• Velda Pond protector pro - Visbescherming -
 • Velda Pond protector pro - Visbescherming -
 • Velda Pond protector pro - Visbescherming -

Velda Pond protector pro - Visbescherming -

Volledige productbeschrijving

299.00
Controleer winkelvoorraad
Bestel 
 • Houd reigers en katten weg bij jouw vijver
 • ongevaarlijk schrikdraad
 • Productomschrijving
 • Specificaties
 • Leverinformatie
 • Reviews

Productomschrijving

Een effectieve methode om reigers en katten bij de vijver weg te houden is het spannen van ongevaarlijk schrikdraad. Hiermee wordt tegengegaan dat reigers de vijver kunnen benaderen en de kostbare vissen uit de vijver vangen. De werking is simpel: de energizer geeft een lage, ongevaarlijke elektrische puls af aan de draad om de vijver. Bij aanraking ontstaat er een schrikreactie, waardoor reigers en katten snel wegvluchten en de vijver in het vervolg zullen mijden.

De Velda Pond Protector Pro weert ongewenste bezoekers uit jouw vijver. Het toenemende reigerbestand vormt een gevaar voor talrijke vijvervissen en is een plaag voor de vijverliefhebber. Onder hen ook de koihouders die vaak hun kostbare vissen door reigers verloren zien gaan.
De set bevat:
- 20 paaltjes
- Max. piekvoltage 8,5 kV
- 200 meter draad
- Weerstand draad 8 ohm/m

Specificaties

Algemeen
Gebruiksadvies Elektrische afrasteringen moeten zo geïnstalleerd en bediend worden dat ze geen elektrisch gevaar vormen voor personen, dieren of hun omgeving. Vermijd aanraking van elektrische afrasteringen met het hoofd, nek of bovenlijf. Klim niet over, door of onder een elektrische meerdraadsafrastering. Gebruik een poort of een speciaal daarvoor geplaatste doorgang.

Uitleg over de verzendicoontjes bij producten:

 • Afhalen:
  Dit icoontje wijst erop dat je dit artikel kunt afhalen in de winkel. Je kunt de voorraadbeschikbaarheid van de winkel checken door in het veld "controleer winkelvoorraad" je postcode in te vullen en op te klikken. Op het moment dat de winkel je order heeft verwerkt, ontvang je een afhaalbericht via de mail en kun je de order afhalen in de geselecteerde winkel.

 • Thuisbezorgd:
  Dit icoontje wijst erop dat dit artikel kan worden thuisbezorgd. Wij bezorgen alleen binnen Nederland.

 • Thuisbezorgd op afspraak:
  Dit icoontje wijst erop dat dit artikel rechtstreeks door de leverancier wordt geleverd. Bestel het artikel online of in 1 van onze winkels.
  Bestel je online? Plaats het artikel in je winkelwagen en kies voor thuisbezorgen. Op het moment dat je je order hebt afgerond en betaald zal de leverancier de verdere afhandeling van de order voor zijn rekening nemen. Bij hele grote artikelen (tuinkas, speeltoestel, ...) zal de leverancier voor levering contact met je opnemen. Wij bezorgen alleen binnen Nederland.

 • Thuisbezorgd met een transporttoeslag:
  Dit icoontje wijst er op dat er een transporttoeslag wordt berekend bij verzending van dit artikel. Voor het thuisbezorgen van dit artikel rekenen we een transporttoeslag per bestelde eenheid. De hoogte van de transporttoeslag kan per artikel verschillen en wordt altijd berekend ook bij een order. De hoogte van de transporttoeslag kun je vinden op de artikel pagina. Wij bezorgen alleen binnen Nederland.

Stiga SV 213E - Verticuteermachine - 32 cm

Stiga

Stiga SV 213E - Verticuteermachine - 32 cm

119.00
DCM Gazonmeststof - Gazonmeststof - 20 kg

DCM

DCM Gazonmeststof - Gazonmeststof - 20 kg

38.50
Welkoop Potgrond universeel - Potgrond - 40 L 2e Halve Prijs

Welkoop

Welkoop Potgrond universeel - Potgrond - 40 L

4.59
Talen Buitenmeubelen Weidebank - Tuinbank - Bruin - 120 x 91 x 62 cm

Talen Buitenmeubelen

Talen Buitenmeubelen Weidebank - Tuinbank - Bruin - 120 x 91 x 62 cm

129.00
Gloria Prima 5 - Drukspuiten - 5 liter

Gloria

Gloria Prima 5 - Drukspuiten - 5 liter

28.95
Verder winkelen