Onze winkels zijn geopend. Kom alleen voor het hoognodige naar onze winkels en kom alleen.

Bestel je online? In het overzicht van jouw bestelling wordt per artikel de verwachte levertijd aangegeven. Het artikel met de langste levertijd is leidend voor de levertijd van de hele bestelling.

 • ROYAL CANIN® Adult Shih Tzu Natvoer 12x85gr - Hondenvoer -
 • ROYAL CANIN® Adult Shih Tzu Natvoer 12x85gr - Hondenvoer -
 • ROYAL CANIN® Adult Shih Tzu Natvoer 12x85gr - Hondenvoer -
 • ROYAL CANIN® Adult Shih Tzu Natvoer 12x85gr - Hondenvoer -
 • ROYAL CANIN® Adult Shih Tzu Natvoer 12x85gr - Hondenvoer -
 • ROYAL CANIN® Adult Shih Tzu Natvoer 12x85gr - Hondenvoer -

ROYAL CANIN® Adult Shih Tzu Natvoer 12x85gr - Hondenvoer -

Volledige productbeschrijving

9.99
Controleer winkelvoorraad
Bestel 
 • Aangepaste textuur/ Paté
 • Gezonde huid en vacht
 • Gezondheid van het hart
 • Productomschrijving
 • Specificaties
 • Leverinformatie
 • Reviews

Productomschrijving

De Shih Tzu is een rustige kleine hond, die soms wat kieskeurig kan zijn met eten. Natvoeding kan dan een aangename aanvulling zijn op de brokvoeding en er zo voor te zorgen dat de hond voldoende voedingsstoffen binnenkrijgt.
Vanaf de leeftijd van 10 maanden is de Shih Tzu volgroeid en kan hij als volwassen worden beschouwd. ROYAL CANIN® Shih Tzu natvoeding kan een fijne afwisseling zijn op de ROYAL CANIN® ROYAL CANIN® Shih Tzu Adult droogvoeding.
De zachte textuur en de sterkere geur van de ROYAL CANIN® Shih Tzu natvoeding is een extra stimulans voor Shih Tzu om goed te eten. Deze honden kunnen wisselende eetlust hebben en om er zeker van te zijn dat hij voldoende voedingsstoffen binnenkrijgt, is de afwisseling met natvoeding aan te raden.
De Shih Tzu heeft een langharige vacht, waardoor het extra belangrijk is dat de huid in goede conditie gehouden wordt, om zo een gezonde vacht te kunnen blijven produceren. De Omega-3 en -6 vetzuren EPA en DHA helpen om de huid in goede conditie te houden.
Volg de Royal Canin-voedingsrichtlijnen op de verpakkingen als je van plan bent om je hond gemengd te voeren, zodat hij de optimale hoeveelheden droog- en natvoeding voorgeschoteld krijgt.
Bij Royal Canin zijn we toegewijd aan het ontwikkelen van voedingsoplossingen voor de behoeften van je huisdier. Al onze producten ondergaan een uitgebreid kwaliteitscontroleproces om de optimale kwaliteit van de voeding te garanderen en om te voldoen aan de specifieke voedingsbehoeften en levensstijl van je hond. Als jouw hond ROYAL CANIN® Shih Tzu Adult en bijpassende natvoeding eet, krijgt hij een complete en uitgebalanceerde voeding voorgeschoteld.

Specificaties

Algemeen
Honden ras Shih tzu
Klein ras (tot 10 kg) Ja
Volwassen Ja
Huid/vacht probleem Ja
Hart Ja
Soort voeding Natvoer
Geen specifieke eigenschap Ja
Ingredienten vlees en dierlijke bijproducten, granen, plantaardige bijproducten, oliën en vetten, mineralen, suikers.
Analytische bestanddelen Ruw eiwit: 8,0%-Ruw vet: 6,0%-Ruwe as: 1,4%-Ruwe celstof: 1,4%-Vochtgehalte: 79,5%-Per kg: EPA/DHA: 1,3g, Taurine: 1,2g.
Nutritionele toevoegingsmiddelen (per kg): Nutritionele toevoegingsmiddelen: Vitamine D3: 200IE, IJzer (3b103): 14mg, Jodium (3b202): 0,3mg, Koper (3b405, 3b406): 2,6mg, Mangaan (3b502, 3b503, 3b504): 4,3mg, Zink (3b603, 3b605, 3b606): 43mg.
Voedingsvoorschrift zie voedingstabel. Productiecode, registratienummer en datum van minimum houdbaarheid: zie verpakking.
Bewaaradvies Bewaren in een droge en koele omgeving.

Uitleg over de verzendicoontjes bij producten:

 • Afhalen:
  Dit icoontje wijst erop dat je dit artikel kunt afhalen in de winkel. Je kunt de voorraadbeschikbaarheid van de winkel checken door in het veld "controleer winkelvoorraad" je postcode in te vullen en op te klikken. Op het moment dat de winkel je order heeft verwerkt, ontvang je een afhaalbericht via de mail en kun je de order afhalen in de geselecteerde winkel.

 • Thuisbezorgd:
  Dit icoontje wijst erop dat dit artikel kan worden thuisbezorgd. Wij bezorgen alleen binnen Nederland.

 • Thuisbezorgd op afspraak:
  Dit icoontje wijst erop dat dit artikel rechtstreeks door de leverancier wordt geleverd. Bestel het artikel online of in 1 van onze winkels.
  Bestel je online? Plaats het artikel in je winkelwagen en kies voor thuisbezorgen. Op het moment dat je je order hebt afgerond en betaald zal de leverancier de verdere afhandeling van de order voor zijn rekening nemen. Bij hele grote artikelen (tuinkas, speeltoestel, ...) zal de leverancier voor levering contact met je opnemen. Wij bezorgen alleen binnen Nederland.

 • Thuisbezorgd met een transporttoeslag:
  Dit icoontje wijst er op dat er een transporttoeslag wordt berekend bij verzending van dit artikel. Voor het thuisbezorgen van dit artikel rekenen we een transporttoeslag per bestelde eenheid. De hoogte van de transporttoeslag kan per artikel verschillen en wordt altijd berekend ook bij een order. De hoogte van de transporttoeslag kun je vinden op de artikel pagina. Wij bezorgen alleen binnen Nederland.

Kenner Adult / Senior - Hondenvoer - Lam - Rijst - 12 kg

Kenner

Kenner Adult / Senior - Hondenvoer - Lam - Rijst - 12 kg

29.95
Welkoop Krielkippenmix - Kippenvoer - 20 kg

Welkoop

Welkoop Krielkippenmix - Kippenvoer - 20 kg

17.49
Welkoop Gemengd Konijnenvoer - 5 kg

Welkoop

Welkoop Gemengd Konijnenvoer - 5 kg

6.59
Welkoop Stro - Bodembedekker - 5 kg

Welkoop

Welkoop Stro - Bodembedekker - 5 kg

6.39
Welkoop hondensnack - Kauwstaven - XL - 10 stuks 2e Halve Prijs

Welkoop

Welkoop hondensnack - Kauwstaven - XL - 10 stuks

12.99
Welkoop Extra Hygiëne - Kattenbakvulling - Fijn - 20 L

Welkoop

Welkoop Extra Hygiëne - Kattenbakvulling - Fijn - 20 L

10.79
Verder winkelen