Om je beter van dienst te zijn maakt Welkoop gebruik van cookies. Cookiebeleid
 • Verhaeghe UTRECHT - Blokhutten - 6,16 m²
 • Verhaeghe UTRECHT - Blokhutten - 6,16 m²
 • Verhaeghe UTRECHT - Blokhutten - 6,16 m²
 • Verhaeghe UTRECHT - Blokhutten - 6,16 m²
 • Verhaeghe UTRECHT - Blokhutten - 6,16 m²
 • iDnnMiPTDUM

Verhaeghe UTRECHT - Blokhutten - 6,16 m²

Volledige productbeschrijving

999.00
 
Bestel 
 • WWS System
 • Dubbele deuren
 • Zware scharnieren
 • Productomschrijving
 • Specificaties
 • Leverinformatie
 • Reviews
 • Download

Productomschrijving

Blokhut Utrecht heeft een raampje en dubbele deuren met drie zware scharnieren per deur. In de blokhut kun je al je fietsen en daarnaast ook nog je tuingereedschap opslaan. 

Deze blokhut is gemaakt van Noord-Europees vurenhout boven de 60° NB. Vurenhout is het hout van de fijnspar; stabiel en elastisch, licht en sterk. Door het koude klimaat groeien de bomen in Noord-Europa langzamer, zitten de jaarringen dichter bij elkaar en is het hout dichter van structuur en sterker dan Midden-Europees vurenhout. Al het hout komt uit verantwoorde en duurzame houtwinning. Wie verantwoord wil consumeren en zijn steentje wil bijdragen voor de toekomst van onze bossen, kiest voor producten met eco-certificering. Tijdens de productie van deze blokhut is op elk houten onderdeel een code gedrukt, waarmee alle cruciale informatie over herkomst en kwaliteit traceerbaar blijft. Verhaeghe is tot dusver de enige fabrikant die een dergelijke traceerbaarheid per plank kan garanderen.  Het WWS-System (Water, Wind, Save) wordt toegepast voor alle wanddiktes, zowel plat als rond. Deze uitgekiende hoekverbinding garandeert een wind- en waterdichte verbinding. Alle planken hebben een softline afwerking. Deze superieure en splintervrije afwerking uit zich in alle facetten: fijn schaaf- en freeswerk, afgeronde randen en uiteinden.  Kortom, met een Verhaeghe blokhut kies je voor hoge kwaliteit, een lange levensduur en een milieuvriendelijk product.

Gebruiksadvies: behandel deze blokhut na montage met een goede Tenco beits. Op deze manier verleng je de levensduur van je nieuwe blokhut of tuinhuis.


Specificaties

Kenmerken blokhutten
Houtbewerking Onbehandeld
Wanddikte 19 mm
Gootset Exclusief
Algemeen
Blokhut breedte 270 cm
Blokhut lengte 270 cm
Goot hoogte 178 cm
Blokhut nokhoogte 217 cm
Blokhut oppervlakte 6,16 m²
Aantal deuren 1
Deursoort Dubbele draaideur
Deur breedte 161 cm
Deur hoogte 169 cm
Deurslot Nee
Deurklink Nee
Aantal ramen Geen
Dakbedekking Inclusief
Soort dakbedekking Bitumen
Plaatsingsadvies beton fundering
Onderhoudsadvies beitsen

Uitleg over de verzendicoontjes bij producten:

 • Afhalen:
  Dit icoontje wijst erop dat je dit artikel kunt afhalen in de winkel. Je kunt de voorraadbeschikbaarheid van de winkel checken door in het veld "controleer winkelvoorraad" je postcode in te vullen en op te klikken. Op het moment dat de winkel je order heeft verwerkt, ontvang je een afhaalbericht via de mail en kun je de order afhalen in de geselecteerde winkel.

 • Thuisbezorgd:
  Dit icoontje wijst erop dat dit artikel kan worden thuisbezorgd.

 • Thuisbezorgd op afspraak:
  Dit icoontje wijst erop dat dit artikel rechtstreeks door de leverancier wordt geleverd. Bestel het artikel online of in 1 van onze winkels.
  Bestel je online? Plaats het artikel in je winkelwagen en kies voor thuisbezorgen. Op het moment dat je je order hebt afgerond en betaald zal de leverancier de verdere afhandeling van de order voor zijn rekening nemen. Bij hele grote artikelen (tuinkas, speeltoestel, ...) zal de leverancier voor levering contact met je opnemen. 

 • Thuisbezorgd met een verzendtoeslag:
  Dit icoontje wijst er op dat er een transporttoeslag wordt berekend bij verzending van dit artikel. Voor het thuisbezorgen van dit artikel rekenen we een transporttoeslag per bestelde eenheid. De hoogte van de transporttoeslag kan per artikel verschillen en wordt altijd berekend ook bij een order. De hoogte van de transporttoeslag kun je vinden op de artikel pagina.

Net aanmaakhoutjes - Haardhout - 3+1 Gratis

Net aanmaakhoutjes - Haardhout -

3.99
Haardhout - 3+1 Gratis

Haardhout -

3.99
Soezie All-in-mix Luxebrood - Broodmeel - 2,5 kg

Soezie

Soezie All-in-mix Luxebrood - Broodmeel - 2,5 kg

9.55
Soezie All-in-mix Luxebrood - Broodmeel - 500 gram

Soezie

Soezie All-in-mix Luxebrood - Broodmeel - 500 gram

2.77
Welkoop Houtwol aanmaakkrullen - BBQ brandstoffen - 8 - 10 minuten - 24 stuks 3+1 Gratis

Welkoop

Welkoop Houtwol aanmaakkrullen - BBQ brandstoffen - 8 - 10 minuten - 24 stuks

3.99
Verder winkelen