• Welkoop - 1/2 MeterKweektafel - 0,5 m²
 • Welkoop - 1/2 MeterKweektafel - 0,5 m²

Welkoop - 1/2 MeterKweektafel - 0,5 m²

Volledige productbeschrijving

69.95
Controleer winkelvoorraad
Bestel 
 • Kweken op een handige werkhoogte
 • Duurzaam, sterk larikshout met een robuuste uitstraling
 • Gemakkelijk op een kleinschalige manier kweken
 • Productomschrijving
 • Specificaties
 • Leverinformatie
 • Reviews

Productomschrijving

Nu kan iedereen eten uit eigen tuin. Verbouw je eigen groenten en kruiden op slechts een halve vierkante meter. Ideaal voor een kleine tuin, terras, balkon of gewoon een hoekje van
de tuin. Kweek je groenten, kruiden en vruchten op een handige werkhoogte. De ½ MeterKweektafel is gemaakt van niet-geïmpregneerd larikshout wat de duurzaamheid en veiligheid ten goede komt. De kweekbak in de tafel is voorzien van een laag gronddoek, dit voorkomt het uitspoelen van de grond. Afmeting 100x50x75 cm (lxbxh).

Specificaties

Afmetingen kweekbakken
Oppervlakte in cm 0,5 m²
Algemeen
Kas breedte 50 cm
Kas lengte 100 cm
Kas nok hoogte 75 cm
Plaatsingsadvies De kweektafel is binnen 20 minuten in elkaar te zetten. Volg hiervoor de bijgevoegde montagehandleiding.In drie stappen naar een kweektafel:1. Pak het pakket uit.2. Zet de kweektafel in elkaar.3. Vul de bak tot de rand met Welkoop Biologische Moestuingron

Uitleg over de verzendicoontjes bij producten:

 • Afhalen:
  Dit icoontje wijst erop dat je dit artikel kunt afhalen in de winkel. Je kunt de voorraadbeschikbaarheid van de winkel checken door in het veld "controleer winkelvoorraad" je postcode in te vullen en op te klikken. Op het moment dat de winkel je order heeft verwerkt, ontvang je een afhaalbericht via de mail en kun je de order afhalen in de geselecteerde winkel.

 • Thuisbezorgd:
  Dit icoontje wijst erop dat dit artikel kan worden thuisbezorgd.

 • Thuisbezorgd op afspraak:
  Dit icoontje wijst erop dat dit artikel rechtstreeks door de leverancier wordt geleverd. Bestel het artikel online of in 1 van onze winkels.
  Bestel je online? Plaats het artikel in je winkelwagen en kies voor thuisbezorgen. Op het moment dat je je order hebt afgerond en betaald zal de leverancier de verdere afhandeling van de order voor zijn rekening nemen. Bij hele grote artikelen (tuinkas, speeltoestel, ...) zal de leverancier voor levering contact met je opnemen. 

 • Thuisbezorgd met een transporttoeslag:
  Dit icoontje wijst er op dat er een transporttoeslag wordt berekend bij verzending van dit artikel. Voor het thuisbezorgen van dit artikel rekenen we een transporttoeslag per bestelde eenheid. De hoogte van de transporttoeslag kan per artikel verschillen en wordt altijd berekend ook bij een order. De hoogte van de transporttoeslag kun je vinden op de artikel pagina.

P Breul - 22-04-2018 17:19
past totaal niet

Deze tafel vol enthousiasme gekocht . Hout is fout afgezaagd . Het pas niet . Doe het zelf werd echt DOE HET ZELF . Zonder zaag ga je dit niet redden . Ook de tekening is matig ..Over schuin afgezaagde delen wordt niet gesproken, terwijl deze wel in het pakket zitten en ook nog eens niet passen . Kortom ...Niet echt gebruiksvriendelijk en doet niet aan de verwachtingen !

Aspen 2-takt - Brandstof - 5 L 3 voor 55.00

ASPEN

Aspen 2-takt - Brandstof - 5 L

21.49
WOLF-Garten RR 650 Basic Plus - Takkenschaar - Rood 50% Korting

WOLF-Garten

WOLF-Garten RR 650 Basic Plus - Takkenschaar - Rood

47.99 23.99
Pokon Zaai- en Stekgrond - 10 L 2e Halve Prijs

POKON

Pokon Zaai- en Stekgrond - 10 L

4.99
Pokon Kamerplanten voeding - Siertuinmeststof - 1 L 2e Halve Prijs

POKON

Pokon Kamerplanten voeding - Siertuinmeststof - 1 L

5.99
Stiga SP 386 Benzine Kettingzaag - 40 cm

Stiga

Stiga SP 386 Benzine Kettingzaag - 40 cm

179.00 139.00
Pokon Bio potgrond - Potgrond - 40 L 2e Halve Prijs

POKON

Pokon Bio potgrond - Potgrond - 40 L

6.29
Verder winkelen