• Konijnenhok Villa - 147x50x80 cm - Wit
 • Konijnenhok Villa - 147x50x80 cm - Wit
 • Konijnenhok Villa - 147x50x80 cm - Wit
 • Konijnenhok Villa - 147x50x80 cm - Wit
 • Konijnenhok Villa - 147x50x80 cm - Wit

Konijnenhok Villa - 147x50x80 cm - Wit

Volledige productbeschrijving

139.00 109.00
 
Bestel 
 • Met metalen lade
 • Met drie deurtjes
 • Uitbreiding mogelijk met outdoorren
 • Productomschrijving
 • Specificaties
 • Leverinformatie
 • Reviews

Productomschrijving

Konijnenhok Villa is het perfecte hok voor (dwerg)konijnen en is gebeitst in een mooie kleurstelling. Het konijnenhok beschikt over een ruimte binnenruimte waar de konijnen heerlijk beschut kunnen schuilen en slapen. Door de handige metalen schuiflade en de diverse deurtjes aan de voorzijde is het hok makkelijk te verschonen en kan je ook altijd makkelijk bij de konijnen. Het trapje is voorzien van extra balkjes voor een goede grip. Het hok heeft een afmeting van 147x50x80 cm en is gemaakt van dennenhout. Wil je jouw konijnen extra ruimte geven dan kan je zowel aan de linker- als aan de rechterkant een extra ren plaatsen. De zijwanden van het zijpaneel van het hok zijn namelijk uitneembaar. Op deze manier kan je de ren eindeloos vergroten om veel bewegingsvrijheid voor je konijnen te creëren. Heb je de ren liever aan de rechterzijde van het hok? Kies dan voor konijnenhok Queensland. Het hok wordt geleverd als bouwpakket en het hout is reeds behandeld. Om de levensduur te verlengen adviseren we om het hok aan de buitenkant nog een keer extra te beitsen. Hiermee verlaag je het risico op eventuele schimmelvorming of rot, ook blijft de kleur mooier egaal en beter behouden. Wij adviseren hiervoor een transparante beits op waterbasis. Beits dit hok absoluut niet aan de binnenkant, dit kan de gezondheid van uw konijn in gevaar brengen.

Konijnenhok

Konijnen kunnen zowel binnen als buiten gehouden worden. Konijnen kunnen niet goed tegen tocht, te felle zon, nattigheid en grote temperatuurverschillen. Houd hier rekening mee bij het kopen of maken van je konijnenhok en de plek waar het hok komt te staan. Zet je hok nooit vanuit een koude omgeving ineens bij een warme kachel of andersom.


Een buitenhok

Het buitenhok moet altijd van de grond staan en goed geïsoleerd zijn. Om inregenen te voorkomen moet het dak ruim oversteken. In het hok zijn twee delen. Een droog, warm en donker nachthok waarin je konijn zich veilig voelt en heerlijk kan slapen. Het andere deel is aan de voorkant open met gaas ervoor. Onder het hok is ruimte voor een ren. Ook is het mogelijk een ren los te kopen zodat je konijn regelmatig lekker kan bewegen.

Een binnenhok

Er zijn twee soorten binnenhokken. De onderbak van het hok is van plastic met daar boven op een bovenbak van plastic of van tralies. Het verschil zit in de ventilatie. Het hok met de bovenkant van tralies ventileert beter maar geeft iets meer rommel. Wat stro of voer valt soms uit het hok. De bovenbak van plastic ventileert minder waardoor het snel te warm wordt in het hok.

Eisen konijnenhok

Je konijnenhok is veilig en comfortabel voor je konijn als het aan de volgende eisen voldoet:

 • Het nachtverblijf is beschut en donker. 
 • Het hok is makkelijk en goed schoon te maken. 
 • Het hok kan niet kapot worden geknaagd. 
 • De verf van het hok is niet giftig voor je konijn. 
 • Het buitenhok staat in de schaduw en de luwte. 
 • Het buitenhok regent niet in en de regen blijft niet op het dak staan. 

