Volume
voordeel
2 voor 22.00
 • Biokat's Fresh 3in1 - Kattenbakvulling - Grof - 20 L

Biokat's Fresh 3in1 - Kattenbakvulling - Grof - 20 L

Volledige productbeschrijving

12.99 Prijs per L 0.65
Controleer winkelvoorraad
Bestel 
 • 100% natuurlijk
 • met frisse lente geur
 • sterkte klonten en verhoogde effectiviteit
 • Productomschrijving
 • Specificaties
 • Leverinformatie
 • Reviews

Productomschrijving

Biokat’s Classic bestaat uit 3 verschillende korrelgroottes: ✓ De grote korrels hebben heel veel grote poriën. Als een spons absorberen deze poriën vloeistoffen en geurtjes. ✓ De middelgrote korrels vormen extreem sterke klonten. Zodra deze korrels in aanraking komen met vloeistoffen, klonteren de middelgrote korrels aan elkaar, waardoor er een zeer sterke klont ontstaat. ✓ De kleine korrels verhogen de effectiviteit. Doordat deze korrels zich door het grit verspreiden, ondersteunen ze de optimale werking van de middelgrote en grote korrels.

Specificaties

Algemeen
Makkelijk in gebruik Ja
Klontvormend Ja
Soort korrel Grof
Biologisch afbreekbaar Nee
Vochtabsorberend Ja
Vocht opname Zeer goed
Geur opname Zeer goed
Geur toegevoegd Ja
Ingredienten 100% bentoniet
Gebruiksadvies Vul de kattenbak met een laag van ca. 7 cm Biokat's Classic 3in1 kattenbakvulling. Schep de klontjes 1x per dag met een zeefschepje uit de kattenbak, zodat uw kat altijd een schone en hygiënische kattenbak aantreft. Na het verwijderen van de klontjes de kattenbak weer aanvullen tot een laag van 7 cm. Voor een optimale hygiëne de kattenbak 1x per twee weken verschonen. Heb je meer dan één kat, dan is het beter om de bak eerder te verschonen in plaats van meer Biokat's toe te voegen dan aanbevolen. Biokat’s staat al sinds 1991 voor 100% natuurlijke hygiëne voor uw kat. Met Biokat’s Classic blijft uw kattenbak langer fris en hygiënisch schoon. De kattenbakvulling kan bij het normale huishoudelijke afval worden gedaan. Niet door de wc spoelen!
Bewaaradvies Droog bewaren
Waarschuwing Verpakking onbereikbaar voor kinderen en dieren opbergen – gevaar voor verstikking!

Uitleg over de verzendicoontjes bij producten:

 • Afhalen:
  Dit icoontje wijst erop dat je dit artikel kunt afhalen in de winkel. Je kunt de voorraadbeschikbaarheid van de winkel checken door in het veld "controleer winkelvoorraad" je postcode in te vullen en op te klikken. Op het moment dat de winkel je order heeft verwerkt, ontvang je een afhaalbericht via de mail en kun je de order afhalen in de geselecteerde winkel.

 • Thuisbezorgd:
  Dit icoontje wijst erop dat dit artikel kan worden thuisbezorgd.

 • Thuisbezorgd op afspraak:
  Dit icoontje wijst erop dat dit artikel rechtstreeks door de leverancier wordt geleverd. Bestel het artikel online of in 1 van onze winkels.
  Bestel je online? Plaats het artikel in je winkelwagen en kies voor thuisbezorgen. Op het moment dat je je order hebt afgerond en betaald zal de leverancier de verdere afhandeling van de order voor zijn rekening nemen. Bij hele grote artikelen (tuinkas, speeltoestel, ...) zal de leverancier voor levering contact met je opnemen. 

 • Thuisbezorgd met een transporttoeslag:
  Dit icoontje wijst er op dat er een transporttoeslag wordt berekend bij verzending van dit artikel. Voor het thuisbezorgen van dit artikel rekenen we een transporttoeslag per bestelde eenheid. De hoogte van de transporttoeslag kan per artikel verschillen en wordt altijd berekend ook bij een order. De hoogte van de transporttoeslag kun je vinden op de artikel pagina.

CATSAN Hygiene Plus - Kattenbakvulling - 20 L

Catsan

CATSAN Hygiene Plus - Kattenbakvulling - 20 L

12.49 9.99
Welkoop Kippenmeel - Kippenvoer - 20 kg

Welkoop

Welkoop Kippenmeel - Kippenvoer - 20 kg

11.49 9.99
Welkoop Geitenkorrel - 20 kg

Welkoop

Welkoop Geitenkorrel - 20 kg

10.99 8.99
Welkoop Schapenkorrel - 20 kg

Welkoop

Welkoop Schapenkorrel - 20 kg

9.99 8.99
Kenner Adult Brokken - Hondenvoer - Rund - 18 kg 20% Korting

Kenner

Kenner Adult Brokken - Hondenvoer - Rund - 18 kg

22.95 18.36
Welkoop Botjes mix - Hondensnack - 500 gram 2e Halve Prijs

Welkoop

Welkoop Botjes mix - Hondensnack - 500 gram

4.79
Verder winkelen