• Zibro LC-30 Laserkachel - Petroleumkachel - 0,80 - 3,00 Kw

Zibro LC-30 Laserkachel - Petroleumkachel - 0,80 - 3,00 Kw

Volledige productbeschrijving

259.00
Controleer winkelvoorraad
Bestel 
 • Compact, verplaatsbaar en laag in geluid
 • Lange levensduur
 • Bevat elektronisch gestuurde brander
 • Productomschrijving
 • Specificaties
 • Leverinformatie
 • Reviews

Productomschrijving

Zibro LC-30 Laserkachel – Petroleumkachel bevat een elektronisch gestuurde brander. Voor het opstarten, de ingebouwde ventilator en enkele andere functionaliteiten is een minimale hoeveelheid stroom nodig. Een afvoer of gasaansluiting is niet nodig. De kachel is geheel reukloos tijdens het branden.

Een groot voordeel van deze kachel is de elektronisch gestuurde computer die de kachel bevat. Dat zorgt ervoor dat de kachel bijvoorbeeld op de graag nauwkeurig ingesteld kan worden. Ook is de kachel voorzien van een thermostaat en een timer. Wil jij bijvoorbeeld jouw slaapkamer morgen ochtend om 07:00 uur 20 graden hebben? Dat kan!

De kachel heeft een zeer snelle, elektronische starter. Dit zorgt ervoor dat de kachel binnen enkele minuten zijn volledige capaciteit bereikt en de ruimte snel de gewenste temperatuur is.

Wanneer de kachel de ingestelde temperatuur heeft bereikt, zal deze modulerend gaan werken en op een lager niveau gaan branden. Wanneer de temperatuur zakt onder de ingestelde temperatuur, zal de kachel vanzelf weer op een hoger niveau gaan branden. Op deze wijze haalt u het beste rendement uit de kachel en brandstof.

Over Zibro
Zibro is gespecialiseerd in klimaatbeheersing in huis. De innovaties in techniek en design gaan hand in hand en zo kenmerken de verplaatsbare airco’s en mobiele kachels van Zibro zich in bedieningsgemak en efficiënt brandstofgebruik.

Een onzichtbaar maar zeer aanzienlijk belangrijke factor in huis is de kwaliteit van de lucht. Allerlei factoren zoals vochtigheid, temperatuur, zuurstofgehalte en geur spelen hierbij een belangrijke rol. Dankzij Zibro kan je deze en andere belangrijke elementen beïnvloeden en zo de meest prettige en aangename binnenklimaat creëren.

Zibro streeft naar een perfect eindproduct waarmee je het klimaat optimaal beheerst. Geen enkel apparaat verlaat dan ook de fabriek voordat deze aan Europese keuringsinstituten zoals TÜV, KEMA, TNO, KIWA en veiligheidscertificaten zoals CE en NF voldoet.

Specificaties

Kenmerken kachels
Model Staand
Met display (LED/LCD) Ja
Tankvolume 5,4 liter
Verwarmingsbron Petroleum
Kachel vermogen 0,80 - 3,00 Kw
Omkasting Metaal/kunststof
Omvalbeveiliging Ja
Oververhittingsbeveiliging Ja
Nakoeling Nee
Thermostaat Ja
Vorstbeveiliger Ja
Automatische ontsteking Ja
Vlamcontrole Ja
Brandstofverbruik diesel/petroleum 0,083 - 0,313 L/u
Algemeen
Kleur Zilver
Onderhoudsadvies Afnemen met een vochtige (niet natte) doek, wees voorzichtig bij het display
Gebruiksadvies Gebruik in goedgeventileerde ruimtes, zowel binnen- als buitenshuis
Garantie 4 Jaar
Meegeleverde accessoires Zibro Hevelpomp en transportdop
Zwenkfunctie Nee
Maximaal verwarmingsbereik (in m2) 120 m³

Uitleg over de verzendicoontjes bij producten:

 • Afhalen:
  Dit icoontje wijst erop dat je dit artikel kunt afhalen in de winkel. Je kunt de voorraadbeschikbaarheid van de winkel checken door in het veld "controleer winkelvoorraad" je postcode in te vullen en op te klikken. Op het moment dat de winkel je order heeft verwerkt, ontvang je een afhaalbericht via de mail en kun je de order afhalen in de geselecteerde winkel.

 • Thuisbezorgd:
  Dit icoontje wijst erop dat dit artikel kan worden thuisbezorgd.

 • Thuisbezorgd op afspraak:
  Dit icoontje wijst erop dat dit artikel rechtstreeks door de leverancier wordt geleverd. Bestel het artikel online of in 1 van onze winkels.
  Bestel je online? Plaats het artikel in je winkelwagen en kies voor thuisbezorgen. Op het moment dat je je order hebt afgerond en betaald zal de leverancier de verdere afhandeling van de order voor zijn rekening nemen. Bij hele grote artikelen (tuinkas, speeltoestel, ...) zal de leverancier voor levering contact met je opnemen. 

 • Thuisbezorgd met een transporttoeslag:
  Dit icoontje wijst er op dat er een transporttoeslag wordt berekend bij verzending van dit artikel. Voor het thuisbezorgen van dit artikel rekenen we een transporttoeslag per bestelde eenheid. De hoogte van de transporttoeslag kan per artikel verschillen en wordt altijd berekend ook bij een order. De hoogte van de transporttoeslag kun je vinden op de artikel pagina.

Masterfire essenhout Ovengedroogd - Haardhout - 1,8m³ - 900 kg 20,- Korting

Masterfire

Masterfire essenhout Ovengedroogd - Haardhout - 1,8m³ - 900 kg

325.00 305.00
Nordmann gezaagd - Kerstboom - 150-175 cm

Nordmann gezaagd - Kerstboom - 150-175 cm

22.50
Picea Conica in mand - Kerstboom - 70-80 cm

Picea Conica in mand - Kerstboom - 70-80 cm

15.99
Esschert Design Ronde kachel - Terraskachel - Metaal - Rond

ESSCHERT

Esschert Design Ronde kachel - Terraskachel - Metaal - Rond

59.00 49.00
Fiskars X27 - Kloofbijl - Oranje / Zwart - Fiberglas - 85 cm 20% Korting

Fiskars

Fiskars X27 - Kloofbijl - Oranje / Zwart - Fiberglas - 85 cm

89.95 71.96
Verder winkelen