Thermokleding

Thermokleding houdt je warm, hoe koud het ook is. Het is elastisch, lichtgewicht en past als een tweede huid. Draag warme (thermische) onderkleding en winterlaarzen.

Thermokleding

Thermokleding is lichtgewicht en elastisch, waardoor het als een tweede huid past. Het houdt je warm in alle weersomstandigheden. Het voert transpiratievocht af, waardoor je lichaam droog en op temperatuur blijft. Optimaal draagcomfort gegarandeerd met vrijetijdskleding tijdens sporten, wandelen en fietsen of bij werken in de tuin. Graag zetten wij de eigenschappen van thermokleding voor je op een rijtje:

  • Lichtgewicht
  • Hoog draagcomfort
  • Voert transpiratievocht af
  • 300 procent elastisch en vormvast
  • Maximale bewegingsvrijheid
  • Antistatisch

Thermisch ondergoed

Goede winterkleding begint bij de juiste onderkleding. Daarmee blijf je onder alle omstandigheden droog en warm. Thermo onderkleding is gemaakt van polypropeen en houdt geen vocht vast. Het biedt uitstekende ventilatie en voert transpiratievocht af. Zo koel je niet af tijdens pauzes of wanneer je even wat minder intensief bent.

Polypropeen

Polypropeen is een waterdichte en -bestendige vezel die geen vocht opneemt. Zo blijft de stof die direct op de huid ligt droog. Polypropeen veroorzaakt geen allergische reacties en was je op 95 °C.

Winterlaarzen

Onze winterlaarzen zijn gevoerd, zodat je voeten lekker warm blijven. Ze zijn vuil – en waterafstotend en de voet is waterdicht. De laarzen zijn makkelijk in onderhoud en hebben een goed profiel dat zorgt voor stabiliteit. In onze winkel vind je laarzen voor het hele gezin. Maak een lekkere wandeling met de laarzen, of draag ze tijdens werk in de tuin. De kinderen hebben ze natuurlijk ook aan als ze buiten in de tuin spelen.

Kom voor persoonlijk advies en ons assortiment naar de winkel.