Knaagdierkooien

Gun jouw geliefde knaagdier de ruimte om lekker te kunnen spelen, klauteren, rennen of rusten in de knaagdierkooien van Welkoop. Hoewel je er natuurlijk ook voor kunt kiezen om je huisdier gewoon los in huis te laten rondlopen, kan dit ook de nodige risico’s en overlast met zich meebrengen. Een knaagdierenkooi is daarom een goede oplossing binnenshuis te gebruiken en  is makkelijk te verplaatsen. Bij Welkoop hebben wij een groot aanbod aan knaagdierkooien. Of je nu op zoek bent naar een kleine of grote knaagdier kooi, Welkoop heeft het! Wij geven jou graag advies bij het maken van de juiste keuze. Bekijk alle soorten knaagdierkooien in onze webshop. Vanaf € 40 euro betalen wij de verzendkosten al voor je. Of kom je liever op bezoek bij één van onze vele winkels? Welkoop staat altijd voor jou klaar met professioneel advies.


Bekijk ook caviakooien | hamsterkooien | konijnenkooien

Lees meer Lees minder
Aantal:
De nieuwe inhoud wordt geladen...

Waarom een goede knaagdieren kooi?

Jouw lieve knager verdient natuurlijk het beste. Een knaagdieren kooi is namelijk het huis en  veilige leefomgeving van het knaagdier. Bij Welkoop begrijpen we dat en helpen graag met het uitzoeken van het perfecte huisje. Om een fijne leefomgeving te creëren die perfect is voor jouw knaagdier moet je eerst hun behoeften kennen. Een ongeschikte knaagdier kooi kan eventuele comfortproblemen veroorzaken en dat willen we natuurlijk niet! Knaagdieren zijn namelijk erg leuk als gezelschapsdieren, maar ze hebben wel een goede huisvesting nodig. Door een geschikte kooi voor jouw knaagdieren te kopen, heeft jouw huisdier een fijn plekje waarin het zich goed en veilig voelt. 

De juiste knaagdieren kooi kopen

Waar voldoen goede knaagdierkooien aan? De meeste kleine knaagdieren kunnen prima leven in een kleine knaagdier kooi, terwijl grote knaagdieren een grote knaagdier kooi nodig hebben. Er moet namelijk wel genoeg leefruimte zijn. Dat klinkt logisch, toch? Maar let hierbij wel op dat dit per knaagdier verschilt en ieder knaagdier andere voorkeuren heeft. Het is belangrijk om hier rekening mee te houden. Waar kun je nog meer opletten?

  • Zorg dat er voldoende licht aanwezig is
  • Maak voldoende schuilplekken
  • Geef je knaagdier verschillende leuke speeltjes
  • Zet de kooi niet in de volle zon of op de tocht
  • Kies de juiste bodembedekking
  • Probeer de natuurlijk leefomgeving zo goed mogelijk na te maken
  • Van wat voor soort materiaal is de kooi gemaakt
  • Is de kooi makkelijk  schoon te maken

Wil je graag welke knaagdier kooi het beste is voor jouw knaagdier? Check dan ons assortiment aan knaagdierkooien op onze webshop. Daar vind je per kooi meer informatie. Of kom naar één van onze vele winkels voor advies op maat! Laat jouw geliefde knaagdier lekker spelen, klauteren, rennen of rusten in de knaagdierkooien van Welkoop.