Online is het alleen mogelijk om je bestelling te laten bezorgen. Ophalen in onze winkels is in verband met de geldende overheidsmaatregelen niet toegestaan.
Door de enorme drukte ligt de levertijd momenteel rond de 5 dagen.

Bij voorbaat dank voor je begrip en geduld.

 • Velda Aua tester pro - Watertester -
 • Velda Aua tester pro - Watertester -
 • Velda Aua tester pro - Watertester -

Velda Aua tester pro - Watertester -

Volledige productbeschrijving

129.00
Controleer winkelvoorraad
Bestel 
 • Meet in een paar seconden de belangrijkste waterwaarden
 • Digitale testresultaten zichtbaar op telefoon of tablet
 • Gratis app
 • Productomschrijving
 • Specificaties
 • Leverinformatie
 • Reviews

Productomschrijving

De AquaTesterPro met bijbehorende indicators van Velda meet in slechts een paar seconden de belangrijkste waterwaarden. Met deze elektronische watermeter kun je vaak en eenvoudig de waterkwaliteit controleren. De digitale testresultaten zijn zeer nauwkeurig en kunnen via bluetooth worden verzonden naar je smartphone of tablet. De speciale test app gebruikt de waardes voor een complete diagnose en historie van elke vijver. Vervolgens krijg je slimme verbetertips van Velda om de waterkwaliteit op peil te houden en eventuele problemen te voorkomen. Zuiver water is de basis voor een gezond vijvermilieu. Het water heeft immers direct invloed op de groei van de waterplanten, de ontwikkeling van de micro organismen en de conditie van de vissen. Een heldere vijver met gezonde vissen en prachtige planten is toch wel de wens van iedere vijverliefhebber. Als alle waterwaarden op peil zijn en het microleven optimaal
functioneert, is er sprake van een biologisch evenwicht in de vijver.
Maar omdat de samenstelling van het vijverwater kan fluctueren, is het raadzaam om regelmatig de waterkwaliteit te testen.

Specificaties

Algemeen
Gebruiksadvies Raak de indicator strepen niet aan. Doop de indicator 1 seconde in het water. Schud het overtollige water van de indicator af, houd de strip horizontaal en wacht 60 seconden. Druk vervolgens op de knop van de AquaTester Pro. Schuif de indicator langzaam door de watermeter en de testresultaten verschijnen op het scherm. Download de testresultaten en voeg ze toe aan jouw vijver in de app. Vervolgens krijg je een complete vijverdiagnose en adviezen voor jouw vijversituatie.

Uitleg over de verzendicoontjes bij producten:

 • Afhalen:
  Dit icoontje wijst erop dat je dit artikel kunt afhalen in de winkel. Je kunt de voorraadbeschikbaarheid van de winkel checken door in het veld "controleer winkelvoorraad" je postcode in te vullen en op te klikken. Op het moment dat de winkel je order heeft verwerkt, ontvang je een afhaalbericht via de mail en kun je de order afhalen in de geselecteerde winkel.

 • Thuisbezorgd:
  Dit icoontje wijst erop dat dit artikel kan worden thuisbezorgd. Wij bezorgen alleen binnen Nederland.

 • Thuisbezorgd op afspraak:
  Dit icoontje wijst erop dat dit artikel rechtstreeks door de leverancier wordt geleverd. Bestel het artikel online of in 1 van onze winkels.
  Bestel je online? Plaats het artikel in je winkelwagen en kies voor thuisbezorgen. Op het moment dat je je order hebt afgerond en betaald zal de leverancier de verdere afhandeling van de order voor zijn rekening nemen. Bij hele grote artikelen (tuinkas, speeltoestel, ...) zal de leverancier voor levering contact met je opnemen. Wij bezorgen alleen binnen Nederland.

 • Thuisbezorgd met een transporttoeslag:
  Dit icoontje wijst er op dat er een transporttoeslag wordt berekend bij verzending van dit artikel. Voor het thuisbezorgen van dit artikel rekenen we een transporttoeslag per bestelde eenheid. De hoogte van de transporttoeslag kan per artikel verschillen en wordt altijd berekend ook bij een order. De hoogte van de transporttoeslag kun je vinden op de artikel pagina. Wij bezorgen alleen binnen Nederland.

Stiga SV 213E - Verticuteermachine - 32 cm

Stiga

Stiga SV 213E - Verticuteermachine - 32 cm

119.00
DCM Gazonmeststof - Gazonmeststof - 20 kg

DCM

DCM Gazonmeststof - Gazonmeststof - 20 kg

38.50
Welkoop Potgrond universeel - Potgrond - 40 L 2+1 Gratis

Welkoop

Welkoop Potgrond universeel - Potgrond - 40 L

4.59
Talen Buitenmeubelen Weidebank - Tuinbank - Bruin - 120 x 91 x 62 cm

Talen Buitenmeubelen

Talen Buitenmeubelen Weidebank - Tuinbank - Bruin - 120 x 91 x 62 cm

129.00
Gloria Prima 5 - Drukspuiten - 5 liter

Gloria

Gloria Prima 5 - Drukspuiten - 5 liter

28.95
Verder winkelen