• Royal Canin Urinary S/O - Kattenvoer veterinair - 12x85 gram

Royal Canin Urinary S/O - Kattenvoer veterinair - 12x85 gram

Volledige productbeschrijving

14.95
Controleer winkelvoorraad
Bestel 
 • Hoog vochtgehalte
 • Oplossen van struvietstenen
 • Onderverzadiging van de urine
 • Productomschrijving
 • Specificaties
 • Leverinformatie
 • Reviews

Productomschrijving

Hoog vochtgehalte; dankzij het hoge vochtgehalte in natvoeding wordt de urine verdund. Urinary Diet natvoeding ondersteunt bij aandoeningen van de lagere urinewegen.

Oplossen van struvietstenen; dankzij de speciale samenstelling wordt het doeltreffend oplossen van struvietstenen mogelijk gemaakt.

Onderverzadiging van de urine; door de speciale samenstelling wordt de vorming van zowel struviet- als calciumoxalaatkristallen verminderd en wordt het oplossen van struviet mogelijk gemaakt.

Toename van het urinevolume; door verdunning van de urine wordt de concentratie van kristalvormende bestanddelen in de urine beperkt en helpt de voeding de urinewegen gezond te houden.

Specificaties

Algemeen
Kat ras Niet rasspecifiek
Adult Ja
Alle leeftijden Nee
Leefomgeving Binnen en buiten
Blaasgruis en urineweg Ja
Type blaasgruis Struviet
Soort kat voeding Natvoer
Ingredienten vlees en dierlijke bijproducten, plantaardige bijproducten, mineralen, granen, plantaardige eiwitextracten, oliën en vetten, suikers.
Analytische bestanddelen Ruw eiwit 11 %, Ruw vet 3,5 %, Ruwe as 2,2 %, Ruwe celstof 1 %, Vochtgehalte 79,5 %, Taurine totaal 0,1 %, Calcium (%) 0,25 %, Fosfor (%) 0,25 %, Natrium (%) 0,3 %, Magnesium 0,02 %, Kalium (%) 0,22 %, Chloride 0,4 %, Zwavel 0,23 %, Calciumsulfaat (urineverzurende stof) 0,35 %, DL-Methionine (urineverzurende stof) 0,03 %.
Nutritionele toevoegingsmiddelen Vitamine D3 50 IE, E1 (ijzer) 3 mg, E2 (jodium) 0,3 mg, E4 (koper) 2,5 mg, E5 (mangaan) 0,9 mg, E6 (zink) 9 mg. Technologische toevoegingsmiddelen: Natriumbisulfaat 0,5 g.
Voedingsvoorschrift Zie verpakking
Bewaaradvies Bewaren in een droge en koele omgeving. Zorg dat er altijd vers drinkwater ter beschikking staat.

Uitleg over de verzendicoontjes bij producten:

 • Afhalen:
  Dit icoontje wijst erop dat je dit artikel kunt afhalen in de winkel. Je kunt de voorraadbeschikbaarheid van de winkel checken door in het veld "controleer winkelvoorraad" je postcode in te vullen en op te klikken. Op het moment dat de winkel je order heeft verwerkt, ontvang je een afhaalbericht via de mail en kun je de order afhalen in de geselecteerde winkel.

 • Thuisbezorgd:
  Dit icoontje wijst erop dat dit artikel kan worden thuisbezorgd. Wij bezorgen alleen binnen Nederland.

 • Thuisbezorgd op afspraak:
  Dit icoontje wijst erop dat dit artikel rechtstreeks door de leverancier wordt geleverd. Bestel het artikel online of in 1 van onze winkels.
  Bestel je online? Plaats het artikel in je winkelwagen en kies voor thuisbezorgen. Op het moment dat je je order hebt afgerond en betaald zal de leverancier de verdere afhandeling van de order voor zijn rekening nemen. Bij hele grote artikelen (tuinkas, speeltoestel, ...) zal de leverancier voor levering contact met je opnemen. Wij bezorgen alleen binnen Nederland.

 • Thuisbezorgd met een transporttoeslag:
  Dit icoontje wijst er op dat er een transporttoeslag wordt berekend bij verzending van dit artikel. Voor het thuisbezorgen van dit artikel rekenen we een transporttoeslag per bestelde eenheid. De hoogte van de transporttoeslag kan per artikel verschillen en wordt altijd berekend ook bij een order. De hoogte van de transporttoeslag kun je vinden op de artikel pagina. Wij bezorgen alleen binnen Nederland.

Kenner Adult / Senior - Hondenvoer - Lam - Rijst - 12 kg

Kenner

Kenner Adult / Senior - Hondenvoer - Lam - Rijst - 12 kg

29.95
Welkoop Krielkippenmix - Kippenvoer - 20 kg 2e Halve Prijs

Welkoop

Welkoop Krielkippenmix - Kippenvoer - 20 kg

16.99
Welkoop Gemengd Konijnenvoer - 5 kg 2 voor 10.00

Welkoop

Welkoop Gemengd Konijnenvoer - 5 kg

6.45
Welkoop Stro - Bodembedekker - 5 kg 2 voor 10.00

Welkoop

Welkoop Stro - Bodembedekker - 5 kg

5.99
Welkoop hondensnack - Kauwstaven - XL - 10 stuks 2e Halve Prijs

Welkoop

Welkoop hondensnack - Kauwstaven - XL - 10 stuks

12.99
Welkoop Extra Hygiëne - Kattenbakvulling - Fijn - 20 L

Welkoop

Welkoop Extra Hygiëne - Kattenbakvulling - Fijn - 20 L

10.49
Verder winkelen