Online is het alleen mogelijk om je bestelling te laten bezorgen.
Online artikelen reserveren en vervolgens ophalen in jouw winkel is in verband met de geldende overheidsmaatregelen niet toegestaan.
Door de enorme drukte ligt de levertijd momenteel rond de 10 dagen.

Bij voorbaat dank voor je begrip en geduld.

20% Korting
 • No Worm Diacur PetPaste - Wormenmiddel -
 • No Worm Diacur PetPaste - Wormenmiddel -
 • No Worm Diacur PetPaste - Wormenmiddel -

No Worm Diacur PetPaste - Wormenmiddel -

Volledige productbeschrijving

16.49 13.19
Controleer winkelvoorraad
Bestel 
 • Complete ontworming
 • Bestrijdt volwassen en onvolwassen wormstadia
 • Bestrijdt de Giardia parasiet
 • Productomschrijving
 • Specificaties
 • Leverinformatie
 • Reviews

Productomschrijving

No Worm Diacur PetPaste bestrijdt de meest voorkomende spoel-, zweep-, haak- en lintwormen in volwassen en onvolwassen stadia bij honden en katten. Daarnaast bestrijdt PetPaste ook de Giardia-parasiet. Giardiase is een zeer besmettelijke infectie en veroorzaakt diarree. De Giardia-parasiet komt vrij regelmatig voor bij jonge dieren. De No Worm Diacur PetPaste is geschikt voor honden en katten en is ook ideaal voor pups en kittens. Het is een goede ontworming en het bestrijdt tegelijkertijd de Giardia-parasiet.

De pasta kan direct in de bek gegeven worden of door de voeding worden gemengd. Door de handige doseerspuit en het duidelijke doseringsschema is het makkelijk kleine hoeveelheden af te meten voor uw pup(s) of kitten(s). De pasta dient 3 dagen opeenvolgend gegeven worden.

De No Worm Diacurlijn bestaat uit drie producten: No worm Diacur 250 mg (tabletten), No Worm Diacur 500 mg (tabletten) en de No Worm Diacur PetPaste (pasta). Deze producten bevatten de werkzame stof Fenbendazol. Met de No Worm Diacur PetPaste bestrijd je naast de meest voorkomende wormsoorten ook de Giardia-parasiet.

Specificaties

Algemeen
Geschikt voor Hond Ja
Volwassen Ja
Senior Ja
Alle leeftijden Ja
Wormen Ja
Overige parasieten Ja
Type diergeneesmiddel Wormproblemen
Productvorm Pasta
Samenstelling Fenbendazol 187,5 mg, Methyl-4-hydroxybenzoaat(E 218) 1,7 mg, Propyl-4-hydroxybenzaat (216) 0,16 mg
Gebruiksadvies Elke injector bevat 4,8 gram pasta, overeenkomend met 900 mg fenbendazol. De zuiger heeft 18 instelbare eenheden, waarbij elke eenheid overeenkomt met 50 mg fenbendazol. Het gewenste aantal eenheden wordt verkregen door de doseerring op de zuiger te draaien. Dit diergeneesmiddel is geschikt voor gebruik bij dieren met een lichaamsgewicht tot 6 kg, ongeacht de leeftijd van het dier. Indien het lichaamsgewicht van het dier meer dan 6 kg is dient meer dan 1 injector gebruikt te worden. Volwassen katten De dosering is 75 mg fenbendazol/kg lichaamsgewicht per dag gedurende 2 opeenvolgende dagen. Een dagelijkse dosering voor 2 kg lichaamsgewicht komt overeen met 3 eenheden op de zuiger. Het doseringsschema is als volgt: Tot 2 kg lichaamsgewicht dagelijks 3 eenheden gedurende 2 dagen 2,1 tot 4 kg lichaamsgewicht dagelijks 6 eenheden gedurende 2 dagen 4,1 tot 6 kg lichaamsgewicht dagelijks 9 eenheden gedurende 2 dagen etc. Het lichaamsgewicht van het te behandelen dier dient zo nauwkeurig mogelijk te worden vastgesteld om de benodigde dosering te kunnen berekenen. Kittens, puppies en volwassen honden De dosering is 50 mg fenbendazol/kg lichaamsgewicht per dag gedurende 3 opeenvolgende dagen. Een dagelijkse dosering voor 1 kg lichaamsgewicht komt overeen met 1 eenheid op de zuiger. Het doseringsschema is als volgt: Tot 0,9 kg lichaamsgewicht dagelijks 1 eenheid gedurende 3 dagen 1,0 tot 2 kg lichaamsgewicht dagelijks 2 eenheden gedurende 3 dagen 2,1 tot 3 kg lichaamsgewicht dagelijks 3 eenheden gedurende 3 dagen 3,1 tot 4 kg lichaamsgewicht dagelijks 4 eenheden gedurende 3 dagen 4,1 tot 5 kg lichaamsgewicht dagelijks 5 eenheden gedurende 3 dagen 5,1 tot 6 kg lichaamsgewicht dagelijks 6 eenheden gedurende 3 dagen. Vooral in situaties van een zware besmetting kan bij individuele dieren de eliminatie van Ancylostomatubaeforme bij volwassen katten, Giardia ssp. bij honden en ascariden bij met name puppies en kittensonvolledig zijn, waardoor een potentieel infectierisico voor mensen blijft bestaan. Eenherhalingsonderzoek dient daarom uitgevoerd te worden en op basis van de resultaten dient zonodig een herhalingsbehandeling gegeven te worden, al naar gelang het oordeel van de dierenarts.
Bewaaradvies Buiten het zicht en bereik van kinderen bewaren. Bewaren beneden 25 °C. Dit diergeneesmiddel niet gebruiken na de uiterste gebruiksdatum vermeld op het etiket en de doos na EXP. De uiterste gebruiksdatum verwijst naar de laatste dag van de maand. Houdbaarheid na eerste opening van de injector: 28 dagen.
Waarschuwing Speciale waarschuwingen voor elke doeldiersoort : Resistentie van parasieten tegen een bepaalde klasse anthelmintica kan optreden na veelvuldig gebruik van een anthelminticum uit die klasse. Speciale voorzorgsmaatregelen te nemen door de persoon die het diergeneesmiddel aan de dieren toedient: Voorkom, voor zover mogelijk, direct huidcontact. Handen wassen na gebruik. Personen met een bekende overgevoeligheid voor de werkzame stof of een van de hulpstoffen moeten contact met het diergeneesmiddel vermijden. Dracht en lactatie: Hond: Niet gebruiken bij drachtige honden tot dag 39 van de dracht. Dit diergeneesmiddel kan gebruikt worden voor de behandeling van drachtige honden gedurende het laatste derde deel van de dracht. Omdat in zeldzame gevallen teratogene effecten, veroorzaakt door de fenbendazol metaboliet oxfendazol, niet geheel kunnen worden uitgesloten, dient dit echter alleen plaats te vinden overeenkomstig de baten/risico beoordeling door de behandelend dierenarts. Kan tijdens de lactatie worden gebruikt. Kat: Niet gebruiken tijdens de dracht. Kan tijdens de lactatie worden gebruikt. Overdosering (symptomen, procedures in noodgevallen, antidota): Bij honden kan na behandeling met 3 keer de aanbevolen dosering of gedurende 3 keer de aanbevolen behandelingsduur een voorbijgaande inductie van lymfoïde hyperplasie in de maagmucosa waargenomen worden. Deze bevindingen hebben geen enkele klinische relevantie. Bij katten werden geen aan de behandeling gerelateerde ongewenste effecten gezien na overdosering met hetzelfde doseringsschema.

