• Velda Fish feeder easy - Voerautomaat -
 • Velda Fish feeder easy - Voerautomaat -

Velda Fish feeder easy - Voerautomaat -

Volledige productbeschrijving

169.00
Controleer winkelvoorraad
Bestel 
 • Voert je vissen automatisch tot 8 keer per etmaal
 • Hoeveelheid en frequentie eenvoudig in te stellen
 • Ideaal voor visliefhebbers met een drukke agenda
 • Productomschrijving
 • Specificaties
 • Leverinformatie
 • Reviews

Productomschrijving

De Fish Feeder Easy is speciaal ontwikkeld om tot 8 keer per dag (24 uur) en in gewenste hoeveelheden de voeding van vissen te verzorgen; de hoeveelheid en frequentie zijn eenvoudig digitaal te programmeren. Door de snelle spijsvertering hebben vissen baat bij meerdere kleine porties voer per dag. Ze groeien beter en blijven gezond bij een regelmatig voedingspatroon. Zeker voor bezitters van de koi is een uitgekiende voedering van deze vissen van belang voor het verkrijgen van een optimale groei en kleurpatroon. Daarnaast wordt het milieu van de vijver gewaarborgd en blijven de vissen gezond omdat al het voer wordt gegeten. De inhoud van het voerreservoir is 2500ml.
Watertemperatuur is een belangrijke factor voor de energiebehoefte van vissen en daarmee het aantal voederbeurten per dag. Velda adviseert deze voederfrequentie: > 18°C 4 voert direct, 4 uur later, 8 uur later en 12 uur later (dagelijks 4 keer) > 15°C 3 voert direct, 6 uur later en 12 uur later (vervolgens dagelijks 3 keer) > 12°C 2 voert direct en 12 uur later (vervolgens dagelijks 2 keer) > 9 °C 1 voert direct (vervolgens dagelijks op hetzelfde tijdstip, 24 uur later) > 6 °C 1/2 voert direct (vervolgens om de dag op hetzelfde tijdstip, 48 uur later) > 4 °C . 1 of 2 keer per week een niet-automatische voerbeurt met wintervoer.
Bij vorst dient de visvoederautomaat bewaart te worden op een vorstvrijeplek.

Specificaties

Algemeen
Gebruiksadvies dagelijks voederbeurten vinden plaats binnen een tijdsbestek van 12 uur, hierom adviseren we om de voederautomaat ‘s ochtends te activeren. Er vindt direct een voedering plaats, binnen 1 minuut. Activeer het apparaat door de bovenste toets ingedrukt te houden totdat de lampjes stoppen met knipperen. Gebruik de bovenste toets om het aantal voederbeurten per dag te bepalen, maximaal 4 keer. Het controlelampje geeft de ingestelde waarde weer. Het voerschema wordt dagelijks herhaald (elke 24 uur).
Onderhoudsadvies Om de werking van het apparaat te waarborgen, dient het regelmatig te worden schoongemaakt. Schakel het apparaat uit door de netspanning te onderbreken. Zorg er voor dat het voerreservoir leeg is en verwijder de doseerschroef door deze in te drukken en linksom te draaien. Verwijder het vuil aan de binnen- en buitenkant en maak alles goed droog. In de winter bij temperaturen onder 0°C dient u de Fish Feeder Easy op te bergen. Maak het apparaat schoon en droog en bewaar het ’s winters op een vorstvrije plek. Het rode ledlampje gaat branden bij een storing. Controleer de automaat op eventueel verstopping, kabelbreuk of defect.

Uitleg over de verzendicoontjes bij producten:

 • Afhalen:
  Dit icoontje wijst erop dat je dit artikel kunt afhalen in de winkel. Je kunt de voorraadbeschikbaarheid van de winkel checken door in het veld "controleer winkelvoorraad" je postcode in te vullen en op te klikken. Op het moment dat de winkel je order heeft verwerkt, ontvang je een afhaalbericht via de mail en kun je de order afhalen in de geselecteerde winkel.

 • Thuisbezorgd:
  Dit icoontje wijst erop dat dit artikel kan worden thuisbezorgd. Wij bezorgen alleen binnen Nederland.

 • Thuisbezorgd op afspraak:
  Dit icoontje wijst erop dat dit artikel rechtstreeks door de leverancier wordt geleverd. Bestel het artikel online of in 1 van onze winkels.
  Bestel je online? Plaats het artikel in je winkelwagen en kies voor thuisbezorgen. Op het moment dat je je order hebt afgerond en betaald zal de leverancier de verdere afhandeling van de order voor zijn rekening nemen. Bij hele grote artikelen (tuinkas, speeltoestel, ...) zal de leverancier voor levering contact met je opnemen. Wij bezorgen alleen binnen Nederland.

 • Thuisbezorgd met een transporttoeslag:
  Dit icoontje wijst er op dat er een transporttoeslag wordt berekend bij verzending van dit artikel. Voor het thuisbezorgen van dit artikel rekenen we een transporttoeslag per bestelde eenheid. De hoogte van de transporttoeslag kan per artikel verschillen en wordt altijd berekend ook bij een order. De hoogte van de transporttoeslag kun je vinden op de artikel pagina. Wij bezorgen alleen binnen Nederland.

Stiga SV 213E - Verticuteermachine - 32 cm

Stiga

Stiga SV 213E - Verticuteermachine - 32 cm

119.00
DCM Gazonmeststof - Gazonmeststof - 20 kg

DCM

DCM Gazonmeststof - Gazonmeststof - 20 kg

38.50
Welkoop Potgrond universeel - Potgrond - 40 L 2e Halve Prijs

Welkoop

Welkoop Potgrond universeel - Potgrond - 40 L

4.59
Talen Buitenmeubelen Weidebank - Tuinbank - Bruin - 120 x 91 x 62 cm

Talen Buitenmeubelen

Talen Buitenmeubelen Weidebank - Tuinbank - Bruin - 120 x 91 x 62 cm

129.00
Gloria Prima 5 - Drukspuiten - 5 liter

Gloria

Gloria Prima 5 - Drukspuiten - 5 liter

28.95
Verder winkelen