen alleen binnen Nederland.

Kenner Adult / Senior - Hondenvoer - Lam - Rijst - 12 kg

Kenner

Kenner Adult / Senior - Hondenvoer - Lam - Rijst - 12 kg

29.95
Welkoop Krielkippenmix - Kippenvoer - 20 kg

Welkoop

Welkoop Krielkippenmix - Kippenvoer - 20 kg

16.99
Welkoop Gemengd Konijnenvoer - 5 kg

Welkoop

Welkoop Gemengd Konijnenvoer - 5 kg

6.45
Welkoop Stro - Bodembedekker - 5 kg

Welkoop

Welkoop Stro - Bodembedekker - 5 kg

5.99
Welkoop hondensnack - Kauwstaven - XL - 10 stuks

Welkoop

Welkoop hondensnack - Kauwstaven - XL - 10 stuks

12.99
Welkoop Extra Hygiëne - Kattenbakvulling - Fijn - 20 L 20% Korting

Welkoop

Welkoop Extra Hygiëne - Kattenbakvulling - Fijn - 20 L

10.49 8.39
Verder winkelen