Onze winkels zijn geopend. Kom alleen voor het hoognodige naar onze winkels en kom alleen.

Bestel je online? In het overzicht van jouw bestelling wordt per artikel de verwachte levertijd aangegeven. Het artikel met de langste levertijd is leidend voor de levertijd van de hele bestelling.

 • Welkoop - 1/2 MeterKweektafel - 0,5 m²
 • Welkoop - 1/2 MeterKweektafel - 0,5 m²

Welkoop - 1/2 MeterKweektafel - 0,5 m²

Volledige productbeschrijving

74.50
Controleer winkelvoorraad
Bestel 
 • Kweken op een handige werkhoogte
 • Duurzaam, sterk larikshout met een robuuste uitstraling
 • Gemakkelijk op een kleinschalige manier kweken
 • Productomschrijving
 • Specificaties
 • Leverinformatie
 • Reviews

Productomschrijving

Nu kan iedereen eten uit eigen tuin. Verbouw je eigen groenten en kruiden op slechts een halve vierkante meter. Ideaal voor een kleine tuin, terras, balkon of gewoon een hoekje van
de tuin. Kweek je groenten, kruiden en vruchten op een handige werkhoogte. De ½ MeterKweektafel is gemaakt van niet-geïmpregneerd larikshout wat de duurzaamheid en veiligheid ten goede komt. De kweekbak in de tafel is voorzien van een laag gronddoek, dit voorkomt het uitspoelen van de grond. Afmeting 100x50x75 cm (lxbxh).

Specificaties

Afmetingen kweekbakken
Oppervlakte in cm 0,5 m²
Algemeen
Kas breedte 50 cm
Kas lengte 100 cm
Kas nok hoogte 75 cm
Plaatsingsadvies De kweektafel is binnen 20 minuten in elkaar te zetten. Volg hiervoor de bijgevoegde montagehandleiding.In drie stappen naar een kweektafel:1. Pak het pakket uit.2. Zet de kweektafel in elkaar.3. Vul de bak tot de rand met Welkoop Biologische Moestuingron

Uitleg over de verzendicoontjes bij producten:

 • Afhalen:
  Dit icoontje wijst erop dat je dit artikel kunt afhalen in de winkel. Je kunt de voorraadbeschikbaarheid van de winkel checken door in het veld "controleer winkelvoorraad" je postcode in te vullen en op te klikken. Op het moment dat de winkel je order heeft verwerkt, ontvang je een afhaalbericht via de mail en kun je de order afhalen in de geselecteerde winkel.

 • Thuisbezorgd:
  Dit icoontje wijst erop dat dit artikel kan worden thuisbezorgd. Wij bezorgen alleen binnen Nederland.

 • Thuisbezorgd op afspraak:
  Dit icoontje wijst erop dat dit artikel rechtstreeks door de leverancier wordt geleverd. Bestel het artikel online of in 1 van onze winkels.
  Bestel je online? Plaats het artikel in je winkelwagen en kies voor thuisbezorgen. Op het moment dat je je order hebt afgerond en betaald zal de leverancier de verdere afhandeling van de order voor zijn rekening nemen. Bij hele grote artikelen (tuinkas, speeltoestel, ...) zal de leverancier voor levering contact met je opnemen. Wij bezorgen alleen binnen Nederland.

 • Thuisbezorgd met een transporttoeslag:
  Dit icoontje wijst er op dat er een transporttoeslag wordt berekend bij verzending van dit artikel. Voor het thuisbezorgen van dit artikel rekenen we een transporttoeslag per bestelde eenheid. De hoogte van de transporttoeslag kan per artikel verschillen en wordt altijd berekend ook bij een order. De hoogte van de transporttoeslag kun je vinden op de artikel pagina. Wij bezorgen alleen binnen Nederland.

Joel Kuiper - 14-04-2020 20:36
Rommel

Slecht afgewerkt hout dat met veel pijn en moeite in elkaar past. En dan heb je een instabiel, rammelend, krom, kweektafeltje met knoesten en splinters. Echt je kunt beter een pallet uit elkaar trekken. Ik ben benieuwd hoe het hout het buiten houdt. Lijkt kwetsbaar voor de invloed van het weer. De handleiding is ongedetailleerd getekend waardoor je er niks aan hebt. Miskoop!

Gj Dekker - 06-04-2020 14:04
Prima product

Heb onderstaande reviews gelezen. Je moet wel bijzonder onhandig zijn als je deze "tafel" niet binnen een klein half uurtje, inclusief het planten van plantjes, voor elkaar kunt krijgen. Zeker als je ook nog gebruik maakt van de overzichtelijke handleiding. Alles op maat en alles goed voorbereid (voorgeboord).

Peter Distelbrink - 04-02-2020 20:37
Peter

De kweektafel als verjaardagscadeau gekregen. Helaas geen gebruiksaanwijzing en ook geen gronddoek aangetroffen in de verpakking. De voorgeboorde gaten zitten net niet op de goede plaats. De tafel is niet zonder aanpassingen in elkaar te zetten. Na de gaten met een boormachine doorgeboord te hebben paste het redelijk. Kortom leuk bedacht slecht uitgevoerd.

P Breul - 22-04-2018 17:19
past totaal niet

Deze tafel vol enthousiasme gekocht . Hout is fout afgezaagd . Het pas niet . Doe het zelf werd echt DOE HET ZELF . Zonder zaag ga je dit niet redden . Ook de tekening is matig ..Over schuin afgezaagde delen wordt niet gesproken, terwijl deze wel in het pakket zitten en ook nog eens niet passen . Kortom ...Niet echt gebruiksvriendelijk en doet niet aan de verwachtingen !

Stiga SV 213E - Verticuteermachine - 32 cm

Stiga

Stiga SV 213E - Verticuteermachine - 32 cm

119.00
DCM Gazonmeststof - Gazonmeststof - 20 kg

DCM

DCM Gazonmeststof - Gazonmeststof - 20 kg

39.50
Talen Buitenmeubelen Weidebank - Tuinbank - Bruin - 120 x 91 x 62 cm

Talen Buitenmeubelen

Talen Buitenmeubelen Weidebank - Tuinbank - Bruin - 120 x 91 x 62 cm

129.00
Gloria Prima 5 - Drukspuiten - 5 liter

Gloria

Gloria Prima 5 - Drukspuiten - 5 liter

28.95
Verder winkelen