Uitleg over de verzendicoontjes bij producten:

 • Afhalen:
  Dit icoontje wijst erop dat je dit artikel kunt afhalen in de winkel. Je kunt de voorraadbeschikbaarheid van de winkel checken door in het veld "controleer winkelvoorraad" je postcode in te vullen en op te klikken. Op het moment dat de winkel je order heeft verwerkt, ontvang je een afhaalbericht via de mail en kun je de order afhalen in de geselecteerde winkel.

 • Thuisbezorgd:
  Dit icoontje wijst erop dat dit artikel kan worden thuisbezorgd. Wij bezorgen alleen binnen Nederland.

 • Thuisbezorgd op afspraak:
  Dit icoontje wijst erop dat dit artikel rechtstreeks door de leverancier wordt geleverd. Bestel het artikel online of in 1 van onze winkels.
  Bestel je online? Plaats het artikel in je winkelwagen en kies voor thuisbezorgen. Op het moment dat je je order hebt afgerond en betaald zal de leverancier de verdere afhandeling van de order voor zijn rekening nemen. Bij hele grote artikelen (tuinkas, speeltoestel, ...) zal de leverancier voor levering contact met je opnemen. Wij bezorgen alleen binnen Nederland.

 • Thuisbezorgd met een transporttoeslag:
  Dit icoontje wijst er op dat er een transporttoeslag wordt berekend bij verzending van dit artikel. Voor het thuisbezorgen van dit artikel rekenen we een transporttoeslag per bestelde eenheid. De hoogte van de transporttoeslag kan per artikel verschillen en wordt altijd berekend ook bij een order. De hoogte van de transporttoeslag kun je vinden op de artikel pagina. Wij bezorgen alleen binnen Nederland.

Kenner Adult / Senior - Hondenvoer - Lam - Rijst - 12 kg

Kenner

Kenner Adult / Senior - Hondenvoer - Lam - Rijst - 12 kg

29.95 22.99
Welkoop Krielkippenmix - Kippenvoer - 20 kg

Welkoop

Welkoop Krielkippenmix - Kippenvoer - 20 kg

16.99
Welkoop Gemengd Konijnenvoer - 5 kg

Welkoop

Welkoop Gemengd Konijnenvoer - 5 kg

6.45
Welkoop Stro - Bodembedekker - 5 kg

Welkoop

Welkoop Stro - Bodembedekker - 5 kg

6.39
Welkoop hondensnack - Kauwstaven - XL - 10 stuks

Welkoop

Welkoop hondensnack - Kauwstaven - XL - 10 stuks

12.99
Welkoop Extra Hygiëne - Kattenbakvulling - Fijn - 20 L

Welkoop

Welkoop Extra Hygiëne - Kattenbakvulling - Fijn - 20 L

10.79
Verder winkelen