Afmetingen

Je konijnenhok moet voldoende ruim en hoog zijn. Voor je dwergkonijn moet je hok minimaal 100 centimeter lang, 60 centimeter breed en 60 centimeter hoog zijn. Bedenk goed hoe groot je konijn wordt en koop of maak op die grootte je hok. Je konijn moet in zijn hok een paar hupjes kunnen maken en rechtop kunnen staan.


Specificaties

Algemeen
Afmeting of diameter in cm 147x50x80 cm
Materiaal Hout
Houtsoort Dennenhout
Opvouwbaar of Opklapbaar Nee
Geschikt voor binnen Nee
Geschikt voor buiten Ja
Geschikt voor Konijn Ja
Aantal dieren 2
Inclusief huisje Nee
Inclusief nachthok Ja
Inclusief ren Ja
Inclusief platforms Nee
Inclusief zitgedeeltes Nee
Inclusief trapje Ja
Kanteldak Nee
Inclusief drinkflesje Nee
Inclusief voerbakje Nee
Aantal verdiepingen 2
Aantal deuren 4
Inclusief schuiflade Ja
Materiaal schuiflade Metaal
Kleur Wit

Uitleg over de verzendicoontjes bij producten:

 • Afhalen:
  Dit icoontje wijst erop dat je dit artikel kunt afhalen in de winkel. Je kunt de voorraadbeschikbaarheid van de winkel checken door in het veld "controleer winkelvoorraad" je postcode in te vullen en op te klikken. Op het moment dat de winkel je order heeft verwerkt, ontvang je een afhaalbericht via de mail en kun je de order afhalen in de geselecteerde winkel.

 • Thuisbezorgd:
  Dit icoontje wijst erop dat dit artikel kan worden thuisbezorgd.

 • Thuisbezorgd op afspraak:
  Dit icoontje wijst erop dat dit artikel rechtstreeks door de leverancier wordt geleverd. Bestel het artikel online of in 1 van onze winkels.
  Bestel je online? Plaats het artikel in je winkelwagen en kies voor thuisbezorgen. Op het moment dat je je order hebt afgerond en betaald zal de leverancier de verdere afhandeling van de order voor zijn rekening nemen. Bij hele grote artikelen (tuinkas, speeltoestel, ...) zal de leverancier voor levering contact met je opnemen. 

 • Thuisbezorgd met een transporttoeslag:
  Dit icoontje wijst er op dat er een transporttoeslag wordt berekend bij verzending van dit artikel. Voor het thuisbezorgen van dit artikel rekenen we een transporttoeslag per bestelde eenheid. De hoogte van de transporttoeslag kan per artikel verschillen en wordt altijd berekend ook bij een order. De hoogte van de transporttoeslag kun je vinden op de artikel pagina.

Vitakraft Kräcker Voordeelpak - Konijnensnack - Fruit - Groente - 5 stuks 2e Halve Prijs

Vitakraft

Vitakraft Kräcker Voordeelpak - Konijnensnack - Fruit - Groente - 5 stuks

6.39
Vitakraft Kracker Parkiet Voordeelpack - Snacks - 5 stuks 2e Halve Prijs

Vitakraft

Vitakraft Kracker Parkiet Voordeelpack - Snacks - 5 stuks

6.49
Kenner Adult Brokken - Hondenvoer - Rund - Vlees - 18 kg

Kenner

Kenner Adult Brokken - Hondenvoer - Rund - Vlees - 18 kg

22.95 17.50
Welkoop hondensnack - Kauwstaven - XL - 10 stuks 2+1 Gratis

Welkoop

Welkoop hondensnack - Kauwstaven - XL - 10 stuks

12.99
Welkoop Strooivoer - Tuinvogelvoer - 5 kg

Welkoop

Welkoop Strooivoer - Tuinvogelvoer - 5 kg

6.99 5.50
Welkoop Houtkorrel - Kattenbakvulling - 20 L 2e Halve Prijs

Welkoop

Welkoop Houtkorrel - Kattenbakvulling - 20 L

8.99
Verder winkelen