• Prins Dieet VitalCare Liver Support - Kattenvoer veterinair - Gevogelte - 1,5 kg

Prins Dieet VitalCare Liver Support - Kattenvoer veterinair - Gevogelte - 1,5 kg

Volledige productbeschrijving

21.95 Prijs per kg 14.63
Controleer winkelvoorraad
Bestel 
 • Licht verteerbare voeding
 • Ondersteunt de vetstofwisseling
 • Aangepast energiegehalte
 • Productomschrijving
 • Specificaties
 • Leverinformatie
 • Reviews

Productomschrijving

VitalCare Veterinary Diet Liver Support is een krokante dieetvoeding voor volwassen katten ter ondersteuning van de leverfunctie bij chronische leverinsufficiëntie. Ook is de voeding geschikt voor vermindering van uraatsteen en cystinesteen vorming. De voeding bevat zeer goed verteerbare eiwitten en koolhydraten ter ondersteuning van de lever en opname van voedingsstoffen.

Specificaties

Algemeen
Smaak Gevogelte
Kat ras Niet rasspecifiek
Kitten Nee
Adult Ja
Senior Ja
Soort kat voeding Droogvoer
Ingredienten Dierlijke vetten (gevogelte), gedehydreerde kip, mais, rijst, gerst, maisgluten, dierlijk eiwitextract, erwten, bietenpulp, gehydrolyseerde kippenlever, zalmolie, lijnzaadolie, cholinechloride (0,4%), inuline, kaliumchloride.
Analytische bestanddelen Vocht 8.0%, Ruw eiwit 26.0%, Ruw vet 22.0%, essentiële vetzuren 5.6%, Ruwe as 5.2%, Ruwe celstof 2.3%, Energie 4480kcal/kg.
Voedingsvoorschrift VitalCare Veterinary Diet LIVER SUPPORT kan droog gegeven worden. Bereiding is niet nodig. Zorg dat er altijd vers drinkwater op kamertemperatuur ter beschikking staat. Verdeel de dagportie VitalCare Veterinary Diet LIVER SUPPORT over meerdere kleine maaltijden per dag. Overige bijvoeding wordt afgeraden. Aanvullende informatie dieetvoeding. VitalCare Veterinary Diet LIVER SUPPORT is speciaal geschikt voor volwassen katten ter ondersteuning van de leverfunctie bij chronische leverinsufficiëntie. Bijzonder voedingsdoel: ondersteuning van de leverfunctie bij chronische leverinsufficiëntie ook geschikt voor vermindering van uraatsteen en oxalaatsteen vorming. Essentiële voedingskenmerken: hoogwaardige eiwitten, laag eiwitgehalte en hoog gehalte aan essentiële vetzuren, laag purinegehalte, matig gehalte aan zwavelhoudende aminozuren en urinealkaliserende eigenschappen. Contra-indicaties: kittens, drachtige of zogende poezen, langdurig voeren zonder controle van een dierenarts. Aanbevolen gebruiksduur: in geval van leverfalen aanvankelijk ten hoogste 6 maanden, bij vermindering van cystinevorming aanvankelijk ten hoogste 1 jaar en bij vermindering van uraatsteenvorming ten hoogste 6 maanden (maar levenslang bij blijvende verstoring van het urinezuurmetabolisme). Aangeraden wordt om vóór gebruik of vóór verlenging van de gebruiksduur een dierenarts te raadplegen.
Bewaaradvies Koel en droog bewaren

Uitleg over de verzendicoontjes bij producten:

 • Afhalen:
  Dit icoontje wijst erop dat je dit artikel kunt afhalen in de winkel. Je kunt de voorraadbeschikbaarheid van de winkel checken door in het veld "controleer winkelvoorraad" je postcode in te vullen en op te klikken. Op het moment dat de winkel je order heeft verwerkt, ontvang je een afhaalbericht via de mail en kun je de order afhalen in de geselecteerde winkel.

 • Thuisbezorgd:
  Dit icoontje wijst erop dat dit artikel kan worden thuisbezorgd. Wij bezorgen alleen binnen Nederland.

 • Thuisbezorgd op afspraak:
  Dit icoontje wijst erop dat dit artikel rechtstreeks door de leverancier wordt geleverd. Bestel het artikel online of in 1 van onze winkels.
  Bestel je online? Plaats het artikel in je winkelwagen en kies voor thuisbezorgen. Op het moment dat je je order hebt afgerond en betaald zal de leverancier de verdere afhandeling van de order voor zijn rekening nemen. Bij hele grote artikelen (tuinkas, speeltoestel, ...) zal de leverancier voor levering contact met je opnemen. Wij bezorgen alleen binnen Nederland.

 • Thuisbezorgd met een transporttoeslag:
  Dit icoontje wijst er op dat er een transporttoeslag wordt berekend bij verzending van dit artikel. Voor het thuisbezorgen van dit artikel rekenen we een transporttoeslag per bestelde eenheid. De hoogte van de transporttoeslag kan per artikel verschillen en wordt altijd berekend ook bij een order. De hoogte van de transporttoeslag kun je vinden op de artikel pagina. Wij bezorgen alleen binnen Nederland.

Kenner Adult / Senior - Hondenvoer - Lam - Rijst - 12 kg

Kenner

Kenner Adult / Senior - Hondenvoer - Lam - Rijst - 12 kg

29.95
Welkoop Krielkippenmix - Kippenvoer - 20 kg

Welkoop

Welkoop Krielkippenmix - Kippenvoer - 20 kg

16.99
Welkoop Gemengd Konijnenvoer - 5 kg

Welkoop

Welkoop Gemengd Konijnenvoer - 5 kg

6.45
Welkoop Stro - Bodembedekker - 5 kg

Welkoop

Welkoop Stro - Bodembedekker - 5 kg

5.99
Welkoop hondensnack - Kauwstaven - XL - 10 stuks

Welkoop

Welkoop hondensnack - Kauwstaven - XL - 10 stuks

12.99 8.00
Welkoop Extra Hygiëne - Kattenbakvulling - Fijn - 20 L 20% Korting

Welkoop

Welkoop Extra Hygiëne - Kattenbakvulling - Fijn - 20 L

10.49 8.39
Verder winkelen