Online is het alleen mogelijk om je bestelling te laten bezorgen.
Online artikelen reserveren en vervolgens ophalen in jouw winkel is in verband met de geldende overheidsmaatregelen niet toegestaan.
Door de enorme drukte ligt de levertijd momenteel rond de 10 dagen.

Bij voorbaat dank voor je begrip en geduld.

 • Protect Home Frap block - Tegen muizen - 6x15 gram

Protect Home Frap block - Tegen muizen - 6x15 gram

Volledige productbeschrijving

9.99
Controleer winkelvoorraad
Bestel 
 • Bestand tegen vocht en schimmel
 • Ideale knaagvorm
 • Productomschrijving
 • Specificaties
 • Leverinformatie
 • Reviews

Productomschrijving

Frap Block is een kant-en-klaar lokaas ter bestrijding van muizen in huis. De specifieke vorm van de blokken is aangepast aan het knaagpatroon van de muizen, waardoor het voor muizen prettig is om aan te knagen. Frap Blocks zijn bestand tegen vocht en schimmel en daardoor het ideale lokaas onder warme en vochtige omstandigheden.

Specificaties

Kenmerken plaagdieren
Muizen Ja
Algemeen
Samenstelling Difethialon
Geschikt voor binnen Ja
Gevaarlijke stof Ja
Gebruiksadvies Verwijder voedsel dat bereikbaar is voor knaagdieren. Maak afgezien daarvan het geinfesteerde niet vlak voor de behandeling schoon, aangezien dit de knaagdierpopulatie alleen maar verstoort en de acceptatie van lokaas lastiger maakt. Lokaasdozen dienen te worden geplaatst in de onmiddelijke nabijheid van plaatsen waar eerder knaagdieractiviteit is waargenomen (bijvoorbeeld looproutes, holen).Waar mogelijk moeten de lokaasdozen aan de grond of aan andere structuren worden vastgemaakt. Niet eten, drinken of roken tijdens het gebruik van dit product. Handen en direct blootgestelde huid wassen na gebruik van dit product. Plaats het product buiten het bereik van kinderen, vogels, huisdieren en boerderijdieren.Verwijderd houden van eten, drinken en diervoeders alsmede van gebruiksvoorwerpen of oppervlakken die in contact staan hiermee. Voorafgaand aan het gebruik van rodenticiden dienen niet chemische bestrijdingsmethoden te worden overwogen. Plaats lokaasdozen niet in de buurt van afwateringsystemen waar ze met water in contact kunnen komen. Verwijder het resterende product aan het einde van de behandelperiode. Aan het begin van de behandeling moeten de lokaasdozen tenminste iedere 2-3 dagen worden bezocht en daarna minstens 1 maal per week, teneinde na te gaan of het lokaas wordt geaccepteerd, de lokaasdozen intact zijn en om dode knaagdieren te verwijderen. Vul het lokaas aan wanneer dat nodig is. Dode knaagdieren (de eerste kunnen na ca. 3 dagen gevonden worden) verzamelen en in plastic verpakt in het vuilnisvat deponeren, zodat huisdieren en andere dieren niet door het opeten van de kadavers worden vergiftigd. Maak de zakjes die het lokaas bevatten niet open.

Uitleg over de verzendicoontjes bij producten:

 • Afhalen:
  Dit icoontje wijst erop dat je dit artikel kunt afhalen in de winkel. Je kunt de voorraadbeschikbaarheid van de winkel checken door in het veld "controleer winkelvoorraad" je postcode in te vullen en op te klikken. Op het moment dat de winkel je order heeft verwerkt, ontvang je een afhaalbericht via de mail en kun je de order afhalen in de geselecteerde winkel.

 • Thuisbezorgd:
  Dit icoontje wijst erop dat dit artikel kan worden thuisbezorgd. Wij bezorgen alleen binnen Nederland.

 • Thuisbezorgd op afspraak:
  Dit icoontje wijst erop dat dit artikel rechtstreeks door de leverancier wordt geleverd. Bestel het artikel online of in 1 van onze winkels.
  Bestel je online? Plaats het artikel in je winkelwagen en kies voor thuisbezorgen. Op het moment dat je je order hebt afgerond en betaald zal de leverancier de verdere afhandeling van de order voor zijn rekening nemen. Bij hele grote artikelen (tuinkas, speeltoestel, ...) zal de leverancier voor levering contact met je opnemen. Wij bezorgen alleen binnen Nederland.

 • Thuisbezorgd met een transporttoeslag:
  Dit icoontje wijst er op dat er een transporttoeslag wordt berekend bij verzending van dit artikel. Voor het thuisbezorgen van dit artikel rekenen we een transporttoeslag per bestelde eenheid. De hoogte van de transporttoeslag kan per artikel verschillen en wordt altijd berekend ook bij een order. De hoogte van de transporttoeslag kun je vinden op de artikel pagina. Wij bezorgen alleen binnen Nederland.

Stiga SV 213E - Verticuteermachine - 32 cm

Stiga

Stiga SV 213E - Verticuteermachine - 32 cm

119.00
DCM Gazonmeststof - Gazonmeststof - 20 kg

DCM

DCM Gazonmeststof - Gazonmeststof - 20 kg

38.50
Talen Buitenmeubelen Weidebank - Tuinbank - Bruin - 120 x 91 x 62 cm

Talen Buitenmeubelen

Talen Buitenmeubelen Weidebank - Tuinbank - Bruin - 120 x 91 x 62 cm

129.00
Gloria Prima 5 - Drukspuiten - 5 liter

Gloria

Gloria Prima 5 - Drukspuiten - 5 liter

28.95
Verder winkelen