• MT-trap Dazenval en Wespenval -
 • MT-trap Dazenval en Wespenval -
 • MT-trap Dazenval en Wespenval -

MT-trap Dazenval en Wespenval -

Volledige productbeschrijving

39.95
Controleer winkelvoorraad
Bestel 
 • Voorkomt overlast door dazen en wespen
 • Snel resultaat
 • Gemakkelijk in gebruik
 • Productomschrijving
 • Specificaties
 • Leverinformatie
 • Reviews

Productomschrijving

De MT-trap Dazenval en Wespenval zorgt ervoor dat je ongehinderd kunt genieten van de natuur zonder last te ondervinden van dazen en wespen. De val is speciaal ontworpen voor het vangen van agressieve insecten zoals dazen en steekvliegen, is gemakkelijk op te hangen en biedt snel resultaat. De val is bijvoorbeeld te gebruiken in de tuin, bij zwembaden, rondom stallen en weilanden en op het terras. Door de zon wordt de lucht onder de onderin de val opgewarmd en geabsorbeerd door de zwarte bal. De zwarte bal straalt infrarood licht uit door de warmte en trekt hiermee dazen aan. De dazen proberen de bal te steken, maar dit lukt niet. De dazen vliegen vervolgens omhoog en komen boven in de collect tray terecht. Hieruit kunnen ze niet meer ontsnappen. Wespen worden niet aangetrokken door het infrarood licht, maar moeten worden aangetrokken door een lokvloeistof. Deze vloeistof kan in de collect tray worden geplaatst. De wespen zullen, net als dazen, omhoog vliegen en niet meer kunnen ontsnappen.

Specificaties

Uitleg over de verzendicoontjes bij producten:

 • Afhalen:
  Dit icoontje wijst erop dat je dit artikel kunt afhalen in de winkel. Je kunt de voorraadbeschikbaarheid van de winkel checken door in het veld "controleer winkelvoorraad" je postcode in te vullen en op te klikken. Op het moment dat de winkel je order heeft verwerkt, ontvang je een afhaalbericht via de mail en kun je de order afhalen in de geselecteerde winkel.

 • Thuisbezorgd:
  Dit icoontje wijst erop dat dit artikel kan worden thuisbezorgd.

 • Thuisbezorgd op afspraak:
  Dit icoontje wijst erop dat dit artikel rechtstreeks door de leverancier wordt geleverd. Bestel het artikel online of in 1 van onze winkels.
  Bestel je online? Plaats het artikel in je winkelwagen en kies voor thuisbezorgen. Op het moment dat je je order hebt afgerond en betaald zal de leverancier de verdere afhandeling van de order voor zijn rekening nemen. Bij hele grote artikelen (tuinkas, speeltoestel, ...) zal de leverancier voor levering contact met je opnemen. 

 • Thuisbezorgd met een transporttoeslag:
  Dit icoontje wijst er op dat er een transporttoeslag wordt berekend bij verzending van dit artikel. Voor het thuisbezorgen van dit artikel rekenen we een transporttoeslag per bestelde eenheid. De hoogte van de transporttoeslag kan per artikel verschillen en wordt altijd berekend ook bij een order. De hoogte van de transporttoeslag kun je vinden op de artikel pagina.

Mirella Bakker - 11-07-2018 10:45
Dazenval

hij hangt nu 2 weken en het stikt van de dazen maar er zit er geen 1 in de val

CATSAN Hygiene Plus - Kattenbakvulling - 20 L

Catsan

CATSAN Hygiene Plus - Kattenbakvulling - 20 L

12.49 9.99
Welkoop Kippenmeel - Kippenvoer - 20 kg

Welkoop

Welkoop Kippenmeel - Kippenvoer - 20 kg

11.49 9.99
Welkoop Geitenkorrel - 20 kg

Welkoop

Welkoop Geitenkorrel - 20 kg

10.99 8.99
Welkoop Schapenkorrel - 20 kg

Welkoop

Welkoop Schapenkorrel - 20 kg

9.99 8.99
Kenner Adult Brokken - Hondenvoer - Rund - 18 kg 20% Korting

Kenner

Kenner Adult Brokken - Hondenvoer - Rund - 18 kg

22.95 18.36
Welkoop Botjes mix - Hondensnack - 500 gram 2e Halve Prijs

Welkoop

Welkoop Botjes mix - Hondensnack - 500 gram

4.79
Verder winkelen