• Welkoop Dierenweide BG11 - Graszaad - 1 kg

Welkoop Dierenweide BG11 - Graszaad - 1 kg

Volledige productbeschrijving

9.99 Prijs per kg 9.99
Controleer winkelvoorraad
Bestel 
 • Zeer geschikt voor beweiding
 • Dichte zode
 • Universeel mengsel voor de dierenweide
 • Productomschrijving
 • Specificaties
 • Leverinformatie
 • Reviews

Productomschrijving

Welkoop Dierenweide graszaad is een universeel mengsel wat vier verschillende smakelijke grassoorten bevat voor onder andere runderen, schapen, varkens, geiten en konijnen. Door de samenstelling is het geschikt voor alle grondsoorten. Het vormt dichte zoden en is winterhard.
Het kan gebruikt worden om kale plekken in een bestaande weide te herstellen en door te zaaien of om een nieuwe weide in te zaaien. Ook geschikt om te maaien. 

Specificaties

Kenmerken graszaden
Soort graszaad Weide
Geschikt voor inzaaien Ja
Geschikt voor reparatie bestaand gazon Ja
Micro-organismen Nee
Meststof toevoeging Nee
Gazonoppervlakte 80 m²
Strooimechanisme Ja
Onaantrekkelijk voor vogels Nee
Algemeen
Geschikt voor Weide Ja
Gebruiksadvies Zaai van maart tot oktober, maar bij voorkeur in april/mei en in augustus/september. Zaai met windstil weer. Meng het zaad goed door en zai in een iets vochtige grond één helft van het zaad in de lengte en één helft in de breedte uit. Hierna het zaad zorgvuldig en niet dieper dan 1,5 cm inharken en licht aandrukken.
Dosering 1 kg is voldoende voor 80 m².

Uitleg over de verzendicoontjes bij producten:

 • Afhalen:
  Dit icoontje wijst erop dat je dit artikel kunt afhalen in de winkel. Je kunt de voorraadbeschikbaarheid van de winkel checken door in het veld "controleer winkelvoorraad" je postcode in te vullen en op te klikken. Op het moment dat de winkel je order heeft verwerkt, ontvang je een afhaalbericht via de mail en kun je de order afhalen in de geselecteerde winkel.

 • Thuisbezorgd:
  Dit icoontje wijst erop dat dit artikel kan worden thuisbezorgd. Wij bezorgen alleen binnen Nederland.

 • Thuisbezorgd op afspraak:
  Dit icoontje wijst erop dat dit artikel rechtstreeks door de leverancier wordt geleverd. Bestel het artikel online of in 1 van onze winkels.
  Bestel je online? Plaats het artikel in je winkelwagen en kies voor thuisbezorgen. Op het moment dat je je order hebt afgerond en betaald zal de leverancier de verdere afhandeling van de order voor zijn rekening nemen. Bij hele grote artikelen (tuinkas, speeltoestel, ...) zal de leverancier voor levering contact met je opnemen. Wij bezorgen alleen binnen Nederland.

 • Thuisbezorgd met een transporttoeslag:
  Dit icoontje wijst er op dat er een transporttoeslag wordt berekend bij verzending van dit artikel. Voor het thuisbezorgen van dit artikel rekenen we een transporttoeslag per bestelde eenheid. De hoogte van de transporttoeslag kan per artikel verschillen en wordt altijd berekend ook bij een order. De hoogte van de transporttoeslag kun je vinden op de artikel pagina. Wij bezorgen alleen binnen Nederland.

Marc Braakhuis - 24-04-2020 10:00
Dierenweide graszaad

Al tig keer graszaad gezaaid dus aan de kennis zal het niet liggen . Voor 4 weken terug 2 verpakkingen gekocht van de welkoop dierenweide graszaad . Op de verpakking staat dat het op moet komen in 10 a 14 dagen maar niets blijkt hier van waar want na 21 dagen zien we alleen nog de boven liggende zaden door het zand schijnen . Met genoeg water gesproeid in de nacht en het mooie weer van gemiddeld 20 graden de afgelopen 3 weken moet er toch wel het zicht baar zijn . Graszaad kunnen we weer nieuw van mee krijgen maar das een kwart van het werk wat nu weer opnieuw gedaan moet worden . Grond weer los maken / egaliseren/ weer losjes open harken / dan het zaad zaaien / weer dicht harken / tot slot water geven BEDANKT WELKOOP voor de dubbele werkzaamheden hoop dat deze review mensen helpt een goed product te kiezen en welkoop sorry voor jullie nieuw product en zie het als opbouwende kritiek ( als jullie foto s willen dan laat het horen )

Stiga SV 213E - Verticuteermachine - 32 cm

Stiga

Stiga SV 213E - Verticuteermachine - 32 cm

119.00
DCM Gazonmeststof - Gazonmeststof - 20 kg

DCM

DCM Gazonmeststof - Gazonmeststof - 20 kg

38.50
Welkoop Potgrond universeel - Potgrond - 40 L 2e Halve Prijs

Welkoop

Welkoop Potgrond universeel - Potgrond - 40 L

4.59
Talen Buitenmeubelen Weidebank - Tuinbank - Bruin - 120 x 91 x 62 cm

Talen Buitenmeubelen

Talen Buitenmeubelen Weidebank - Tuinbank - Bruin - 120 x 91 x 62 cm

129.00
Gloria Prima 5 - Drukspuiten - 5 liter

Gloria

Gloria Prima 5 - Drukspuiten - 5 liter

28.95
Verder winkelen