• Sanicat Ultra - Kattenbakvulling - Fijn - 15 L
 • V_gh5OghwLo

Sanicat Ultra - Kattenbakvulling - Fijn - 15 L

Volledige productbeschrijving

7.99 Prijs per L 0.53
Controleer winkelvoorraad
Bestel 
 • Absorberende kattenbakkorrels
 • Zuinig in gebruik
 • Zeer goede geur- en vochtabsorptie
 • Productomschrijving
 • Specificaties
 • Leverinformatie
 • Reviews

Productomschrijving

Een ultra klontvormende kattenbakvulling die uit een fijne, 100% natuurlijke Bentoniet bestaat, uitstekend samenklonterend vermogen, absorptievermogen 240%, laag stofgehalte, makkelijk in onderhoud en zeer zuinig in gebruik

Specificaties

Algemeen
Product soort Korrel
Makkelijk in gebruik Ja
Klontvormend Ja
Soort korrel Fijn
Biologisch afbreekbaar Nee
Stofvrij Nee
Vochtabsorberend Ja
Vocht opname Goed
Geur opname Goed
Geur toegevoegd Nee
Ingredienten 100% Bentoniet
Gebruiksadvies Vul de kattenbak met een laag van ca. 7 cm Sanicat Ultra. Schep de klontjes 1x per dag met een zeefschepje uit de kattenbak, zodat uw kat altijd een schone en hygiënische kattenbak aantreft. Na het verwijderen van de klontjes de kattenbak aanvullen met Sanicat Ultra tot een laag van 7 cm. Voor een optimale hygiëne de kattenbak 1x per twee weken verschonen. Heb je meer dan één kat, dan is het beter om de bak eerder te verschonen in plaats van meer Welkoop Kattenbak extra hygiëne toe te voegen dan aanbevolen.
Bewaaradvies Op een schone en droge plaats bewaren
Waarschuwing Zwangere vrouwen en mensen waarbij het immuunsysteem niet optimaal werkt, mogen de kattenbak niet verschonen vanwege het risico op toxoplasmose.

Uitleg over de verzendicoontjes bij producten:

 • Afhalen:
  Dit icoontje wijst erop dat je dit artikel kunt afhalen in de winkel. Je kunt de voorraadbeschikbaarheid van de winkel checken door in het veld "controleer winkelvoorraad" je postcode in te vullen en op te klikken. Op het moment dat de winkel je order heeft verwerkt, ontvang je een afhaalbericht via de mail en kun je de order afhalen in de geselecteerde winkel.

 • Thuisbezorgd:
  Dit icoontje wijst erop dat dit artikel kan worden thuisbezorgd. Wij bezorgen alleen binnen Nederland.

 • Thuisbezorgd op afspraak:
  Dit icoontje wijst erop dat dit artikel rechtstreeks door de leverancier wordt geleverd. Bestel het artikel online of in 1 van onze winkels.
  Bestel je online? Plaats het artikel in je winkelwagen en kies voor thuisbezorgen. Op het moment dat je je order hebt afgerond en betaald zal de leverancier de verdere afhandeling van de order voor zijn rekening nemen. Bij hele grote artikelen (tuinkas, speeltoestel, ...) zal de leverancier voor levering contact met je opnemen. Wij bezorgen alleen binnen Nederland.

 • Thuisbezorgd met een transporttoeslag:
  Dit icoontje wijst er op dat er een transporttoeslag wordt berekend bij verzending van dit artikel. Voor het thuisbezorgen van dit artikel rekenen we een transporttoeslag per bestelde eenheid. De hoogte van de transporttoeslag kan per artikel verschillen en wordt altijd berekend ook bij een order. De hoogte van de transporttoeslag kun je vinden op de artikel pagina. Wij bezorgen alleen binnen Nederland.

Pj Voskuilen - 16-02-2020 10:43
Top spul!

Beste kattenbakkorrels die in de handel zijn. Plas van de kat wordt direct een grote klont die je direct eruit kunt scheppen. Korrels eromheen blijven netjes schoon. Korrels absorberen vocht en geurtjes prima. Ik verbruik hierdoor een stuk minder dan voorheen.

Jeltje Leur - 30-09-2019 11:18
Prima kattengrit

Bevalt echt goed en is niet duur, zeker als je de aanbiedingen in de gaten houdt.

K Veldt - 10-08-2019 10:32
Sanicat Ultra

Ik ben niet tevreden over dit product. Als eerste wegen de zakken erg zwaar, dus zoals in mijn geval trap lopen met een volle bak is lastig. Ten tweede is het een kleffe toestand in de bak en valt zowel de vermeende klontering als ook de geur mij enorm tegen. Het is net natte klei en blijft enorm plakken. Zowel aan de bak als aan het schepje. Nu schep ik de bak elke dag schoon en vul wat schoon grit aan. Echter als ik 1x oversla omdat ik weg ben heb ik de garantie dat mijn kat ergens in huis plast helaas.

Kenner Adult / Senior - Hondenvoer - Lam - Rijst - 12 kg

Kenner

Kenner Adult / Senior - Hondenvoer - Lam - Rijst - 12 kg

29.95
Welkoop Krielkippenmix - Kippenvoer - 20 kg

Welkoop

Welkoop Krielkippenmix - Kippenvoer - 20 kg

16.99
Welkoop Gemengd Konijnenvoer - 5 kg 2 voor 10.00

Welkoop

Welkoop Gemengd Konijnenvoer - 5 kg

6.45
Welkoop Stro - Bodembedekker - 5 kg 2 voor 10.00

Welkoop

Welkoop Stro - Bodembedekker - 5 kg

5.99
Welkoop hondensnack - Kauwstaven - XL - 10 stuks

Welkoop

Welkoop hondensnack - Kauwstaven - XL - 10 stuks

12.99
Welkoop Extra Hygiëne - Kattenbakvulling - Fijn - 20 L

Welkoop

Welkoop Extra Hygiëne - Kattenbakvulling - Fijn - 20 L

10.49
Verder winkelen