• Welkoop Grote Parkietenzaad - Vogelvoer - 4 kg

Welkoop Grote Parkietenzaad - Vogelvoer - 4 kg

Volledige productbeschrijving

7.39 Prijs per kg 1.85
Controleer winkelvoorraad
Bestel 
 • 100% natuurlijk
 • Uitgebalanceerde mix voor grote parkieten en agapornissen
 • Productomschrijving
 • Specificaties
 • Leverinformatie
 • Reviews

Productomschrijving

Welkoop Grote Parkietenzaad is een volledige, smakelijke voeding voor grote parkieten en agapornissen. Het bevat alle voedingsstoffen, zoals vitaminen en mineralen om grote parkieten en agapornissen in goede conditie te houden. 


Specificaties

Advies
Voedingsvoorschrift Geef Welkoop Grote parkietenzaad naar behoefte van de parkieten. Parkieten kiezen eerst de lekkere delen van het voer. Zorg dat lege doppen en resten verwijderd worden. De vogels eten dan ook de minder lekkere, maar niet minder noodzakelijk, delen van het voer. Als aanvulling mag voortdurend Welkoop Eivoer ter beschikking staan. Hiermee wordt voldaan aan de vitamine- en eiwitbehoefte. Geef om de dag een blaadje gewassen, droog groenvoer (bijvoorbeeld andijvie of veldsla) en als afwisseling af en toe een stukje fruit. Teveel groenvoer kan echter vermageringsverschijnselen veroorzaken. Zorg om een goede spijsvertering te bevorderen altijd voor voldoende Welkoop Vogelgrit. Hang tevens een stukje sepia in de kooi. Beide zijn nodig om in de behoefte van mineralen en kalk te voorzien.
Bewaaradvies Koel, droog en indien mogelijk donker bewaren. Sluit na gebruik de verpakking.
Product eigenschap
Product soort Zaad
Algemeen
Ingredienten Gierst, saffloerzaad, gepelde haver, kanariegraszaad, boekweit, witte sorghum, tarwe, rijst, lijnzaad, hennepzaad, sorghum, nigerzaad.
Analytische bestanddelen Ruw eiwit 11,9% Ruwe celstof 10,7% Ruw vet 8,0% Ruw as 3,2% Totaal fosfor 0,31% Calcium 0,04% Natrium 0,01%

Uitleg over de verzendicoontjes bij producten:

 • Afhalen:
  Dit icoontje wijst erop dat je dit artikel kunt afhalen in de winkel. Je kunt de voorraadbeschikbaarheid van de winkel checken door in het veld "controleer winkelvoorraad" je postcode in te vullen en op te klikken. Op het moment dat de winkel je order heeft verwerkt, ontvang je een afhaalbericht via de mail en kun je de order afhalen in de geselecteerde winkel.

 • Thuisbezorgd:
  Dit icoontje wijst erop dat dit artikel kan worden thuisbezorgd.

 • Thuisbezorgd op afspraak:
  Dit icoontje wijst erop dat dit artikel rechtstreeks door de leverancier wordt geleverd. Bestel het artikel online of in 1 van onze winkels.
  Bestel je online? Plaats het artikel in je winkelwagen en kies voor thuisbezorgen. Op het moment dat je je order hebt afgerond en betaald zal de leverancier de verdere afhandeling van de order voor zijn rekening nemen. Bij hele grote artikelen (tuinkas, speeltoestel, ...) zal de leverancier voor levering contact met je opnemen. 

 • Thuisbezorgd met een verzendtoeslag:
  Dit icoontje wijst er op dat er een transporttoeslag wordt berekend bij verzending van dit artikel. Voor het thuisbezorgen van dit artikel rekenen we een transporttoeslag per bestelde eenheid. De hoogte van de transporttoeslag kan per artikel verschillen en wordt altijd berekend ook bij een order. De hoogte van de transporttoeslag kun je vinden op de artikel pagina.

Seresto Kat - Teken/vlooienband - 38 cm - 1 stuk 15% Korting

Seresto

Seresto Kat - Teken/vlooienband - 38 cm - 1 stuk

28.95 24.61
Kenner Adult Brokken - Hondenvoer - Rund - 18 kg

Kenner

Kenner Adult Brokken - Hondenvoer - Rund - 18 kg

22.49 17.49
Pavo BasicPlus - Basisvoeding - 20 kg - Zak 2 voor 17.99

Pavo

Pavo BasicPlus - Basisvoeding - 20 kg - Zak

9.95
Welkoop Kippenkorrel - Kippenvoer - 20 kg

Welkoop

Welkoop Kippenkorrel - Kippenvoer - 20 kg

11.49 9.99
Welkoop Gemengd Konijnenvoer - 5 kg 2 voor 10.00

Welkoop

Welkoop Gemengd Konijnenvoer - 5 kg

6.47
SANICAT Sanicat Ultra - Kattenbakvulling - Fijn - 15 L 15% Korting

Sanicat

SANICAT Sanicat Ultra - Kattenbakvulling - Fijn - 15 L

7.99 6.79
Verder winkelen