Door de huidige situatie is het bij ons erg druk. De bezorging van je bestelling, reactie van onze klantenservice of leveranciers duurt langer dan je van ons gewend bent.
Bij voorbaat dank voor je begrip en geduld.

Wormenmiddel

Het is van belang dat je je kat of hond 4x per jaar ontwormt. Een worminfectie is niet goed voor de gezondheid van je huisdier, er kunnen namelijk allerlei vervelende verschijnselen optreden zoals diarree, braken, vermageren, etc. Met de producten van Welkoop kun je wormen zowel voorkomen als behandelen. In het assortiment vind je producten van merken zoals Beaphar en Milbemax in de vorm van tablette, granulaten of pasta's. 

Sorteer op:
Aantal:
De nieuwe inhoud wordt geladen...

Alles over wormmiddel

Naast teken en vlooien, kunnen wormen ook voor grote gezondheidsproblemen zorgen bij je huisdier. Er zijn verschillende soorten wormen, waarvan haakwormen zelfs dodelijk kunnen zijn voor je viervoeter. Spoel- en lintwormen zijn zelfs gevaarlijk voor de mens. Wormen komen vooral voor bij katten. Het is daarom belangrijk om je volwassen kat vier keer per jaar te ontwormen. Kittens moeten in hun eerste half jaar zelfs zeven keer ontwormd worden. Met onze producten kun je wormen voorkomen én behandelen.