• Gardena Smart Sileno+ 2000 - Robotmaaier - Grijs - Maaien & Mulchen
 • Gardena Smart Sileno+ 2000 - Robotmaaier - Grijs - Maaien & Mulchen
 • Gardena Smart Sileno+ 2000 - Robotmaaier - Grijs - Maaien & Mulchen
 • Gardena Smart Sileno+ 2000 - Robotmaaier - Grijs - Maaien & Mulchen
 • Gardena Smart Sileno+ 2000 - Robotmaaier - Grijs - Maaien & Mulchen
 • Gardena Smart Sileno+ 2000 - Robotmaaier - Grijs - Maaien & Mulchen

Gardena Smart Sileno+ 2000 - Robotmaaier - Grijs - Maaien & Mulchen

Volledige productbeschrijving

2099.00
Controleer winkelvoorraad
Bestel 
 • Ideaal voor grote en complexe gazons
 • Met de gratis GARDENA smart-app voor iOS, Android en Web
 • Bestand tegen alle weersomstandigheden
 • Productomschrijving
 • Specificaties
 • Leverinformatie
 • Reviews

Productomschrijving

tl_files/images/ACTIES/2017/week 11/AGR_Label_225x225_100retour_of_installatie.jpg

Wat moet u doen?

 1. Meld u aan via www.refundactie.eu.
 2. Kies voor cashback, gratis installatie of gratis garage.
 3. Laat uw gegevens achter op de website.
 4. Stuur de streepjescode van de GARDENA verpakking en een kopie van de kassabon/factuur per post naar: GARDENA Refundactie, Antwoordnummer 1410, 3900 WB VEENENDAAL.
 5. Vergeet niet uw unieke Refundcode (RFR code) op de envelop te schrijven. Deze wordt u per e-mail toegestuurd en begint met de letters RFR gevolgd door een aantal cijfers.

CashBack: De uitbetaling van de cashback volgt binnen 4 weken nadat de uitgeknipte streepjescode van de GARDENA verpakking en een kopie van de kassabon/factuur per post zijn binnengekomen bij GARDENA.

Gratis bovengrondse aanleg: Hulp nodig bij de installatie van de robotmaaier? Gardena verzorgd gratis een bovengrondse installatie. Bovengronds betekent dat ze de draad op je gazon leggen. Binnen enkele weken zal de draad overgroeid worden door je gras en ziet je er niets meer van

Gratis robotmaaier garage: De gratis garage wordt verstuurd binnen 4 weken nadat de uitgeknipte streepjescode van de GARDENA verpakking en een kopie van de kassabon/factuur per post zijn binnengekomen bij GARDENA.


Smart robotmaaier voor grote gazons tot 2000 m². Ervaar pure ontspanning
Betere resultaten met minder moeite: de smart SILENO + Set van GARDENA zal uw verwachtingen voor een prachtig groen onderhouden gazon meer dan waar maken. Gazononderhoud kan zo eenvoudig zijn!
Stel eerst de maaitijden in via de smart app en stem deze af op de besproeiingstijden van de smart irrigationcontrol. U bepaalt zelf wanneer u de robotmaaier voor u laat werken. Uw smart SILENO + volgt het automatisch berekende maaischema of een maaischema dat u zelf invoert. Dankzij de SensorControl-functie voor grasgroei kan de robotmaaier zelf bepalen hoe vaak hij maait. Afhankelijk van de lengte van de grashalmen, beslist robotmaaier zelf of het nodig is om te maaien. De GARDENA smart SILENO + houdt uw gazon nauwkeurig op lengte terwijl u kunt genieten van uw vrije tijd. Dankzij het SensorCut-systeem laat de robotmaaier geen strepen achter op het gazon, maar zorgt hij ervoor dat u een perfect onderhouden grastapijt heeft liggen. De maaier is zo stil dat u deze nauwelijks hoort tijdens het grasmaaien en keert als het nodig is automatisch terug naar het laadstation. Een ongelijke ondergrond en hellingen to 35 % vormen geen probleem voor de smart SILENO + en dit alles dankzij de krachtige achterwielaandrijving. De gateway kan onopvallend in uw woonkamer worden geplaatst en maakt de verbinding via de bestaande router. Op die manier fungeert de gateway als het hart van het smartsystem en is een kabelvrije netwerkcommunicatie mogelijk tussen alle GARDENA smartsystem apparaten in de tuin en de GARDENA smart app.

Specificaties

Algemeen
Kleur Grijs
Zelfrijdend Ja
Helling 20 ° / 36%
Til sensor Ja
Regen sensor Nee
Diefstal sensor Ja
Eco mode Nee
Maaitechniek Maaien & Mulchen
Maaibreedte 220mm
Maaihoogte instelbaar Ja
Maaihoogte 20-50
Aantal messen 3
Opvangzak Nee
Opvangbak Nee
Vulindicator Nee
Wielen voor Klein
Wielen achter Medium
Wielaandrijving Ja
Aandrijving Accu
Accutype Li-Ion
Accuspanning 18V
Accucapaciteit 2,1 Ah
Garantie 2 Jaar

Uitleg over de verzendicoontjes bij producten:

 • Afhalen:
  Dit icoontje wijst erop dat je dit artikel kunt afhalen in de winkel. Je kunt de voorraadbeschikbaarheid van de winkel checken door in het veld "controleer winkelvoorraad" je postcode in te vullen en op te klikken. Op het moment dat de winkel je order heeft verwerkt, ontvang je een afhaalbericht via de mail en kun je de order afhalen in de geselecteerde winkel.

 • Thuisbezorgd:
  Dit icoontje wijst erop dat dit artikel kan worden thuisbezorgd. Wij bezorgen alleen binnen Nederland.

 • Thuisbezorgd op afspraak:
  Dit icoontje wijst erop dat dit artikel rechtstreeks door de leverancier wordt geleverd. Bestel het artikel online of in 1 van onze winkels.
  Bestel je online? Plaats het artikel in je winkelwagen en kies voor thuisbezorgen. Op het moment dat je je order hebt afgerond en betaald zal de leverancier de verdere afhandeling van de order voor zijn rekening nemen. Bij hele grote artikelen (tuinkas, speeltoestel, ...) zal de leverancier voor levering contact met je opnemen. Wij bezorgen alleen binnen Nederland.

 • Thuisbezorgd met een transporttoeslag:
  Dit icoontje wijst er op dat er een transporttoeslag wordt berekend bij verzending van dit artikel. Voor het thuisbezorgen van dit artikel rekenen we een transporttoeslag per bestelde eenheid. De hoogte van de transporttoeslag kan per artikel verschillen en wordt altijd berekend ook bij een order. De hoogte van de transporttoeslag kun je vinden op de artikel pagina. Wij bezorgen alleen binnen Nederland.

Stiga SV 213E - Verticuteermachine - 32 cm

Stiga

Stiga SV 213E - Verticuteermachine - 32 cm

119.00
DCM Gazonmeststof - Gazonmeststof - 20 kg

DCM

DCM Gazonmeststof - Gazonmeststof - 20 kg

38.50
Welkoop Potgrond universeel - Potgrond - 40 L 2+1 Gratis

Welkoop

Welkoop Potgrond universeel - Potgrond - 40 L

4.59
Talen Buitenmeubelen Weidebank - Tuinbank - Bruin - 120 x 91 x 62 cm

Talen Buitenmeubelen

Talen Buitenmeubelen Weidebank - Tuinbank - Bruin - 120 x 91 x 62 cm

129.00
Gloria Prima 5 - Drukspuiten - 5 liter

Gloria

Gloria Prima 5 - Drukspuiten - 5 liter

28.95
Verder winkelen